Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

LGBT? TABU APO ....Dicka qe duhet pranuar gjeresisht ne shoqerin shqiptare!!

Me shume i urrej kur kerkojne tua imponojne dhe femijve apo kerkojne te kene te drejte te biresojne femijë.

Tabu?! Jo!
Jemi rritur me fryme te tille , dhe e kemi te veshtire ta pranojme .
Por gjithsecili eshte i lire ne zgjedhjet e tij pa cenuar dike tjeter .
Problemi me te madh ata e kane me veten . Pse duhet ta bertasesh qe “Une jam gay/less” .. A je Qofsh me jete! Pse duhet ta besh tjetrin te te pranoje..

PS. E gjitha nis dhe tek tema diskutimit pse duhet te diskutosh per kte komunitet, e njejta si te ngresh ne pyetje per pakicat e tjera . Ti japesh ze nje teme te tille , qe ska pse tkete nevoje per ZE.
Te gjithe jemi njerez te zotit!

e drejta e cdo kujt si e jeton jeten e vet

Tabu?! Jo!
Jemi rritur me fryme te tille , dhe e kemi te veshtire ta pranojme .
Por gjithsecili eshte i lire ne zgjedhjet e tij pa cenuar dike tjeter .
Problemi me te madh ata e kane me veten . Pse duhet ta bertasesh qe “Une jam gay/less” .. A je Qofsh me jete! Pse duhet ta besh tjetrin te te pranoje..

PS. E gjitha nis dhe tek tema diskutimit pse duhet te diskutosh per kte komunitet, e njejta si te ngresh ne pyetje per pakicat e tjera . Ti japesh ze nje teme te tille , qe ska pse tkete nevoje per ZE.
Te gjithe jemi njerez te zotit!
E bëjnë sepse duan të përhapin ideologjinë e tyre tek njerëzit vulnerabël, të influencueshëm në mënyrë që të bëhen si ata/ato.
Duan ta bëjnë botën të jetueshme për ta në anormalitetin e tyre duke u munduar që të kthejnë sa më shumë njerëz kundër natyrës.
Ndaj ata/o që janë militantë të kësaj ideologjie Woke, janë dëmtues dhe jo thjesht viktima siç hiqen sepse kanë qëllime ekspansioniste, pra nuk mjafton si janë vetë por duan të bëjnë edhe sa më shumë si vetja, sidomos fëmijët.

Asnjëherë nuk kam dashur të sulmoj ata/o për zgjedhjen e jetës së tyre, madje as nuk dua ta di jetën e tyre seksuale por ai komunitet gjithmonë i imponohet shumicës duke folur për praktikat e tyre, për identitetin e tyre të çoroditur e të ndarë në dhjetëra lloje, pa i pyetur askush.
Pra ushtrojnë një imponim, dhunë në komunikim dhe kanë gati akuzat për fobira nëse i kundërshton. Kjo më ka mësuar që t'i mbaj larg e t'u ruhem se për më tepër meshkujt homoseksual janë të frikshëm se të ngjiten pa të pyetur 😅

Ka edhe njerëz paqësorë prej tyre që nuk hapin këto lloj temash dhe ata i respektoj, sepse as unë nuk u hap njerëzve tema të seksualitetit tim, ky është neutralitet dhe respekt për tjetrin, është edukatë.

E bëjnë sepse duan të përhapin ideologjinë e tyre tek njerëzit vulnerabël, të influencueshëm në mënyrë që të bëhen si ata/ato.
Duan ta bëjnë botën të jetueshme për ta në anormalitetin e tyre duke u munduar që të kthejnë sa më shumë njerëz kundër natyrës.
Ndaj ata/o që janë militantë të kësaj ideologjie Woke, janë dëmtues dhe jo thjesht viktima siç hiqen sepse kanë qëllime ekspansioniste, pra nuk mjafton si janë vetë por duan të bëjnë edhe sa më shumë si vetja, sidomos fëmijët.

Asnjëherë nuk kam dashur të sulmoj ata/o për zgjedhjen e jetës së tyre, madje as nuk dua ta di jetën e tyre seksuale por ai komunitet gjithmonë i imponohet shumicës duke folur për praktikat e tyre, për identitetin e tyre të çoroditur e të ndarë në dhjetëra lloje, pa i pyetur askush.
Pra ushtrojnë një imponim, dhunë në komunikim dhe kanë gati akuzat për fobira nëse i kundërshton. Kjo më ka mësuar që t'i mbaj larg e t'u ruhem se për më tepër meshkujt homoseksual janë të frikshëm se të ngjiten pa të pyetur 😅

Ka edhe njerëz paqësorë prej tyre që nuk hapin këto lloj temash dhe ata i respektoj, sepse as unë nuk u hap njerëzve tema të seksualitetit tim, ky është neutralitet dhe respekt për tjetrin, është edukatë.
Asgje apo askush nuk te prek te cenon pa deshiren tende :p
Pertej gjese , jam dakort me mendimin tend.
Sa me shume ze ti japesh aq me sh do viktimizohen e tkerkojn te behen te pranueshem ne nje shoqeri qe sdine ku te cojne hallet e veta e jo me tmerren me te tjeret :)

Ktu kam shume per te shkruar, por do ndalesha vetem tek nje fjali "Zoti krijoi mashkullin dhe femren, per te qene bashke dhe per tu shumuar"
DO DOJA TU RINGJALLTE DHE NJEHERE HITLERI E TU TREGONTE VENDIN KSAJ FARE TE POSHTER TE NXITUR NGA PASTOR AMERIKAN.

Ktu kam shume per te shkruar, por do ndalesha vetem tek nje fjali "Zoti krijoi mashkullin dhe femren, per te qene bashke dhe per tu shumuar"
DO DOJA TU RINGJALLTE DHE NJEHERE HITLERI E TU TREGONTE VENDIN KSAJ FARE TE POSHTER TE NXITUR NGA PASTOR AMERIKAN.
Sjam dakort !
Ky quhet bullizem . Kjo gje eshte e lashte sa vete krijimi njerezimit .
Cfare beri Hitleri? Zhduku gje?

ja edhe kjo pyetja asiher ska per te hapur trurin e njeritu.
Ktu qendrojn 2 an meshkujt gjykohen e femrat pelqehen kur jan 2 a 4 .
Ska me bo hajer kjo pun

Sjam dakort !
Ky quhet bullizem . Kjo gje eshte e lashte sa vete krijimi njerezimit .
Cfare beri Hitleri? Zhduku gje?
Bullizim? Per cfare? Te duket e bukur te dalin ne rruge e te puthen mashkull me mashkull apo femer me femer? Te dalin dore per dore edhe te kesh frik ta lesh femijen vetem, se sdihet si perfundon, ca spo na degjojne veshet. Se kuptoj sa ze po i jepet ksaj gjeje, saqe me teper po mduket si marketing dhe per ta perhapur me shume. Nje perqindje e tyre jan dhe abuzues me femijet. PERFUNDIMISHT JAM I MENDIMIT QE JANE FARE E KEQE QE DUHET ZHDUKUR.

Bullizim? Per cfare? Te duket e bukur te dalin ne rruge e te puthen mashkull me mashkull apo femer me femer? Te dalin dore per dore edhe te kesh frik ta lesh femijen vetem, se sdihet si perfundon, ca spo na degjojne veshet. Se kuptoj sa ze po i jepet ksaj gjeje, saqe me teper po mduket si marketing dhe per ta perhapur me shume. Nje perqindje e tyre jan dhe abuzues me femijet. PERFUNDIMISHT JAM I MENDIMIT QE JANE FARE E KEQE QE DUHET ZHDUKUR.
😑 Sdo jemi asnjehere ne nje mendje per kte teme 🙄
Jam dakort ska pse ti jepet ze “Bad marketing its good marketing”.
Pooor sesht rasti , kush je ti qe vendos tjetoj apo jo dikush?
Edukaten mund tia japim femijeve duke i treguar te gjitha anet e ta lejojme te zgjedhi i lire .

😑 Sdo jemi asnjehere ne nje mendje per kte teme 🙄
Jam dakort ska pse ti jepet ze “Bad marketing its good marketing”.
Pooor sesht rasti , kush je ti qe vendos tjetoj apo jo dikush?
Edukaten mund tia japim femijeve duke i treguar te gjitha anet e ta lejojme te zgjedhi i lire .
Zeri qe po i jepet, ka ndikim te keq tek shoqeria dhe aq me teper ne brezat qe po rriten. Jepja edukaten sa te duash, nuk e ke ti ne dore kte pjese eshte shoqeria ajo qe ndikon dhe qe te fut ne rruge tjera.

Zeri qe po i jepet, ka ndikim te keq tek shoqeria dhe aq me teper ne brezat qe po rriten. Jepja edukaten sa te duash, nuk e ke ti ne dore kte pjese eshte shoqeria ajo qe ndikon dhe qe te fut ne rruge tjera.
Po sesht nje gje qe ka dal sot.
Kjo ka qene me kohe , pse su ndikuam ne te dy?!
Sesht zgjidhje zhdukja .

Po sesht nje gje qe ka dal sot.
Kjo ka qene me kohe , pse su ndikuam ne te dy?!
Sesht zgjidhje zhdukja .
Ka ekzistuar por ne nje numer shume te vogel dhe eshte shtuar me shume pas viteve 60 dhe po shtohet akoma me shume nga zeri qe po i jepet. Te pakten ne si shoqeri ne Shqiperi, e kemi shume te veshtire per ta pranuar, UNE JO E JO.

Ka ekzistuar por ne nje numer shume te vogel dhe eshte shtuar me shume pas viteve 60 dhe po shtohet akoma me shume nga zeri qe po i jepet. Te pakten ne si shoqeri ne Shqiperi, e kemi shume te veshtire per ta pranuar, UNE JO E JO.
Eshte e lashte sa njerezimi ..
Kap e fut pa pa ku , ms ta banalizojme fare :p
Me tolerant jete.
Per aq kohe sa ste cenon tbejne cte duan .

Eshte e lashte sa njerezimi ..
Kap e fut pa pa ku , ms ta banalizojme fare :p
Me tolerant jete.
Per aq kohe sa ste cenon tbejne cte duan .
Mua personalisht sme cenon, por kam frike tek femijet e mi, qe ne cfare shoqerie do rriten.

Eshte e lehte zemer ta mendosh, por se di a do e pranoje ti, qe fmia yt qoft djal apo vajze, te ishte 1 prej tyre?
Per mua eshte lumturia e fmis tim paresore sido ta zgjedh .. Do jem ne krahe te tij deri diten qe do mbyll syte .

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back