Ajo po e promovon. E mbaron me fjalin...which I would say 8 out of 10 definitely cheat LolMos I demoralizo kaq shume mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ajo po e promovon. E mbaron me fjalin...which I would say 8 out of 10 definitely cheat LolMos I demoralizo kaq shume mi
Ajo po e promovon. E mbaron me fjalin...which I would say 8 out of 10 definitely cheat Lol
Tu dridhen leqet e kembeve ty
E njejta gje vlen edhe per femrat oj ti ! Por varet si reagojne partneret... dikush iken, dikush ska b me ik dhe rrin, dikush tjeter i nxjerr vertebrat e shtylles kurizore me gjithe ezofag... Tashi ngelet puna ke zgjedhja qe bejmeMos I demoralizo kaq shume mi
Ateher: un skam tradhtuar kurr.. Dhe ashtu di x vete q sme kan tradhtuar.. Jam femer qe vdes t fertoj..? .. Por jo kur dashuroj.. Jam krejtesisht e dedikuar ciftit. Sipas meje kur tradhtohet esht faji cik te dyve.. Por personi q tradhton partnerin e quaj kafsh ... Se dhe kafshet jan t aft t mbajn lidhje monogame... Nqs mua sme plq ose m esht merzit partneri ose sdua m ate lidhje ... Jam e lir t largohem.Jemi njerez t lire dhe sigurisht nuk na burgos cdo grad q mund t kemi n lidhje me partnerin... Esht e thjesht te shkosh me ke te doj qefi dhe n dark t kthehesh te partneri... Duke mbajt dhe dashnor/e dhe gru/burr. Duhet kurajo.... Mirrni kurajo... Dhe vecohunu nga kafshet se vetem nje jet kemi...?
Me fal ca do me then shtaze???Une e mbaj veten per shtaze por nuk tradhtoj shume lol
Ske pse e merr me gjith gjinin... Nje femer qe te tradhton dmth nuk te do! Troc! Mos te hapim tema qe permbajn dhum... Se rinija do mesuar.. !O ju femrat doni dajak qe tju vijnr mendet ne koke. Sado mire te sillesh me ju ma keq beni....
Ske pse e merr me gjith gjinin... Nje femer qe te tradhton dmth nuk te do! Troc! Mos te hapim tema qe permbajn dhum... Se rinija do mesuar.. !
Ik se me merzite... Se prisja nga ti... Spergjigjem me!
Me fal por ca kane me shume se ty iggy azalea cardi b dhe chloe?? Pervec fames?Kur lexoj ca komente ktu gjynaf tii thuash kafshësh kafsh.
Mashkulli eshte qen e kalu qenit,kur jane tradhetuar femra si Cardi B,Iggy Azalea,Chloe Kardashian etj etj ne tjerat nuk llogaritemi.
Nje njeri ii semur psikik me llogjik te dobet e me nenvlersim te ulet per veten e ben dicka te till.
Nëse nuk ndjen per tjetren,nuk tpelqen ma mir ndahu sesa tbosh gjeste te tilla.
Kur te radhetojne e humbet besimin tek gjinia tjeter,te ulet vetvlersimi dhe fillon te kalosh në gjendje depresioni.
Gjithsesi uroj që tradhetia te mos lind në asnje cift pasi nuk esht gje e mire.
Me kane tradhetuar skam bere asgje, thjesht jam larguar.
Kam qar jam ndjer keq per nje far kohe por e kam rimarr veten sërish.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.