- Regjistruar më
- Gusht 21, 2020
- Mesazhe
- 32,649
- Pëlqime
- 24,453
direkt qe sot jam e dashura apo I dashuri mii si do I debores ?????????????????Ishte e nevojshme të pyesësh? ?????
❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
direkt qe sot jam e dashura apo I dashuri mii si do I debores ?????????????????Ishte e nevojshme të pyesësh? ?????
❤
Po me nje person nese vendos te ndash gjysmen e shtratit..Faleminderit ?
Jo të gjithë i vlerësojnë gjërat shpirtërore ?
????direkt qe sot jam e dashura apo I dashuri mii si do I debores ?????????????????
shpirtt meee???????????
????
Themi më mirë shpirt e zemër ??
Zemraaaaa ????????shpirtt meee???????
Po me nje person nese vendos te ndash gjysmen e shtratit..
Te ndash pjesen tjeter te jetes nuk ka asgje te keqe dhe te ndihmojne njeri tjetri financiarisht.. ku ka dashuri nuk quhet interes..
Pastaj kto qe kerkojne Range Rovera e shkuma party eshte tj gje....
???Karta eshte e limituar dhe jo cash ... leku i thate ka vlere me te larte se ne karte dhe te humbet ne drejtim te pa duhur/ditur dhe me shume mundesi as nuk e shikon me me sy ? Ndersa karta eshte e kontrolluar dhe e sigurte .?
K’jo tem është e nderlikume per mendimin tim:Si e komceptoni ju,si mendoni:
Nese e/i dashuri do ju kerkonte leke,
Si do ju dukej ju ky rast ne dashuri??
Si ndihme-apo si interes???
Personalisht mua sdo me dukej si interes:
Por do ta quaja ndihme.
Edhe mese do tmi kthente serisht une sdo ja merja. Po ju si mendoni??
Po shume mire ti ke mendimin ten zana une kam mendimin tim.Nje mashkull i zoti dhe qe te don te miren e te don me vertete ... nuk e ve femren e tij kurre ne k’te pozite... dhe nje rast i tille duhet qe te jete edhe nje paralajmerim per femren /femrat .
Te dashurin nuk e ke asgje nga njera ane dhe kur vjen puna per trillime te tilla , prandaj edhe ca gjera kane limitet e tyre .
Po shume mire ti ke mendimin ten zana une kam mendimin tim.
Fundja ku do ishte kuptimi botes po te ishim te gjithe nje mendje?
Apo e kam gabim..
Ne pjesem qe nje mashkull i zoti nuk e le kurre femren e tij deri ne ate pozite jam dakort me ty..
Por qe rrethanat e jetes kurre nuk i dihen mund te ndodhe dhe anasjellta..
Nejse thelbi ishte eshte intes apo jo..
Ne kte rast per mua nuk eshte intres kur ka dashuri ne mes..
Pastaj ato pjeset kur femrat shesin trupin e tyre per nje xhiro me Range Rover e meshkujt perdorin lekun per te arritur gjithçka cka duan nuk dua ta diskutoj fare se vetkuptohet vete.
Mire pra ky eshte mendimi jot nuk kam asnje kundershim..Te pakten te pakten nje here ne jete te tere e kemi pesuar nga dashuria dhe ne k’te rast supozohet qe edhe te mesosh nga gabimet .
Por kur vjen puna tek leku i thate une mendoj qe i dashuri /mashkulli ( apo edhe e dashura ne k’te rast nuk eshte e thene ) duhet qe te mbeshtetet tek familja dhe shoqeria e tij si fillim sepse ato e njohin me mire e kane te tyrin dhe e kane edhe te detyruar qe ta ndihmojne si fillim dhe jo une .... Gjithsesi une thashe i pergjigjem me karte gjer ne nje fare pike ? sepse Kaq me takon edhe mua k’te rast ... plus edhe llogjika nuk duhet lene pas dore .?
Ndersa ate paragrafin e fundit me Femrat qe shesin trupin dhe rage rovers nuk e kuptova ? Dhe as qe e kuptoj se per c’fare e sjell ne bisede ?
Mire pra ky eshte mendimi jot nuk kam asnje kundershim..
E para mund te thoje te dashures jo te dashurave sepse une nuk jam sulltan sulejmani te kem 7 te dashura..Tani kam nje pyetje per ty ... Ti ju kerkon shpeshhere leke te dashurave dhe c’fare mendimi ke per k’to femra qe jane te parat per te dhene edhe kuleten ne k’te rast ? ( te dashurve)
E para mund te thoje te dashures jo te dashurave sepse une nuk jam sulltan sulejmani te kem 7 te dashura..
E dyta..
Po supozoj se une po i kerkoj leke te dashures time..
Nese me duhen per arsye shendetsore apo diçka shume te rendesishme dhe ajo do me ndihmonte nuk kam asnje mendim te keq.. sepse kush ka mundesi edhe nje hallxhi te huaj qe se njeh fare nuk ben keq ta ndihmoj jo me nje person qe po ndan jeten me te ..
Pastaj nese une ja kerkoj leket per te hedh skedina ..per te pire birra me naçut e per te ndenj si parazit... Dhe ajo mi jep i bie qe eshte nje injorante e deshtuar nga jeta sepse edhe nese ajo e zem se eshte e dashururuar 100% me mua dhe e ka te veshtire qe te refuzoj prap nuk ia vlen pasi i bie te ule vlerat dhe dinjitetin e saj..
Me fal ku e shikon te keqen ti qe te kesh pasur vetem nje te dashur ne jete?Nuk dua pergjigje me supozime mo dhe k’to shembujt extreme .... fol drejt kshu sic flas edhe une . ?
Epo une nuk njoh njeri akoma qe ka pasur vetem nje te dashur ne jeten e tyre ? perfshire k’tu edhe veten time ... so thelbi k’tu eshte qe sa te dashur kalojme ne jete ne do Te thote qe edhe deshtojme me jeten tone nese kap e jepu leke .?
Gjithsesi per mua ky do Te ishte nje paralajmerim dhe nuk do Te ishte as mashkulli ideal per mua se neser pasneser ze edhe nje te dashur tjeter pas kurrizit tim dhe u pa edhe puna e djerses time ... dmth me
Pak fjale ky mashkull per mua nuk eshte as ideali per shtepi dhe familje .
Nuk thashe qe ka te keqe ... thashe qe nuk njoh njeri qe ka pasur vetem nje te dashur ne jeten e tyre .Me fal ku e shikon te keqen ti qe te kesh pasur vetem nje te dashur ne jete?
Jo te gjithe jane njesoj..
Pjesen tj ok kshu e koncepton ti dakor mund te kesh e te drejte nuk jam kundra asaj qe thua ti deri diku qendron
Njoh une plot..Nuk thashe qe ka te keqe ... thashe qe nuk njoh njeri qe ka pasur vetem nje te dashur ne jeten e tyre .
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.