Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Për sa kohë mund ta duash dikë që nuk të do?

Nuk e kam Perjetuer ndonjer mos me Doj Dikush edhe ata qe ne Fillim me kan menduer se jam Mendjemadhe mkan Dashuru kshu që skam Pervoj ne ket Rast ?

Lol
Ca teme

Gjithe jeten,pasi dashuria nuk ben kompromise rikthimi te te njejtes ndjenje

Nuk ka afat të caktuar për këtë por sa më shumë ta pranosh situatën dhe të fokusohesh te vetja, aq më lehtë bëhet ta lëshosh atë ndjenjë

Jeta të mëson të mbash frena e të mos shkosh pas asaj që iku në humbje. Pastaj manovron që të dalësh nga qorrsokaku ku e gjen veten të ngecur keq.
Nuk do të doja kurrë që të vuaja aq shumë ndërkohë që tjetra vazhdon jetën e pashqetësuar dhe moskokëçarëse.
Kur dikush nuk të vlerëson për atë që je, ti nuk do i japësh të drejtë që të mos e vlerësosh as ti veten. Por do mundohesh të shohësh të ardhmen e cila megjithëse është në fillim e zbehtë dhe e pasigurtë, është e vetmja mundësi që ke.
Tejkalo dhe bëhu më e fortë për veten, jepi një mundësi më shumë vetes. Ti qëndrove e denjë dhe me virtyte kështu që meriton një tjetër dashuri që ta nisësh nga e para.

Se di mua kto njerez me duken pa personalitet ..lol
ose kan probleme te theksuara mendore /psikologjike dhe se kuptojne veten.

Se di mua kto njerez me duken pa personalitet ..lol
ose kan probleme te theksuara mendore /psikologjike dhe se kuptojne veten.
Po varet sa shumë e kanë dashur dikë. Ne dalim këtu e japim mend se i duam që të kthehen si më parë, po ato mund të kenë dhënë aq shumë sa nuk e imagjinojmë dot.
Shumëfish më tepër se dikush që do në mënyrë sipërfaqsore dhe egoiste.

Po varet sa shumë e kanë dashur dikë. Ne dalim këtu e japim mend se i duam që të kthehen si më parë, po ato mund të kenë dhënë aq shumë sa nuk e imagjinojmë dot.
Shumëfish më tepër se dikush që do në mënyrë sipërfaqsore.
se hedh njeri poshte dashurine por eshte ajo qe ekziston per cdo njeri , vullnet i lire e drejta universale , dhe dike se mban dot me zor sado te mundohesh per aq kohe sa ka vullnet te lire , nese e do vertete duhet tja respektosh kte te drejte themeltare mendoj une , ajo eshte dashuri e vertete pa kondicione.
kur e do qe te beje cdo ti eshte dashuri egoiste ,
une keshtu e shoh per vete.

se hedh njeri poshte dashurine por eshte ajo qe ekziston per cdo njeri , vullnet i lire e drejta universale , dhe dike se mban dot me zor sado te mundohesh per aq kohe sa ka vullnet te lire , nese e do vertete duhet tja respektosh kte te drejte themeltare mendoj une , ajo eshte dashuri e vertete pa kondicione.
kur e do qe te beje cdo ti eshte dashuri egoiste ,
une keshtu e shoh per vete.
Po problemi nuk është tek respekti, se një femër gjithmonë e respekton vendimin e një mashkulli, se siç the edhe ti, nuk e mban dot me zor.
Por problemi është me pasojat, çfarë të bësh me dhimbjen që lë pas ndarja, me boshllëkun, me ndjenjën e fajit, me pasigurinë tek vetja për vendimet e marra, me frikën për t'i besuar dikujt.
Pra pasojat janë ato me të cilat duhet të përballesh, është një shkretinë, një rrënojë, një tokë e djegur tek e cila duhet kohë që të rilindë jeta.
Ti je femër vetë, e duhet ta kuptosh e ta ndjesh një femër tjetër, të jesh inkurajuese, mirëkuptuese.

Po problemi nuk është tek respekti, se një femër gjithmonë e respekton vendimin e një mashkulli, se siç the edhe ti, nuk e mban dot me zor.
Por problemi është me pasojat, çfarë të bësh me dhimbjen që lë pas ndarja, me boshllëkun, me ndjenjën e fajit, me pasigurinë tek vetja për vendimet e marra, me frikën për t'i besuar dikujt.
Pra pasojat janë ato me të cilat duhet të përballesh, është një shkretinë, një rrënojë, një tokë e djegur tek e cila duhet kohë që të rilindë jeta.
Ti je femër vetë, e duhet ta kuptosh e ta ndjesh një femër tjetër, të jesh inkurajuese, mirëkuptuese.
ajo periudhe sigurisht do kohe dhe fillon te rindertosh veten pak nga pak , te gjithe i kemi kaluar keto ndjenja , ca me pak ca me shume , por dashuri gjen perseri mjafton te dish te ecesh perpara.
kush ngelet pas domethene qe se ka zhvilluar akoma veten deri ne ate pike qe ti kaloje keto kohera.

ajo periudhe sigurisht do kohe dhe fillon te rindertosh veten pak nga pak , te gjithe i kemi kaluar keto ndjenja , ca me pak ca me shume , por dashuri gjen perseri mjafton te dish te ecesh perpara.
kush ngelet pas domethene qe se ka zhvilluar akoma veten deri ne ate pike qe ti kaloje keto kohera.
Mirë ishe deri tek 3 rreshtat e parë. Mos i rëndo njerëzve që vuajnë se bën padrejtësi. Qëndro gjithmonë inkurajuese :)

Mirë ishe deri tek 3 rreshtat e parë. Mos i rëndo njerëzve që vuajnë se bën padrejtësi. Qëndro gjithmonë inkurajuese :)
Mos u keqkupto nuk eshte rendese por deshire per te ecur perpara gjithmone .
pse duhet te mbesesh i/e "ngecur" kot .

Mos u keqkupto nuk eshte rendese por deshire per te ecur perpara gjithmone .
pse duhet te mbesesh i/e "ngecur" kot .
Jo se nuk duan, nuk munden, lëru kohë të gjejnë vetveten. Jeta të përplas në ca situata aq ekstreme sa njerëzit asnjëherë nuk janë të përgatitur. Edhe mua e ty mund të na ndodhin e do jemi ndoshta më të dobët se kushdo.

Jo se nuk duan, nuk munden, lëru kohë të gjejnë vetveten. Jeta të përplas në ca situata aq ekstreme sa njerëzit asnjëherë nuk janë të përgatitur. Edhe mua e ty mund të na ndodhin e do jemi ndoshta më të dobët se kushdo.
Une i kam kaluar me kohe kto prandaj bej kshu si gangstere tani :p

On/off

Une i kam kaluar me kohe kto prandaj bej kshu si gangstere tani :p
Po shumë mirë që i kalove, tani shih të mos mbetesh vetëm 😔

Jeta të mëson të mbash frena e të mos shkosh pas asaj që iku në humbje. Pastaj manovron që të dalësh nga qorrsokaku ku e gjen veten të ngecur keq.
Nuk do të doja kurrë që të vuaja aq shumë ndërkohë që tjetra vazhdon jetën e pashqetësuar dhe moskokëçarëse.
Kur dikush nuk të vlerëson për atë që je, ti nuk do i japësh të drejtë që të mos e vlerësosh as ti veten. Por do mundohesh të shohësh të ardhmen e cila megjithëse është në fillim e zbehtë dhe e pasigurtë, është e vetmja mundësi që ke.
Tejkalo dhe bëhu më e fortë për veten, jepi një mundësi më shumë vetes. Ti qëndrove e denjë dhe me virtyte kështu që meriton një tjetër dashuri që ta nisësh nga e para.
hellou a jeni ketu?
me jep ca mendime ti apo vargu nga mbrapa teje sikur ju pyeta se cfare duhet te bej une apo cfare duhet te thoni ju? ne fakt ju nuk jeni normal jo une,flisni ose flet sikur te jetosh me mua ose po te merret fryma derisa une te vendos te tejkaloj apo avancoj sipas ideologjis tende dhe kjo u be boring tashme.

keto keshilla mbaji per vete per aq kohe sa nuk po te kerkoj as mend dhe as dije,spo te ha as buken dhe spo me mban as ne shpin,me gjithe respektin e mundshem qe kam drejt teje shiko nderto per veten tende dhe ji i lumtur per veten tende

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back