- Regjistruar më
- Janar 31, 2018
- Mesazhe
- 21,438
- Pëlqime
- 34,160
FiksAs unë
Por u bashkova me antaret
Sikur tmë kish mdodhur mua..
A nuk eshte e njëjta dhimbje si e anës?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
FiksAs unë
Do me cmendesh?!As unë
As unë
Ndaj e ke tkuqenDo me cmendesh?!
Po flasim per fenomenin jo per gje tjeter dhe ti ben krahasime te neveritshme me vajzat ketu.Ska gje!
E tille jam une !
E prere!
O eshte o nk eshte!
Dhe ky diskutim ska fare moral , me kte lloj emisioni!
Mos tall bithën!Dhimbje therese.
Ndjenja nje si puçerr afer kerthizes ???
Je shum gabim dhe mos e zgjat mo muhabetin, se po ja fut kodra pas bregut. Un sjam aspak humane dhe sdo jem kurr!!Po jam por nuk duhet kapur vetem tek emisioni.
Mua,ty,tjetrit,tjetrit mund te na e bej edhe shoku jon me i ngusht,apo mik ku di une,nje veprim te tille,per nje arsye te veten. Kjo sdo te thot se un,ti apo tjt jan te keqinj
Mire zemra!Po flasim per fenomenin jo per gje tjeter dhe ti ben krahasime te neveritshme me vajzat ketu.
Megjithate ok, ndonjehere njerezit jane te percipte ne gjera serioze ku mund te marrin dhe jete njerezish.
Vjet nga shkolla ime u hodh nje vajze nga peskateshi per kete fenomen.
Dhe sa me shume dua ta heq nga memoria kete fenomenin e fotove, aq me e frikshme behet!
Dhe sa per "xixat" me shume ishte nje ironi, asgje me shume. Por ndonjehere aq dime ti shpjegojme ?
Te vishesh klasike njesoj me shoqet nuk te ben lakuriqe.
Lakuriqe te ben me shume lakuriqesia e shpirtit dhe mendjes.
Kaq kisha!
Je shum gabim dhe mos e zgjat mo muhabetin, se po ja fut kodra pas bregut. Un sjam aspak humane dhe sdo jem kurr!!
Une nuk jam humane me nje njeri qe bisedoj njehere, nuk mund te ngushelloj une asnjeri qe nuk e njoh. Une ne oren 2 te nates apo ne cdo moment do i gjendem prane familjes time. Mam, bab, moter, vlla!! Ky eshte gjaku im dhe rrethi im familjar.
Po un jam e keqe nese shkoj tek Arioni ne 2 te nates ta ngushelloj se ndihet keq ai palaco njeri. Qe kur erdhi ne emision(me falni per fjalorin) ishte i eksituar nga femrat. Mua me vjen turp qe jam femer kur lexoj mendime te tilla e aq me pak kur shikoj veprime kaq te ulta! Por me ben te dua me shume veten dhe ta mbaj larg manjakeve.
O ty tka kap miza e kalitFajin e ka ky djali qe si ka bo gjilperen goces dhe ka dalldis kjo tani ?
Mos tall bithën!
HhahahahahahhFajin e ka ky djali qe si ka bo gjilperen goces dhe ka dalldis kjo tani ?
Pse behesh i keq kur sje?Fajin e ka ky djali qe si ka bo gjilperen goces dhe ka dalldis kjo tani ?
Si e do ti tkeqen allafrenga?O Dor, eshte muhabet kodra pas bregut, muhabet allashqiptarçe, a kupton?
O ty tka kap miza e kalit
AhaO Dor, eshte muhabet kodra pas bregut, muhabet allashqiptarçe, a kupton?
Ca thote Dori e ca thua ti?!!!!!O Dor, eshte muhabet kodra pas bregut, muhabet allashqiptarçe, a kupton?
Ja vara?Vari lesht!
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.