- Regjistruar më
- Qershor 9, 2021
- Mesazhe
- 3,167
- Pëlqime
- 2,966
Morrat i vras me nga ato elektriket une ?? ose me vajguri(keshtu ma benin kur isha i vogel ??)morracak???? te ka zen koka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Morrat i vras me nga ato elektriket une ?? ose me vajguri(keshtu ma benin kur isha i vogel ??)morracak???? te ka zen koka
e muuu oj none hahahahah me ilac mizeeMorrat i vras me nga ato elektriket une ?? ose me vajguri(keshtu ma benin kur isha i vogel ??)
Aaaaa qenke e vogel ti...ilaci mizave vone ka dale...une e kam fjalen per ne te tjeret...sjemi as te Durus po te sapunit Rrogozhinese muuu oj none hahahahah me ilac mizee
m4 vaj guri nuk ma Kan ly jooo pz hahahahahahhaAaaaa qenke e vogel ti...ilaci mizave vone ka dale...une e kam fjalen per ne te tjeret...sjemi as te Durus po te sapunit Rrogozhines
Për emrin ishte e para që thash? për ktë ilaçin e mizave të mer më qafë???Po ti shiko emrin...se foton e vura per ilustrim ?????
Mire kan bere se sa mistrecke ke qene ti...xixa leshoje...i vije flaken kokes ????m4 vaj guri nuk ma Kan ly jooo pz hahahahahahha
hahahh pzzz hahahahahahh me shkrepse hahahahah zot apo nuk merte gagagaMire kan bere se sa mistrecke ke qene ti...xixa leshoje...i vije flaken kokes ????
Eci teknologjia?? prandaj se ke provuar vajgurin??m4 vaj guri nuk ma Kan ly jooo pz hahahahahahha
kam degjua pz por te provoj se kam provu me ilac mize poo ma kan boEci teknologjia?? prandaj se ke provuar vajgurin??
???? Me ate ne foto lyhem kur gjuaj ndonjeren nga liqeni ?? bejm mhb rehat sna afrohen mizat dhe kur ??Për emrin ishte e para që thash? për ktë ilaçin e mizave të mer më qafë???
pse te ju sheqer leshon nga goja aaaa??????? Me ate ne foto lyhem kur gjuaj ndonjeren nga liqeni ?? bejm mhb rehat sna afrohen mizat dhe kur ??
Me ate tjetrin vetem sqetllat ????
Ju skrapallinjtë veç kshtu iderash të bukra keni??? Do përdor dhe unë sot e tutje??????? Me ate ne foto lyhem kur gjuaj ndonjeren nga liqeni ?? bejm mhb rehat sna afrohen mizat dhe kur ??
Me ate tjetrin vetem sqetllat ????
hahahh pzzz hahahahahahh me shkrepse hahahahah zot apo nuk merte gagaga
qyqja re e bona temen pr ilac per morra??????
Po po e ? ti...dhe ben si e penduar ????kam degjua pz por te provoj se kam provu me ilac mize poo ma kan bo
hahahhaha I mbytii hahahahahahha I zija me dore me pas I vrisja ne tavolin???????Po po e ? ti...dhe ben si e penduar ????
Ska gje...kur te zesh prap muajin tjeter...se per kte muaj i vrave me pjaster(kurioz jam si shperthjen nga pjastra ????)
Ti ka ngordhur dhe boja gjysmat se pash diku nje koment qe kishe ndrruar ngjyren ??
Eci teknologjia?? prandaj se ke provuar vajgurin??
Po pra fix se ti na njeh dhe ndetaje se tlidh puna ke tnjohur ????Ju skrapallinjtë veç kshtu iderash të bukra keni??? Do përdor dhe unë sot e tutje???
Fixxxx.....ska gje...kto temat e mija e kane...si turpi maliqit....3 dite zgjasin ?? prandaj tallim sqetllat sa jan hapur se pastaj harrohen ??oiii ikuu tema prr morra?????????? e lesh sqetelle
Jo ,jam e kujdesur ashtu,nuk ngatarrohem kollaj???Po pra fix se ti na njeh dhe ndetaje se tlidh puna ke tnjohur ????
Kujdes mos i ngatrron se i dogje sqetllat po i vure ne tkundert ??
????????Fixxxx.....ska gje...kto temat e mija e kane...si turpi maliqit....3 dite zgjasin ?? prandaj tallim sqetllat sa jan hapur se pastaj harrohen ??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.