Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Kush jeni ju?!

Unë jam dikush që besoj shumë tek vetja.
Që nuk dorëzohem asnjëherë dhe luftoj deri në fund për atë që dua.
Që fitoj. Dhe fitore e quaj edhe nëse nga ajo që kam dashur kam mësuar shumë dhe jam rritur profesionalisht.
Njeriu gjithmonë kërkon shumë e më shumë nga vetja, normal pritshmëritë janë gjithnjë e më rritje. Por deri tani e kam arritur suksesin që kam dashur të arrij.

Pershendetje!

Une jam Lumturia.
Jam pjese e jetes dhe e atyre qe besojne ne fuqine e dashurise.. Une jam e martuar.. nuk e dinit?? Jam e martuar me Kohen. Koha eshte pergjegjse per zgjidhjen e gjitha problemeve. Nderton zemrat, mjekon ato te plagosurat, fiton mbi trishtimin....
Ne te dy kemi dhe tre femije : Miqesine, Mencurine dhe Dashurine... femije te bukur... Miqesia eshte vajza e madhe..Nje vajze e bukur, e sinqerte dhe e gezuar. Ajo i bashkon njerzit, nuk ka asnje qellim per te lenduar.. Pastaj vjen Mencuria inteligjente dhe me parime morale... Ajo eshte afer Kohes ecin gjithmone bashke... E fundit eshte Dashuria... Dashuri _puthje... Ahhh sa ne levizje me ve ajo!! Eshte kokeforte, ndonjehere deshiron te qendroje vetem ne nje vend te caktuar...dhe here te tjera thote se ka lindur per jetuar ne dy zemra... e jo vetem ne nje... Ehhh Dashuria eshte shume e ngaterruar... Kur fillon te bej deme une menjehere therras Kohen... per te mbyllur plaget e shkaktuar nga ajo...
Nje njeri me tha nje dite : Ne fund cdo gje rregullohet ne nje menyre apo ne nje tjeter.. Nese ato nuk jane rregulluar akoma ne nuk kemi arritur deri ne fund.. Prandaj ju them kini besim! Kini besim te Koha...
Kini besim te Miqesia, Mencuria e mbi te gjitha te vajza ime Dashuria! Nese ju keni besim ne to atehere te jeni te bindur qe une Lumturia nje dite do trokas ne deren tuaj!

Dikush qe eshte fut ne psikiatri e spo del vrl do iki ne gjermani ?

Nqs do ta trajtonim me gjere temen,duhej te ish tek nenforumi i filozofise. :)

Do ftoja @Lori e @HIM pikerisht ketu per te dhene nje pershkrim. :)

Si denim do u jepja te shkruanin te pakten 1500 shkronja te nderthurura sipas shikimit te tyre.

Kush jemi ne ?

Ekzakt ekzakt nuk e di sipas meje,por mendoj se jemi nje mix (topth energjie ) i misheruar per te kryer nje mision ne kete meridian qe lundrojme. :)

Raporti kohe -lundrim me duket mjaft jo i drejte,sa qe mendoj se mund ta quaj pabesi ,ose provokim nga gjithcka qe e lindi kete VORBULL,qofte e rastesia ajo. :)

Ne jemi histori qe lindin, zhvillohen, dhe mbyllin ciklin. Ne varesi te gjurmeve qe leme me veprimet ose mosveprimet tona, ngulitemi si hieroglife
ne memorien e kohes se ardhshme. Jemi ketu per te permbushur nje qellim, jemi deshira e dikujt, lutja e dikujt tjeter. Ndonjehere jemi arsyeja pse jeton dikush, ndonjehere jetojme vete per te njejten arsye e here te tjera jetojme sepse nuk kemi mjaftueshem te guximshem per te vdekur. Here jemi denim, here te tjera dhurate. Jemi nje trup fizik i qendisur me ndjenja shumengjyreshe. Jemi krijesa kameleon qe pershtaten ne habitatin ku fati i ka paracaktuar per te shkruar vargjet e kenges se jetes. Jemi udhetare qe levizim ne trenin e kohes pa e ditur se ku e kemi stacionin tone. Ama e vazhdojme rrugen duke e ditur qe nje dite do ndalojme. Ne jemi nje grumbull kujtimesh, ngjarjesh e situatash. Jemi krijesa qe testohemi per te zbuluar limitet e durimit tone. Here jetojme per të zgjidhur e here per te zgjedhur. Jemi krijesa qe lindin per te zbuluar rendesine e gjithçkaje qe na rrethon. Jemi enderrimtare qe pambarimisht kerkojme qellimin tone ne kete bote ne çdo sekond qe frymojme. Jemi postiere qe shperndajme dashurine dhe flaken e shpreses ne çdo gjenerate. Jemi copeza qe plotesojne pazellin e rraces njerezore. Jemi nje popullate qe i japim sens planetit. Jemi nje arsye me shume qe dielli te linde serish.
@Passion nuk e di nese jane 1500 por me kohen qe pata ne dispozicion bera sa munda :)

@Passion e pranoj me kenaqesi denimin,por do perpiqem ti rri sa menlarg filozofise sepse e di qe askush ska nerva te lexoje 2-3 here ate qe do them.
Jam me i gatshem tu pergjigjem pyetjes "kush jam une" sesa pyetjes "kush jemi ne" dhe kjo per dy arsye:

1. Pa njohur veten dhe motivin e ekzistences time e kam te veshtire te flas per tema te medha si universi, njerezimi etj etj.
  2. Ne menure te pashmangshme do perserisja shume gjera te thena nga "bashkevuejtesja" e denimit me lart.

Pra kush jam une?
Un jam ai qe perpiqem te respektoj trupin tim,duke qene se e kemi marre borxh,por me gjith respektin nuk i jap shume rendesi.Parapelqej te merrem me shume me frymen brenda meje, se ne fund te gjithckaje ate nuk do ta hane krimbat.
Une jam ai qe me pelqen te vrapoj gjithe diten,duke fotografuar gjithcka le mbrapa kraheve,dhe ndjej super kenaqesi kur pushoj ne cep te ndonje trotuari duke pire nje cigare.
Une jam ai qe jetoj per dy arsye:
  1. Per te njohur sa me shume nerez te mundem,sepse mendoj qe nga te gjithe ka dicka per te mesuar.
  2. Per te bere krenare ata qe vazhdojne besojne akoma tek un.
Une jam ai qe me pelqen te investoj kohe tek njerezit,me shpresen qe do ja vleje per te dyja palet.
Une jam ai qe falenderoj zotin qe 97' me kapi ne nje moshe qe lepija qurrat e mia,sepse duke njohur pak veten,e di qe do isha ne dhé.
Une jam ai qe kujtimet me te forta te femijerise kam heret kur im ate kthehej nga emigracioni.Qaja sa here ai vinte, dhe qaja akoma me shume kur mendoja qe do ikte prape.
Une jam ai qe ndjehem keq sa here takoj prinderit e mi,sepse jam pergjegjes per shumicen e rrudhave ne fytyren e tyre.
Une jam ai qe lutem cdo mbremje qe ta shoh dhe njehere diellin,dhe falenderoj zotin cdo mengjes qe ma dha dhe nje mundesi.

1.500 shkronja apo jo,ky jam une!

Vendosha te shkruaj edhe une dicka , mos me gjykoni nga shenjat e pikesimit apo perdorimi i fjaleve sepse kjo eshte me e mira qe mund te shprehem. Jo cdo fjale ja di kuptimin shqip ?

Tani qe po shkruaj jam vet. Une dhe dhoma e heshtur. Jam ajo vajze qe qaj me qiellin sa here qe thyhem copash , pastaj ngrihem dhe laj fytyren me shprese qe do te mbuloj trishtimin. Vishem cdo dite me te zeza sepse cdo dite niset prej “funeralit” tim. Une jam ajo qe vdes cdo dite. Jam ajo qe kthehet ne oret e para te mengjesit dhe nuk i intereson asgje. Jam ajo e rritura qe sillet si “femije” sa here flitet per “ate” . Jam ajo qe zgjohem me perendimin e diellit dhe me duket cdo gje zi . Jam ajo qe ndoshta askush sdo donte te ishte . Jam e zeza e vetes. Jam ajo qe shpresoj se nje dite do te rikthehesh . Jam ajo qe po me tregove henen do te them : ekzizton akoma hena? Jam ajo qe i premtoj vetes cdo dite lumturi , dhe lumturi nuk gjej . Jam ajo qe nuk preferoj te shpjegohem , cfar do te ndodh shpjegime nuk dua te jap . Jam kokeforte edhe ne gjene me te “kote” . Jam ajo qe qaj naten deri ne mengjes dhe ringrihem sikur asgje ska ndodhur . Jam vajza e madhe e familjes , jam gezimi i pare i prinderve , jam gjysma e time moter , jam krenari per ate , mbeshtje dhe motivim. Jam mbesa e pare e gjysherve , jam pika e tyre me e forte. Sado qe u rrita jam “vogelushja” e tyre . Jam vajza e babit , dhe shoqja e mamit.
Jam ajo qe ne moshe te vogel mora vendime te medha . Jam ajo qe po e sfidoj jeten e vetme ne nje bote te huaj. Kjo jam une e mire apo e keqe mendoj qe jam ajo qe dua ?.

Ps: u frymezoza shume nga shkrimet me siper , nuk e di nese shkruajta dicka te ngjashme , u mundova te shkruaj pa gabime dhe te shprehem me fjalet e duhura!!

Po ja nis dhe un me shkrujt dicka ndoshta nuk do jem shum mir me tregimin pak rendesi ka iniciativa me shum .
Un jam nje person qe thelle brenda vetes kam qene shume e forte dhe jam jeta te veruslet me te mira e te keqija gjithcka duhet ta marim me shum pozitivitet jam i person qe here jam shumee lumtur e del perher dikush qe ta prish ate lumturi me pak fjal mundohet se askush se arrin te merzis te tjerte
Edhe kur jam aq keq mundohem ta kaloj pozitivisht. Jeta nuk esht bace me lule e un po e mirkepres sic e kam te shkruar
Kjo jam un nje person qe nuk pret asgje nga askush. Por qe i dhuroj shume te tjereve. Jam nje femer qe luftoj per jeten time edhe per njerrzit e mi.
Ja kam ber pak bla bla po kaq mundesha per momentin se nuk jam as ne momente te mira
Flm ?

Nomi u boft do flas dhe un 1 her per ate qe mendoj qe jam..

Un jam Dejv, Jam nje individ qe kam gabu meseshumti ne jete. Kam luftu me arrit ky qe jam, dhe po luftoj tmos jem mo ky qe jam.
Po luftoj qe tkem nje : 'Ckemi Shok' pa interes se sa kte e e kam shok dhe vlla me interes.. Kam shum shoke dhe miq, po disa prej tyre mkan shok mu..
Kam sakrifiku dhe kam ndihmu duke lendu dhe veten
Jam tradhtu dhe zhgenjy dhe prap i kam ndihmu vetem qe tjen mire, pa mar parasysh ndjenjat dhe krenarin time.
Kam luftu tjem i pavarur po jam pendu.. mund tkesh gjith boten po ske dashuri gjith bota ste mjafton.
Boj si tip kokfort mund t dukem grindavec ose menjemodh, kjo gjo sme pelqen sepse ne sjemi ne zemren dhe menjen e asnjonit qe te gjykojm dike nga aparenca jashtme.. jam thjesht nje lypsar i dickaje te thjesht dhe te bukur.. ne lindim njerez ' copa mishi me 2 sy' por duhet te punojm fort qe t bohemi njerez me respekt dhe dashuri, tkemi turpin, tkemi nder, tkemi njerzillik, dhe mbi t gjitha tkemi dashamirsi mes njerze sepse jemi thjesht kalimar ne kte bote, zdo marim me vete ne varr as me pak as me shum se veprat tona tmira apo te keqija qofshin.

Ps: e di qe do mvi turp nga vetja kur ta lexoj dhe kush mshan e puc fort ?

Harrova pak me lart jam i person qe fal shum dashuri ndoshta edhe gaboj qe i respektoj te gjith as ata qe se meritojn.
Nuk kam shum koh ktu po kam njohur shumee me kane ndihmuar shume vete me kan ardhur keshilla pa mase dhe i falenderoj shume
Po kam ber edhe gabim qe i jam treguar e drejte shume personave qe se kan merituar drejtesine time
Jam nje njeri qe tregohet i mire me te gjithe dhe kte e bej se e ndjej se bej per asnje lloj interesi .keto ishin ca rrjeshta qe nuk i shkrova me lart .
@Passion njeher donka kjo pun pastaj nuk ndalonke ?

Dikush qe fiton.
Dikush qe Lufton.
Dikush qe ka arritur majat.
Dikush qe ka besim.

Un jam dikush qe:
Lufton per te pasur ate qe do nuk heq dore deri sa ta realizoj. Dhe dikush qe kam shume besim ne ate qe veproj para se ta boj,dhe shume strikte ne disa gjera.
Ajo që fiton duke besuar në vete gjatë luftës për të arritur majat.

Une jam Xola dhe dua tju tregoj dicka per veten.
Une e dua erresiren...E di pse?
Sepse ne erresire rritem,pjekem,mendoj thelle thelle
Ok,Po genjej nuk mendoj gjithmone si nje e rritur dhe e pjekur
Ndonjehere ne erresire mendoj dhe gjera negative qe skane te bejne me realitetin fare...Domethene qe sjane Te verteta ne realitet
E dua dhe vetmine...Po jam dhe sociale dhe e mbyllur
Pak muzike,pak lot,pak erresire,pak vetmi mua me bejne nje person tjeter(nje ane tjeter timen)

Kete doja ta ndaja me ju?

Mund te them shume gjera te mira per veten munde te hiqem si me imiri ne forume apo me tej po me e rendesishmja eshte a i besoj ato qe them nuk me pelqen te flas per veten me mire te flasin te tjeret per mua , petja eshte se kush me njeh mua ketu ? asnje prandaj dhe pyetjet mbeten pa pergjigje ?

Halo ish bin bardhi, du bist najs!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back