- Regjistruar më
- Dhjetor 9, 2024
- Mesazhe
- 5,214
- Pëlqime
- 1,683
Uroj gjithmonë të kesh dashurinë e përkushtuar të dikujt që edhe ti e do.Nuk e kam problem vetmine .
Po do gjendet gjithmone dikush qe na do , kshu eshte jeta lol

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Uroj gjithmonë të kesh dashurinë e përkushtuar të dikujt që edhe ti e do.Nuk e kam problem vetmine .
Po do gjendet gjithmone dikush qe na do , kshu eshte jeta lol
Ok më fal se do rezervohem që mos të shkruaj më gjëra të tilla që ishin thjesht për inkurajime. Pra për mirë u nisa.hellou a jeni ketu?
me jep ca mendime ti apo vargu nga mbrapa teje sikur ju pyeta se cfare duhet te bej une apo cfare duhet te thoni ju? ne fakt ju nuk jeni normal jo une,flisni ose flet sikur te jetosh me mua ose po te merret fryma derisa une te vendos te tejkaloj apo avancoj sipas ideologjis tende dhe kjo u be boring tashme.
Tejkalo dhe bëhu më e fortë për veten, jepi një mundësi më shumë vetes. Ti qëndrove e denjë dhe me virtyte kështu që meriton një tjetër dashuri që ta nisësh nga e para.
keto keshilla mbaji per vete per aq kohe sa nuk po te kerkoj as mend dhe as dije,spo te ha as buken dhe spo me mban as ne shpin,me gjithe respektin e mundshem qe kam drejt teje shiko nderto per veten tende dhe ji i lumtur per veten tende
me kufi cdo gje ne jete dhe ne virtualitet bashke.Ok më fal se do rezervohem që mos të shkruaj më gjëra të tilla që ishin thjesht për inkurajime. Pra për mirë u nisa.
Po ai per mire te paska folur,sbesoj se duhet i ishe kthyer ne kte menyre,une te kam shume xhan ti e di aman ai ka te drejthellou a jeni ketu?
me jep ca mendime ti apo vargu nga mbrapa teje sikur ju pyeta se cfare duhet te bej une apo cfare duhet te thoni ju? ne fakt ju nuk jeni normal jo une,flisni ose flet sikur te jetosh me mua ose po te merret fryma derisa une te vendos te tejkaloj apo avancoj sipas ideologjis tende dhe kjo u be boring tashme.
Tejkalo dhe bëhu më e fortë për veten, jepi një mundësi më shumë vetes. Ti qëndrove e denjë dhe me virtyte kështu që meriton një tjetër dashuri që ta nisësh nga e para.
keto keshilla mbaji per vete per aq kohe sa nuk po te kerkoj as mend dhe as dije,spo te ha as buken dhe spo me mban as ne shpin,me gjithe respektin e mundshem qe kam drejt teje shiko nderto per veten tende dhe ji i lumtur per veten tende
E bukur kjoper aq koh sa ta bash te doj e mos e duj ma![]()
E Ke shtjelluar bukur.Une nuk e konceptoj dot si mund te dashurosh per nje kohe te gjate nje person qe nuk e then dashurin mbrapa?!
Ok mund te biesh ne dashuri se ne fund te fundit nuk e udheheqim dot me ke te dashurohemi vjen pa na pyetyrpor nje dashuri qe nuk kultivohet, qe nuk ushqehet, qe nuk vlersohet e me radh e me radh.,si mund te jetoj gjat?
Ateher mendoj se nuk eshte dashuria aq e madhe ndaj personit tjeter qe nuk te le ta harrosh ate por mungesa e dashuris ndaj vetes.
Sigurisht qe poUne nuk e konceptoj dot si mund te dashurosh per nje kohe te gjate nje person qe nuk e then dashurin mbrapa?!
Ok mund te biesh ne dashuri se ne fund te fundit nuk e udheheqim dot me ke te dashurohemi vjen pa na pyetyrpor nje dashuri qe nuk kultivohet, qe nuk ushqehet, qe nuk vlersohet e me radh e me radh.,si mund te jetoj gjat?
Ateher mendoj se nuk eshte dashuria aq e madhe ndaj personit tjeter qe nuk te le ta harrosh ate por mungesa e dashuris ndaj vetes.
Po pse e ben te duket gjen sikur u zgjove ne mengjes e nuk ka kafe ne shtepi, e thua po pune e madhe iki e pi te lokali…. Nuk eshte gjeja kaq e thjesht pra dhe ti besoj e dinFuck all ato qe sna duan.
Sna duan si duam e thjeshtë
Po pse nuk thua psh qe dashuria eshte edhe pelqim edhe interes edhe motivim edhe mund edhe pasion…e me radh, apo e ke nda mendjen qe nuk egziston fare?Asnjehere, asnje, asnjemoment.
Sepse dashuria nuk egziston, mos thoni ndryshe se vetem gaboni!, gjithcka eshte pelqim apo interes.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.