Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si e konceptoni.....!!

Njoh une plot..
Njoh e qe skan pas asnje..
Ka plot ktej nga jetoj une
Andej nga jeton ti se di pz mbase e ska

K’tej te hajne edhe koken Po ju doli mundesia ... por varja . ( megjithate mendoj qe nuk Po tregohesh Taman i sinqerte ne k’te rast )

K’tej te hajne edhe koken Po ju doli mundesia ... por varja . ( megjithate mendoj qe nuk Po tregohesh Taman i sinqerte ne k’te rast )
Skam arsye mos te tregohem i sinqerte..
Por dhe diçka une si person sdo i kerkoja kurre leke te dashures...
Nuk eshte burreri te presesh nga nje femer..
Po kjo eshte teme tj per tu diskutuar?

Skam arsye mos te tregohem i sinqerte..
Por dhe diçka une si person sdo i kerkoja kurre leke te dashures...
Nuk eshte burreri te presesh nga nje femer..
Po kjo eshte teme tj per tu diskutuar?

Jo nuk eshte teme tjeter per tu diskutuar sepse me milliona femra jane rrjepur nga raste te tilla ... so edhe ju si meshkuj duhet qe ta pranoni edhe vete qe nje mashkull i vertete i sinqerte dhe qe ta don te miren .. nuk e ve as femren e tij ne k’te pozite dhe as mos ta inkurajoni dhe e njenta gje shkon edhe per ju meshkujt ne k’te rast .... mesoni qe me xhentilese ti thoni jo nje femre qe ju kerkon leke te thata ne dore .?

K’tej sic thashe perdorin karta banke ne pergjithesi... nuk te jep njeri leke te thata ne dore vetem Po doli ndonje peshk . ?

Jo nuk eshte teme tjeter per tu diskutuar sepse me milliona femra jane rrjepur nga raste te tilla ... so edhe ju si meshkuj duhet qe ta pranoni edhe vete qe nje mashkull i vertete i sinqerte dhe qe ta don te miren .. nuk e ve as femren e tij ne k’te pozite dhe as mos ta inkurajoni dhe e njenta gje shkon edhe per ju meshkujt ne k’te rast .... mesoni qe me xhentilese ti thoni jo nje femre qe ju kerkon leke te thata ne dore .?

K’tej sic thashe perdorin karta banke ne pergjithesi... nuk te jep njeri leke te thata ne dore vetem Po doli ndonje peshk . ?
Po cte them une ju andej jini hapa para nesh dhe normale ecni me koncepte te tjera zana..
Ktu ne shqiperi shumica derrmuese nuk e ka idene se cfare eshte karta bankare?..
Ktu shume rralle shfrytezohen femrat nga ana e lekut sepse zakonsht ndodh e kunderta .. meshkujt shfryzohen mazivish nga femrat nga ana ekonomike.. po behet me klering e kupton vete ti jep leke e mer diçka tj ...
Pastaj po te hym ne famije gjithmon mashkulli e mban pergjesine ekonomike ktu..
Andej nuk e di si funksionon mbase i kane gjys per gjys

Po cte them une ju andej jini hapa para nesh dhe normale ecni me koncepte te tjera zana..
Ktu ne shqiperi shumica derrmuese nuk e ka idene se cfare eshte karta bankare?..
Ktu shume rralle shfrytezohen femrat nga ana e lekut sepse zakonsht ndodh e kunderta .. meshkujt shfryzohen mazivish nga femrat nga ana ekonomike.. po behet me klering e kupton vete ti jep leke e mer diçka tj ...
Pastaj po te hym ne famije gjithmon mashkulli e mban pergjesine ekonomike ktu..
Andej nuk e di si funksionon mbase i kane gjys per gjys

Nuk jemi hapa para jush jo... thjeshte keni dalur ju si shoqeri nga thelbi se edhe prinderit pshm nuk Te japin leke te thata ne dore ( se si e si Mos te dalim duarsh) ... so ne nje fare menyre edhe andej Kshu ka funksionuar.... por ti thuaj qe andej eshte rritur interesi ne mase nderkohe qe k’tej njerezit Jane me te kujdesur dhe perdorin llogjiken.

Pshm me k’te punen e kartes... nese une i ofroj nje pagese ne karte do ta marr vesh Taman edhe se per c’fare po perdoren k’to leke Taman Taman dhe kam edhe nje fare prove . ( kshu edhe andej eshte alarmuese kur dikush te kerkon para te thata ne dore ) .

Nuk jemi hapa para jush jo... thjeshte keni dalur ju si shoqeri nga thelbi se edhe prinderit pshm nuk Te japin leke te thata ne dore ( se si e si Mos te dalim duarsh) ... so ne nje fare menyre edhe andej Kshu ka funksionuar.... por ti thuaj qe andej eshte rritur interesi ne mase nderkohe qe k’tej njerezit Jane me te kujdesur dhe perdorin llogjiken.

Pshm me k’te punen e kartes... nese une i ofroj nje pagese ne karte do ta marr vesh Taman edhe se per c’fare po perdoren k’to leke Taman Taman dhe kam edhe nje fare prove . ( kshu edhe andej eshte alarmuese kur dikush te kerkon para te thata ne dore ) .
Dakort jam me ty..
Por po ta them dhe njehere ktu ka qe se kane idene cfare eshte karta bankare..

Dakort jam me ty..
Por po ta them dhe njehere ktu ka qe se kane idene cfare eshte karta bankare..
Ne rregull atehere ne k’te rast njerezit shkojne dhe e derdhin vete present pagesen dhe me k’te rast Marrin edhe nje fare prove ne dore ?.... nuk duhet qe ta japin lekun ne dore qorrazi . ( por ne raste te tilla sic them une nuk te kerkon as njeri leke ne pergjithesi jo ) .. so u are safe . ?

Ne rregull atehere ne k’te rast njerezit shkojne dhe e derdhin vete present pagesen dhe me k’te rast Marrin edhe nje fare prove ne dore ?.... nuk duhet qe ta japin lekun ne dore qorrazi . ( por ne raste te tilla sic them une nuk te kerkon as njeri leke ne pergjithesi jo ) .. so u are safe . ?
Nuk e di sa e e vertete mund te jete por po me dukesh shume e indijuar te kjo teme ndoshta te ka ndodh personalish ndonje situate jo e kendshme..
Por qe nese e ke partner llogikisht e di se cfare hallesh e prb mund te kete burri apo gruaja kshu qe nuk ka si mos ta maresh vesh se per cfare do shkojne ato leke ..
Ndryshe po qe se nuk din asgje per hallet e problemet e njeri tj i bie se veç kalojne naten e smund te quhen partner..
Ne kte rast e quaj interes

Nuk e di sa e e vertete mund te jete por po me dukesh shume e indijuar te kjo teme ndoshta te ka ndodh personalish ndonje situate jo e kendshme..
Por qe nese e ke partner llogikisht e di se cfare hallesh e prb mund te kete burri apo gruaja kshu qe nuk ka si mos ta maresh vesh se per cfare do shkojne ato leke ..
Ndryshe po qe se nuk din asgje per hallet e problemet e njeri tj i bie se veç kalojne naten e smund te quhen partner..
Ne kte rast e quaj interes

Me te dashur nuk me ka ndodhur sepse i perzgjedh mire ne pergjithesi ? por ne familje ( larg ) dhe shoqeri me ka ndodhur qe e kam dhene lekun dhe as qe e kam llogaritur me qe do ta marr mbrapsht dhe Kshu ka ndodhur as qe I kam marre dhe jo sepse nuk e kane pasur mundesine ... por lekun e thate askush nuk ka qejf qe Ta japi qofte edhe borxhliu qylaxhi apo Me interes .

Tani te lutem shume ti Po na sjell shembuj extreme nderkohe qe tema nuk thekson as gjera te tilla dhe as nuk besoj qe ben fjale per raste te renda shendeti e gjera te tilla ( se ne k’te rast do te ndihmoja edhe nje te panjohur e jo me dike qe e njoh ) .

Me te dashur nuk me ka ndodhur sepse i perzgjedh mire ne pergjithesi ? por ne familje ( larg ) dhe shoqeri me ka ndodhur qe e kam dhene lekun dhe as qe e kam llogaritur me qe do ta marr mbrapsht dhe Kshu ka ndodhur as qe I kam marre dhe jo sepse nuk e kane pasur mundesine ... por lekun e thate askush nuk ka qejf qe Ta japi qofte edhe borxhliu qylaxhi apo Me interes .

Tani te lutem shume ti Po na sjell shembuj extreme nderkohe qe tema nuk thekson as gjera te tilla dhe as nuk besoj qe ben fjale per raste te renda shendeti e gjera te tilla ( se ne k’te rast do te ndihmoja edhe nje te panjohur e jo me dike qe e njoh ) .
Une dhash mendim tim..
Veç ne kto raste nuk do e quaja interes qofshin kto raste ekstrem apo jo ekstrem..
Pastaj po te hym ktu ku e ke kapur ti fillin e mhb jam 100% dakort me ty zana.
Kshu qe e mbullim ktu kte diskutim them une.
Faleminderit per kohen dhe te uroj naten e mire!

Kjo eshte tema ... nuk eshte qe k’tu e kshu e kam kapur une fillim .

Flm & Gjithashtu ... naten e mire .

Do i thoja qeke me zi se une me lale hec bojm nai grabitje se skena gjo nterezi ?

Une prz si kam perjetu kto gjona se une te mor partofolin rdhe ste pys nese duhen edhe skom ?

K’jo tem është e nderlikume per mendimin tim:
Por megjithe ate do pergjigjem.

Nuk është turp ti kerkosh te dashurit/es lek nese ke hall, por do ishte me e logjikshme ti dilje ne ndihme para se te kerkonte.
Cfare ka te nderlikume ktu?
Shume e thjejshte.?

Nxuq sepse nuk eshte e thjesht,
Pasi qe jetojm ne nje societe ku Shumica te shofin si Monedh e jo si njeri.
Prandaj po te them qe eshte tem e Nderlikuar..
Vajza don me dalee..
Nazee jo nuk paske..
Hajde mos e pyt ti babin..
X5sa poshte pallatit?

Ti kërkoj e kam të vështirë në fakt por në rast se më kërkon edhe nëse kam mundësi pse jo.Nuk më duket aspak problem.Gjithmonë nëse nuk do abuzonte me mirëbesimin tim...

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back