Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ngase varet jetëgjatësia e një çifti?

skerdilaid

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Prill 16, 2020
Mesazhe
35
Pëlqime
40
Arsyet janë të shumta, por tre janë më kryesoret dhe renditja e tyre duhet të respektohet nëse doni ta përjetësoni dashurinë tuaj.

1. -
  2. -
  3. -

Jepni tre përgjigje dhe renditini ato sipas rëndësisë që ju mendoni se janë në shërbim të dashurisë.
Unë do lexoj të gjitha mesazhet dhe do lajkoj përgjigjet më të mira. Kini besim tek vlerësimi im, pasi eksperienca ime personale prej 7 vjet dashuri dhe 23 vjet martesë me të njëjtin person, mendoj se e justifikon në një farë mënyre rolin tim si "arbitër" i paanshëm.

Mbas një muaji, ose edhe më përpara, nëse askush nuk ka dhëne përgjigjen e saktë, unë do ju jap përgjigjen time dhe argumentet e që e mbështesin atë.

Ndërkohë dikush mund të më bëjë ndonjë pyetje. Unë do u përgjigjem vetëm pyetjeve që do i konsideroj serioze, për të tjerat mos ti ngelet hatri askujt.

Ju uroj argëtim

Skerdilaid
(për ndonjë kurioz fotografia ime është e vërtetë, ajo është bërë kur mbusha 18 vjeç)

Te nr 2 mendoj se hyn dhe besimi.

Besimi sinqeriteri perkrahja.

Une mendoj se komunikimi.
Ne cdo raport komunikimi eshte thelbesor,e sidomos ne martese apo mes nje cifti.
Nese nje cift nuk ka komunikim dhe kane komplekse te flasin me njeri-tjetrin per ndjenjat,problemet apo per jeten e tyre seksuale atehere kot qe jane bashk.
Me pas vijn rrespekti,besnikeria e te tjerat.

Arsyet janë të shumta, por tre janë më kryesoret dhe renditja e tyre duhet të respektohet nëse doni ta përjetësoni dashurinë tuaj.

1. -
  2. -
  3. -
Jepni tre përgjigje dhe renditini ato sipas rëndësisë që ju mendoni se janë në shërbim të dashurisë.
Unë do lexoj të gjitha mesazhet dhe do lajkoj përgjigjet më të mira. Kini besim tek vlerësimi im, pasi eksperienca ime personale prej 7 vjet dashuri dhe 23 vjet martesë me të njëjtin person, mendoj se e justifikon në një farë mënyre rolin tim si "arbitër" i paanshëm.

Mbas një muaji, ose edhe më përpara, nëse askush nuk ka dhëne përgjigjen e saktë, unë do ju jap përgjigjen time dhe argumentet e që e mbështesin atë.

Ndërkohë dikush mund të më bëjë ndonjë pyetje. Unë do u përgjigjem vetëm pyetjeve që do i konsideroj serioze, për të tjerat mos ti ngelet hatri askujt.

Ju uroj argëtim

Skerdilaid
(për ndonjë kurioz fotografia ime është e vërtetë, ajo është bërë kur mbusha 18 vjeç)
Di une? View attachment 51353

Mendova se kjo temë do i interesonte shumicës.

Pershendetje,
Ndoshta nuk ishin keto pritshmerite tuaja por dua te them se: anetaret jane te rinj, mosha mesatare nuk i kalon te 20-tat.
Ka dhe anetare te pjekur ne moshe, nder ta eshte @Passion , @Opium , @molecule dhe une nuk po i ndahem grupit.
Prandaj, nuk eshte se kane ndonje interes te vecante mbi lidhjet afatgjata.

Pershendetje,
Ndoshta nuk ishin keto pritshmerite tuaja por dua te them se: anetaret jane te rinj, mosha mesatare nuk i kalon te 20-tat.
Ka dhe anetare te pjekur ne moshe, nder ta eshte @Passion , @Opium , @molecule dhe une nuk po i ndahem grupit.
Upsss vertet keni mosh te shtyer ju hmmm ok

Nëse s'di asgjë shko m'çifu. (shaka)
Shakan e pranoj lale.
Por kjo mu duk shaka pa krip.
Se di se cfare tendence pate.??
Dhe sjam per me u mcef ketuu ketu une,
Ndaje realitetin,nga virtualiteti.
Forum te mbare ty.??

Mendova se kjo temë do i interesonte shumicës.

Skerdi mire se erdhe ! :)

1 - pjekuria dhe intelekti (ketu permbledh te gjith faktoret qe mund te arrihen permes ketyre vetive, ana financiare, komunikimi, aftesia per te argumentuar dhe per te marre pergjegjesi etj)

2 - dashuria si kimi

Shakan e pranoj lale.
Por kjo mu duk shaka pa krip.
Se di se cfare tendence pate.??
Nëse e pranon shakanë, pranoje çfarë thashë se është vetëm shaka. Nuk kam asgjë kundër kurrkujt. Qëllime im në këte sit është të bëj të ndjeshëm brezin e ri përsa i përket futjes në Evropë. Por ngaqë e pashë që njerëzit në këtë sit interesohen më shumë për gjëra pa vlerë, vendosa të trajtoj edhe tema të tjera shoqërore por me vlerë. Në dy raste kam botuar edhe barcaleta në mënyrë që njerëzit të zbaviten gjithashtu. Shiko më shumë temat e mia mbi futjen apo jo të Shqipërisë në Evropë.

Nga e qenurit real nga fillimi gjer ne mbarim .

Pershendetje,
Kjo është arsyeja që e krijova postin në formë konkurimi. Konkluzionet në fund. Mendoj se do ishte interesante të dimë se si e shikojnë të rinjtë një marrëdhënie afatgjatë, që në fund të fundit do vijë dita që të marrin një vendim, por më parë duhet të dinë se si ta ndërtojnë. Mësimi bëhet përpara, në luftë nuk shkohet për të mësuar por për të luftuar.

Kjo është arsyeja që e krijova postin në formë konkurimi. Konkluzionet në fund. Mendoj se do ishte interesante të dimë se si e shikojnë të rinjtë një marrëdhënie afatgjatë, që në fund të fundit do vijë dita që të marrin një vendim, por më parë duhet të dinë se si ta ndërtojnë. Mësimi bëhet përpara, në luftë nuk shkohet për të mësuar por për të luftuar.
Fiks eksperienca e ben te veten mbase por mos te harrojm teorija eshe ndryshe nga praktika por gjdo keshill dhe sygjerim eshte i mirseardhur ??

Te shkruajta per te thene qe mos prit shume sepse nuk jane tema qe rinia e sotme pelqen ti diskutoje. Eshte ceshtje interesash. Sot kane tjera interesa, ndryshe mendon nje 20 vjecar e ndryshe nje mbi te 30-tat.
Megjithate eshte heret per te folur, mbase do u lind deshira te marrin pjese.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back