Une jam xola!
Kete vit jam maturante.
Kam frike!
Kam frike sepse nuk e di nese do ja dal...
Kam frike sepse nuk e di nese do mundem te behem dikushi...
Kam frike,kam shume frike!
Ok,une kam frike nga gjithcka!
Do thoni ju pse ke frike?
Nuk e di!
Ose me sakte kisha frike!
Tani kam me pak frike,mendoj se njerezit qe me rrethojne me kane dhene force nga forca e tyre.
Per te mos patur frike,per te jetuar me optimizem,per te menduar gjithmone pozitivisht dhe mire,per tu kujdesur per veten.
Me kane mesuar se njeri cdo dite pjeket nga pak...
Kisha frike te rritesha,por tashme jo...
Nuk kam frike sepse njeriu gabon dhe meson nga gabimet,keshtu me kane mesuar...
Kisha frike te mendoja se do me duhet te jetoj e vetme ose me sakte kisha frike te jetoj pa familjen...
Por njerezit perreth meje me treguan se duke jetuar e vetme ti behesh e pavarur,mban pergjegjesi vete,kujdesesh vete per veten...Por kjo qenka menyra me e mire per tu bere vetvetja,dikushi dhe e pavarur.
Kisha frike ose kam akoma pak frike...
Po sikur te mos mundem ti bej prinderit krenar?
A ndihen ato krenare per mua...Nuk e di,nje ndjenje me thot po,nje ndjenje tjeter me thot jo...
Nuk e di!
Kisha frike ti zhgenjej ata,kam frike ti lendoj ata,kam frike te shoh lot ne syte e tyre...
Por ato me falin ngrohtesine,dashurine dhe gjithcka te tyre vetem qe une te mos kem mendime te tilla...
Dmth ato jane krenare per mua dhe pse akoma nuk jam rritur...
Kam mall!
Kam mall per njerezit qe dua dhe si kam afer...
Por me treguan se ato nuk ndodhen larg per qejf,por qe une te jetoj mire,per te miren time...Dhe se ne nje moment nuk do te ndodhen me kaq larg...
Nuk e di pavaresisht se me treguan kam shume mall perseri.
Ah edhe dicka...
Une mendoj se nuk i perkas kesaj bote...
Une kam boten time,te krijuar ne mendjen time aty ku e keqja nuk ekzisto dhe vetem une dhe e mira jemi?