Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pyetje - Përgjigje

Nuk e di , çdo gabim ka anë edhe një arsye të kundërt të barazvlefshme.

Askush nuk gabon me dijeni dhe me koshiencë

A i fal gabimet ?

Gjithmon fal kur ma kerkojne

Riperseriten gabimet apo mesohet prej tyre?

Gjithmon fal kur ma kerkojne

Riperseriten gabimet apo mesohet prej tyre?
Unë jam i ndërgjegjshëm që kam gabime dhe shpresoj tek toleranca e dikujt që shqetësohet prej tyre.
Njeriu ndryshon vërtetë atëherë kur është i bindur që është gabim, kur merr gjithë arsyetimet dhe përgjigjet e gjërave që e mbajnë peng të gabimeve.

A mendon që njerëzit ndryshojnë apo mbeten të njëjtët ?

Besoj te reflektimi dhe ndryshimi,per mire apo per keq pastaj varet sesa ka ndikuar rrethi.

Cfare e ndryshon njeriun?

Për mirë apo për keq besoj që përgjegjësia është individuale. Besoj që ne e krijojmë rrethin tonë shoqëror dhe jo anasjelltas.
Njeriun e ndryshon vuajtja për mirë, nëse ka pasur pastërti shpirti, është si farkëtim i shpirtit, të bën të heqësh papastërtitë, të bën të kuptosh të tjerët dhe të jesh i dhembshur.

Çfarë i nevojitet njeriut gjatë jetës për mendimin tënd ?

Shume gjera ju nevojiten po ma shume paraja

Po si medoni ju a e kan gjetur shpirtin bi jak ne chat dhe forum?

Shume gjera ju nevojiten po ma shume paraja

Po si medoni ju a e kan gjetur shpirtin bi jak ne chat dhe forum?
Sigurisht që ka njerëz që janë njohur në forume, sa për chat nuk e di, se nuk e përdor.

Je e lodhur nga njerëzit ?

Ne fakt jo nuk jam e lodhur nga njerzit dhe nuk jane fajtore njerzit,gjithmon jemi ne pasqýra e reflektimit te asaj qe japim dhe marrim.

Cfare ju zhgenjen me shume?

Historia fillon dhe mbaron tek vetja, pra zhgënjimi vjen kur investohesh shpirtërisht tek dikush, kur fillon të ndjesh dëshirën e pranisë së saj, kur krijon varësi dhe gabimi është që të idealizosh dikë sepse çdokush ka të vetat dhe herët a vonë mund të të lëndojë.

A ndjehesh e kuptuar nga njerëzit apo e keqkuptuar ?

Shumicën e rasteve e kuptuar
A ndihesh ndonjëherë i harruar ? Nëse po çfarë mund të bësh për të ndihmuar veten të dalësh nga kjo ndjenjë?

Shumicën e rasteve e kuptuar
A ndihesh ndonjëherë i harruar ? Nëse po çfarë mund të bësh për të ndihmuar veten të dalësh nga kjo ndjenjë?
Ndihem i harruar por bëhem i fortë në ato raste.

Duhet t'ja bësh të ditur njerëzve që ti mendon për ta dhe ata nëse kanë konsideratë duhet të ta kthejnë këtë ndjenjë

A të pengon ndrojtja në komunikim ?

• Pëlqej
Reactions: Mia
Po, ndrojtja ndonjëherë më pengon në komunikim sidomos kur nuk e njoh mirë personin me të cilin po flas

Çfarë ka më shumë rëndësi për ty: arritjet profesionale apo marrëdhëniet personale?

Marrëdhëniet personale sepse arritjet profesionale nuk janë qëllim në vetvete por një rrugë për të pasur marrëdhënie personale më të mira
Gjithmonë prioritet i jap njerëzve të zemrës në familje e jo unit apo egos.

Po për ty ?

Ashtu mendoj edhe unë se marrëdhëniet personale janë ato që na japin vërtet kuptim dhe qëllim në jetë. Karriera dhe arritjet profesionale janë të rëndësishme, por ato bëhen më të vlefshme kur na mundësojnë të përmirësojmë jetën e njerëzve që duam dhe të krijojmë lidhje të forta

A ka rëndësi nëse jemi të lumtur, nëse nuk jemi të vërtetë?

Ashtu mendoj edhe unë se marrëdhëniet personale janë ato që na japin vërtet kuptim dhe qëllim në jetë. Karriera dhe arritjet profesionale janë të rëndësishme, por ato bëhen më të vlefshme kur na mundësojnë të përmirësojmë jetën e njerëzve që duam dhe të krijojmë lidhje të forta

A ka rëndësi nëse jemi të lumtur, nëse nuk jemi të vërtetë?
Nuk besoj në lumturi pa vërtetësi, është pikërisht e vërteta që na bën të lumtur.

Lumturia nuk është 100% kënaqësi, jeta ka sfida, pasiguri, por kur i kalon të gjitha me dikë përkrah atëherë përgjysmohen vështirësitë dhe dhimbjet e dyfishohen gëzimet e sa më shumë të japësh dashuri aq më shumë do shtohet e do marrësh.

A të ka ndodhur të mendosh në jetë se si ka mundësi të përputhesh e të kuptohesh me dikë plotësisht ?

Nuk besoj në lumturi pa vërtetësi, është pikërisht e vërteta që na bën të lumtur.

Lumturia nuk është 100% kënaqësi, jeta ka sfida, pasiguri, por kur i kalon të gjitha me dikë përkrah atëherë përgjysmohen vështirësitë dhe dhimbjet e dyfishohen gëzimet e sa më shumë të japësh dashuri aq më shumë do shtohet e do marrësh.

A të ka ndodhur të mendosh në jetë se si ka mundësi të përputhesh e të kuptohesh me dikë plotësisht ?

Po, ndonjëherë më ka ndodhur të mendoj se si është e mundur të kuptohesh dhe përputhesh plotësisht me dikë. Mendoj se është e vështirë të arrish një harmoni të plotë sepse çdo individ ka përvoja dhe perspektiva të ndryshme. Megjithatë mendoj se mund të krijohet një lidhje shumë të fortë dhe kuptimplotë kur dy njerëz janë të hapur, të sinqertë dhe mundohen të kuptojnë njëri-tjetrin

Çfarë do të thotë për ju jeta e plotë?

Po, ndonjëherë më ka ndodhur të mendoj se si është e mundur të kuptohesh dhe përputhesh plotësisht me dikë. Mendoj se është e vështirë të arrish një harmoni të plotë sepse çdo individ ka përvoja dhe perspektiva të ndryshme. Megjithatë mendoj se mund të krijohet një lidhje shumë të fortë dhe kuptimplotë kur dy njerëz janë të hapur, të sinqertë dhe mundohen të kuptojnë njëri-tjetrin

Çfarë do të thotë për ju jeta e plotë?
Do të thotë familje, dashuri e pakushtëzuar nga bashkëshortja, kushte normale jetese përsa i përket shtëpisë, fëmijë ( në familje kam edhe vëlla edhe motër kështu që do të doja të kisha gjithashtu familje të madhe ) .
Siguri për punësim dhe për të ardhura dhe qen ose mace që fëmijët më shumë të luanin.
Pra kjo është panorama që unë shoh me jetën e plotë

Po ti ?

Do të thotë familje, dashuri e pakushtëzuar nga bashkëshortja, kushte normale jetese përsa i përket shtëpisë, fëmijë ( në familje kam edhe vëlla edhe motër kështu që do të doja të kisha gjithashtu familje të madhe ) .
Siguri për punësim dhe për të ardhura dhe qen ose mace që fëmijët më shumë të luanin.
Pra kjo është panorama që unë shoh me jetën e plotë

Po ti ?

Për mua, një jetë e plotë nënkupton një ekzistencë ku jam në balancë me veten, me të tjerët dhe me botën.Një jetë e plotë përfshin përvojat e mësimit dhe rritjes që janë të nevojshme për të përballuar sfidat dhe për të shijuar momentet e gëzimit dhe qetësisë

Çfarë është më e rëndësishme për ty në marrëdhëniet me të tjerët: besimi, dashuria apo respekti?

Qe Te treja keto qe permende plus dhe nja 10 gjera tjera qe duhen te jene😊

gjera e pare qe ben per te mos rene ne monotoni?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back