Domate qershi apo domatina
Domatinia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Domate qershi apo domatina
Kurse ty do te mbika veza ne bark ?Marrim 3 kokrra vez
I thyejm
Vaji jo i nxeht se ngjitet
I hedhim vezet ne tav
Pak krip
I skuqim
Jaa
Per cdo info per recetat tona qe i mbrojm mund te shkruani ne kuzhinatristaniisolda@gmail.com
Rekomandime falas
Librin ton e gjeni ne bibloteka .
Po me saboton karrieren. ?Supë verore me perime e ka emrin reçeta, por unë e kam përshtatur dhe nuk e di si ta quaj??
Përbërësit:
1 kg patate
1 rrënjë selino
4 pastinak mesatar
6 karrota mesatare
2 presh të vegjël
2 qepë të bardha, mesatare
Një buqetë të freskët timian
Përgatitja: do i përcjell edhe me foto ?
View attachment 88185
Grihen perimet në copa të vogla.
Në tigan nxehim pak vaj ulliri dhe të gjitha fërgohen deri sa të zbuten pak. Dhe kripë sipas shijes.
View attachment 88187
I shtojm ujë të vluar, afër 1L ose pak më shumë, e kontrolloni pasi të zihet. Gjithashtu futen 3 degëza timian për shije që largohen më vonë. Zihet jo më shumë se 20 minuta.
View attachment 88186
Kur të marë konsistencën më lartë, do largoni pak perime të ziera, si më poshtë.
View attachment 88188
Pastaj me mikser e bëni qull pjesën e zier dhe i shtoni ca kokrra piper të pa bluar.
View attachment 88189View attachment 88190
Ndërpritet procesi i zierjes dhe meren dhe grihen dy grushta ara.
View attachment 88191View attachment 88192
Në fund para servimit e dekoroni me timian dhe ara të grira.
Dhe një gotë verë, kush e preferon.
View attachment 88193
Ju bëftë mirë ?
Di e patate te zieraKurse ty do te mbika veza ne bark ?
E ti do ishe guzhinjer ne dasmen time qyqaaaaaa???Di e patate te ziera
Me majoneze
Majdanoz ?
Joooo duhet pak më shumë kohë se e thjeshtë është shumë ?Po me saboton karrieren. ?
Do rregjisttrohesh te shkolla e kulinerise.E ti do ishe guzhinjer ne dasmen time qyqaaaaaa???
Lutem mos me sfido se kam.prenontu dasmen e @Ersaa me cmim te majm ?Joooo duhet pak më shumë kohë se e thjeshtë është shumë ?
Si organizatore e dasmës nuk të sfidoj. Thjeshtë po ju bëj dhuratë një supë si paragjellë ?Lutem mos me sfido se kam.prenontu dasmen e @Ersaa me cmim te majm ?
Me keto lloj recetash me dhimsen te ftuarit vallajLutem mos me sfido se kam.prenontu dasmen e @Ersaa me cmim te majm ?
Do i ha vetMe keto lloj recetash me dhimsen te ftuarit vallaj
OhohoJaprake me gjethe rrushi
Perberesit :
1 tufё qepё tё njoma
1 dorё spinaq
vaj ulliri
200 gr mish viçi tё grirё
1 gotё oriz
1 tufё koper
1 tufё majdanoz
1 tufё nenexhik
kripё
Pergatitja:
Skuqim qepёt nё vaj ulliri bashkё me spinaqin dhe mё pas shtojmё mishin e grirё. Pasi janё skuqur dhe ka avulluar uji shtojmё 1 gotё oriz, koprёn, nenexhikun, majdanozin dhe kripёn.
Mbёshtjellim japrakёt. Shtrojmё nё tenxhere disa gjethe poshtё dhe rradhisim japrakёt. Nga lart i vendosim prapё gjethe rrushi dhe 1 pjatё. U hedhim 1 gotё e gjysёm ujё dhe i ziejmё nё zjarr tё ngadaltё derisa tё thithin ujin.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.