Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Prostuticioni hall apo Qejf

Njeh nuk them qe nuk njeh por dhe te vazhdosh te veprosh veshtir tme thush qe sja kan dal dot me dal na situata. Nqs mjan fik dritat e ska rrugdale per mu i fus litarin vetes ene shnet por asiher pa u bo gjak e derrmu me par me dal nga ajo rrug
Lere moj moter se cfare thone se nuk justifikohet prostitucioni ne vitin 2025! Jo po kan hall te madh. Aa pika ju raft!

E ke te lehte ta thuash me fjale apo ta shkruash, por se di vertet presionin psikologjik qe kan ato femra dhe nese vazhdojne ne ate rruge, vazhdojn se e duan jeten dhe me shpresen qe nje dite, kur tmos jene me te afta per ta bere ate pune, te kene jeten e tyre si gjith njerzit e tjere normal.
O Fanto më fal se po ta kthej pak timonin, por ka shumë femra që e bëjnë këtë gjë në mënyrë të pavarur madje edhe paguajnë taksa si të ishte një profesion si të tjerët. Pra tema nuk flet për raste me detyrim por për zgjedhje të lirë.

E ke te lehte ta thuash me fjale apo ta shkruash, por se di vertet presionin psikologjik qe kan ato femra dhe nese vazhdojne ne ate rruge, vazhdojn se e duan jeten dhe me shpresen qe nje dite, kur tmos jene me te afta per ta bere ate pune, te kene jeten e tyre si gjith njerzit e tjere normal.
Te kerkojn ndihme meqe kan aq hall te madh, ose te ja fusin plumbin atij qe e mban me zor.. me kete rast shpetojn e femrat tjera! Me mire ne burg sesa te shkojn me cdo lloj flliqsire qe ju del para!

Eshte zgjedhje , e marre nga shume faktore .

O Fanto më fal se po ta kthej pak timonin, por ka shumë femra që e bëjnë këtë gjë në mënyrë të pavarur madje edhe paguajnë taksa si të ishte një profesion si të tjerët. Pra tema nuk flet për raste me detyrim por për zgjedhje të lirë.
Po shpjegoja pse jam i mendimit qe eshte "hall". Edhe ato femra qe e bejne ne menyre te pavuarur dhe paguajne taksa, prej veshtirsive nga me te ndryshmeve e bejne, te duket gje e bukur kjo qe po degjojme cfare bejn femrat apo eskortat ne gjuhe te kulturuar, me Sheiket ne Dubai? Eshte nje numer shume i vogel i atyre femrave qe e bejn me qef. Dhe eshte e lehte te thuash futi plumbin e te shpetojne te tjerat, se ka pas raste nga me te ndryshmet dhe prap ekziston.

Po shpjegoja pse jam i mendimit qe eshte "hall". Edhe ato femra qe e bejne ne menyre te pavuarur dhe paguajne taksa, prej veshtirsive nga me te ndryshmeve e bejne, te duket gje e bukur kjo qe po degjojme cfare bejn femrat apo eskortat ne gjuhe te kulturuar, me Sheiket ne Dubai? Eshte nje numer shume i vogel i atyre femrave qe e bejn me qef. Dhe eshte e lehte te thuash futi plumbin e te shpetojne te tjerat, se ka pas raste nga me te ndryshmet dhe prap ekziston.
pse atyre tj thua ti zhdukesh? e per kto tvjen keq?

pse atyre tj thua ti zhdukesh? e per kto tvjen keq?
Jo, skam gje kundra per ato qe e ushtrojne me qef apo per perfitime monetare, ne fund te fundit (te tyren e kane, bejne cte duan) pooor, me vjen keq per per ato femra te cilat detyrohen dhe nxirren ne rruge ne force, ne pamundesi per te reagur.

Mirë e kape. A nuk e sheh se si po e shesin trupin dhe veten e tyre femrat në instagram e onlyfans ?
Prostitucion me vullnet të plotë dhe i mirëmenduar është, madje me strategji marketingu e me miliona që përfitohen në atë mënyrë.
Janë rafinuar veset sot, prostitucioni nuk kryhet thjesht në trotuar por edhe në suita, jahte, vila e vende luksoze. Femra të tilla kërkojnë të mbulohen me dhurata pafund në mënyrë që të tregohet vlerësimi për to.
Sa më të shtrenjta dhuratat aq më mirë, flori e diamante e makina, gjithçka e imagjinueshme.
A nuk e sheh se çfarë shkatërrimi po i ndodh shoqërisë sot ? Me zgjedhje të lirë e me vetëdije.
Gazetat mbushen me reklama e me artikuj të femrave që bënë kaq miliona e fjetën me aq mijëra meshkuj.
Shoqëria duhet t'i vëjë fre e t'i ndalojë këto sjellje sepse po e shkatërrojnë dhe po e demoralizojnë, po i nxjerrin të gjitha virtytet njerëzore si të pavlera dhe po reklamohet shitja e trupit dhe imoraliteti.
Femra nga prostituta hallexhie siç i quan ti, janë kthyer në gjahtare që shkatërrojnë jetët e meshkujve të vetmuar që u çojnë para pa fund për mungesë jete sentimentale me një të dashur që i do vërtetë.

Kjo video flet për këtë gjë që thashë pak më lart.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Cdokush eshte i lire te zgjedh te fitoj para si te doje .. Pa cenuar jeten e askujt , pa shfrytezuar jeten e askujt .

Shifni filmin "bolero"
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back