Tabu?! Jo!
Jemi rritur me fryme te tille , dhe e kemi te veshtire ta pranojme .
Por gjithsecili eshte i lire ne zgjedhjet e tij pa cenuar dike tjeter .
Problemi me te madh ata e kane me veten . Pse duhet ta bertasesh qe “Une jam gay/less” .. A je Qofsh me jete! Pse duhet ta besh tjetrin te te pranoje..
PS. E gjitha nis dhe tek tema diskutimit pse duhet te diskutosh per kte komunitet, e njejta si te ngresh ne pyetje per pakicat e tjera . Ti japesh ze nje teme te tille , qe ska pse tkete nevoje per ZE.
Te gjithe jemi njerez te zotit!
E bëjnë sepse duan të përhapin ideologjinë e tyre tek njerëzit vulnerabël, të influencueshëm në mënyrë që të bëhen si ata/ato.
Duan ta bëjnë botën të jetueshme për ta në anormalitetin e tyre duke u munduar që të kthejnë sa më shumë njerëz kundër natyrës.
Ndaj ata/o që janë militantë të kësaj ideologjie Woke, janë dëmtues dhe jo thjesht viktima siç hiqen sepse kanë qëllime ekspansioniste, pra nuk mjafton si janë vetë por duan të bëjnë edhe sa më shumë si vetja, sidomos fëmijët.
Asnjëherë nuk kam dashur të sulmoj ata/o për zgjedhjen e jetës së tyre, madje as nuk dua ta di jetën e tyre seksuale por ai komunitet gjithmonë i imponohet shumicës duke folur për praktikat e tyre, për identitetin e tyre të çoroditur e të ndarë në dhjetëra lloje, pa i pyetur askush.
Pra ushtrojnë një imponim, dhunë në komunikim dhe kanë gati akuzat për fobira nëse i kundërshton. Kjo më ka mësuar që t'i mbaj larg e t'u ruhem se për më tepër meshkujt homoseksual janë të frikshëm se të ngjiten pa të pyetur
Ka edhe njerëz paqësorë prej tyre që nuk hapin këto lloj temash dhe ata i respektoj, sepse as unë nuk u hap njerëzve tema të seksualitetit tim, ky është neutralitet dhe respekt për tjetrin, është edukatë.