Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si mendoni per veprimin e Ana_Arjoni...

Me shume qajten hallin e pemes kto sufllaqexhinjte , te koshave por kjo nuk ka te krahasuar me demin qe na kan shkaktu si popull per30 vite dhe tani po vrasin rinine dhe pash video qe 16- 17 vjec pz po e rrifnin policet dhe sa e sa jan rrahur. Nuk e dij skam fjale kur akoma shikoi njerez qe merren me perputhen ato me kto budalliqe ne vend qe te ngrini zerin apo vl cme duhet mua une ndodhem jasht shtetit apo jan disa qe thone cme duhet mua nuk kishte lidhje me mua. wtf pra

Kshu eshte kur vesh uniformen per p*rv dhe shet mend me nje arme sikur pale ca je bo... Uniforma eshte DETYRE ETIKE (doktor,ushtar,POLIC) , po kush ta veshi se ? Ata qe hane dreka e darka per ta vesh ☺ dhe pastaj dalin vrasin per nje maske fck off ?..
Sa i perket protestes s'jam pro... ok vdic djali ne lule te rinise.. por a e ngjallen dot qe kallen bredha e kosha? Ata spo kallin POLICIN E UNIFORMEN QE VESHIN ATA ata po kallin natyren.. koshi prap mbasi te qetesohet situata u duhet per t hedh berllogun apo e hodhin jasht SI SHQIPTAR qe jemi ☺... protesto me paqe Deno "kriminelin" "kryesin" dhe jo natyren ✌

Po inshallah po mushen men fmit qe s'jan lind akoma se kta qe po jetojn hapat e njejte po i bejne ?

E hapa kete tem duke ditur se keto ngjarje po ndodhin rendom ne shoqerine Shqiptare.
Si do e komentoni ju kte veprim.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Kte gjo e bon nje katunar qe ska pa noi femer me sy, se te fotigrafosh nje goc ne gjun o shum kollaj, pff

Si u be kjo pune?:)
Se merak te madhe jam?
Fshini ato reporte ate beni ju, se nje report e kam nisur 100 here, lerini anetaret te qajne per keta drogaxhinj qe e kane shemtu e degjeneruar jeten ne shqiperi ???

Nuk gjykoj fare them ate qe eshte ? spo e lavderoj ate pisin jo ☹ Por kjo e mori ate qe desh e shef po e diskutojm viktimen ? ajo bo qef ne i bajm hallin ? ti shkon te shpia shokut kur ke dhimje barku ?
Jo se dhimbje barku km vtm kur jam ntkuqe ?

Kshu eshte kur vesh uniformen per p*rv dhe shet mend me nje arme sikur pale ca je bo... Uniforma eshte DETYRE ETIKE (doktor,ushtar,POLIC) , po kush ta veshi se ? Ata qe hane dreka e darka per ta vesh ☺ dhe pastaj dalin vrasin per nje maske fck off ?..
Sa i perket protestes s'jam pro... ok vdic djali ne lule te rinise.. por a e ngjallen dot qe kallen bredha e kosha? Ata spo kallin POLICIN E UNIFORMEN QE VESHIN ATA ata po kallin natyren.. koshi prap mbasi te qetesohet situata u duhet per t hedh berllogun apo e hodhin jasht SI SHQIPTAR qe jemi ☺... protesto me paqe Deno "kriminelin" "kryesin" dhe jo natyren ✌

Po inshallah po mushen men fmit qe s'jan lind akoma se kta qe po jetojn hapat e njejte po i bejne ?
Po te rinjte po bejn protesta me aq sa te munden rendesi ka qe e kan marr mundimin qe kan dal dhe po levizin nje shtet e po e cojn ne kembe ... i kemi provuar protestat 'paqe' por asnje ndryshim nuk kan sjell dhe eshte bere situata me keq , duhej ky ndryshim pas protestave te studenteve qe nderhyri lali leku ... dhe per sa i perket te ndjerit vertet nuk e kthejm dot fatkeqesisht por ai eshte djal nene , vllai i dikujt dhe neser mund te jem une mund te jete shoku im , vllai im dhe ne te rrijm te protestojm ne "paqe" jo vlla me i vene flaken dhe me e shkund nga themeli gjith keto parazite qe kam kap shtetin , ne athine polici vrau nje djal te ri e dogjen i vun flaken , po ashtu ne usa , dhe ne franc per shkak te rritjes se pensioneve dhe cmimeve . Jemi i vetmi popull qe kemi mbajt ne kurriz 30 vjet padrejtesi , dhe sidomos keto 7 vitet e fundit

Po te rinjte po bejn protesta me aq sa te munden rendesi ka qe e kan marr mundimin qe kan dal dhe po levizin nje shtet e po e cojn ne kembe ... i kemi provuar protestat 'paqe' por asnje ndryshim nuk kan sjell dhe eshte bere situata me keq , duhej ky ndryshim pas protestave te studenteve qe nderhyri lali leku ... dhe per sa i perket te ndjerit vertet nuk e kthejm dot fatkeqesisht por ai eshte djal nene , vllai i dikujt dhe neser mund te jem une mund te jete shoku im , vllai im dhe ne te rrijm te protestojm ne "paqe" jo vlla me i vene flaken dhe me e shkund nga themeli gjith keto parazite qe kam kap shtetin , ne athine polici vrau nje djal te ri e dogjen i vun flaken , po ashtu ne usa , dhe ne franc per shkak te rritjes se pensioneve dhe cmimeve . Jemi i vetmi popull qe kemi mbajt ne kurriz 30 vjet padrejtesi , dhe sidomos keto 7 vitet e fundit

E para jam moter ..
E dyta ke tdrejte "ta permbysesh shtetin -por jo NATYREN"
E treta nuk e shoh te arsyshme te demtohet natyra se fundja ne vujm pasojat dhe jo parazitet.. qarkullon video tjeter policet tu e perdhunu barbarisht nje te ri e gjakosin dhe i hedhin lotsjelles -pra cka arriti DJEGIA E SHTETIT ? vecse demtim vetes ??
E katerta jam pro ndryshimit te qeverisjeve sepe n e sollen ne majen e hundes pisllikun qe jAne tu e be ...

Zoti i pafte e Zoti befte mrekulli ska koment se cka po ndodh cdo dit ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back