Edhe une te urrej ... ?Emoji ohhh zooottt ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Edhe une te urrej ... ?Emoji ohhh zooottt ?
E di... Por se di pse... Mendoja se me moshen do zbutesheEdhe une te urrej ... ?
Po ti sikur the te chat se nuk beson te Zoti meeeeEmoji ohhh zooottt ?
Nuk me lene humbjet e femrave virtuale te zbutemE di... Por se di pse... Mendoja se me moshen do zbuteshe
Te thuash ... Oooohhh zooottt... Nuk do t thot se bedon thjesht esht shprehje ... Se fatekeqesisht ose realisht jemi ritur me kte shprehje... Mos u kap mo vlla.Po ti sikur the te chat se nuk beson te Zoti meeee
?
Mesohu te thuashTe thuash ... Oooohhh zooottt... Nuk do t thot se bedon thjesht esht shprehje ... Se fatekeqesisht ose realisht jemi ritur me kte shprehje... Mos u kap mo vlla.
Mir motra ke te drejt?Te thuash ... Oooohhh zooottt... Nuk do t thot se bedon thjesht esht shprehje ... Se fatekeqesisht ose realisht jemi ritur me kte shprehje... Mos u kap mo vlla.
Jojo se ti je lojtar... Nuk hy ktu t luaj por t kaloj kohen. Flm per ftesen...?Nuk me lene humbjet e femrave virtuale te zbutem
Kur te jesh per ndonje gote Johny me shkruj pv
@Passion shum zen jeMesohu te thuash
Luçifer
E drejta i jepet budallait... Shpresoja n nje argumentim tjeter n pergjigjen tende.Mir motra ke te drejt?
Ç'ka osh zen? ??@Passion shum zen je
Prit se do te argumentoj me ty te ndonje teme tjeter?E drejta i jepet budallait... Shpresoja n nje argumentim tjeter n pergjigjen tende.
Mossss ... Mos m zhgenjeÇ'ka osh zen? ??
Kisha qef kte. Kam lindur gati.Prit se do te argumentoj me ty te ndonje teme tjeter?
Fatti pronta sorella?
Zen_ buddha. E kupton? Dmth person q i mendon sh gjerat dhe i llogarit deri sa ndertohen si puzzle n trurin e tij duke arritur kshu gjithnje kombinimin dhe armonin perfekte?
Se di
Shkruaje
Zhgenjimi nr 1
Për tju ndihmuar në zgjedhjen tuaj po ju jap një pistë gjykimi. Dashurinë mos e merrni në konsideratë edhe pse një çift fillon marrëdhien në fillim me dashurinë. Pse mos e merrni në konsideratë? Sepse dashuria ndryshon formë gjatë jetës së çiftit, edhe pse mbetet gjithmonë një nga elementet kryesorë të amalgamit. Ajo bëhet e rrezikshme vetëm po të kthehet në urrejtje. Me fjalë të tjera, dashuria është si uraniumi që kalon nga shumë forma deri sa përfundon në plumb. Vëreni dashurinë në vend të katërt, por jo në përgjigjen e konkursit, në praktikën tuaj të jetës.Arsyet janë të shumta, por tre janë më kryesoret dhe renditja e tyre duhet të respektohet nëse doni ta përjetësoni dashurinë tuaj.
Jepni tre përgjigje dhe renditini ato sipas rëndësisë që ju mendoni se janë në shërbim të dashurisë.
- -
- -
- -
Unë do lexoj të gjitha mesazhet dhe do lajkoj përgjigjet më të mira. Kini besim tek vlerësimi im, pasi eksperienca ime personale prej 7 vjet dashuri dhe 23 vjet martesë me të njëjtin person, mendoj se e justifikon në një farë mënyre rolin tim si "arbitër" i paanshëm.
Mbas një muaji, ose edhe më përpara, nëse askush nuk ka dhëne përgjigjen e saktë, unë do ju jap përgjigjen time dhe argumentet e që e mbështesin atë.
Ndërkohë dikush mund të më bëjë ndonjë pyetje. Unë do u përgjigjem vetëm pyetjeve që do i konsideroj serioze, për të tjerat mos ti ngelet hatri askujt.
Ju uroj argëtim
Skerdilaid
(për ndonjë kurioz fotografia ime është e vërtetë, ajo është bërë kur mbusha 18 vjeç)
Jojo se ti je lojtar... Nuk hy ktu t luaj por t kaloj kohen. Flm per ftesen...?
Po ben sfid ti kush dorzohet i pari prv???? ????? sa i lezetshem je.
Zen_ buddha. E kupton? Dmth person q i mendon sh gjerat dhe i llogarit deri sa ndertohen si puzzle n trurin e tij duke arritur kshu gjithnje kombinimin dhe armonin perfekte
Vallaj un si kam arrit 30 akoma ?Upsss vertet keni mosh te shtyer ju hmmm ok
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.