- Regjistruar më
- Nëntor 29, 2020
- Mesazhe
- 1,063
- Pëlqime
- 791
Rrofsh për "mbështetjen". Shyqyr që ju femrat jeni të parrezikshme nga ajo anë..Thjesht ja mbeshteta poetit tone te mire ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Rrofsh për "mbështetjen". Shyqyr që ju femrat jeni të parrezikshme nga ajo anë..Thjesht ja mbeshteta poetit tone te mire ?
hahahahahahahahahahahahahahahahah lotThjesht ja mbeshteta poetit tone te mire ?
Po ti çfarë pate? Çfarë të bëra?o tyy te shplafte zoti faree more vesh mora thujjjj
??Kjo nuk eshte e sakte.
Zoti ne fillim krijoi mashkullin. Pa qe ai nuk ishte perfekt dhe nga brinja e tij krijoj qenien perfekte ,femren.
ate se di ti jo se ka e gjona tani pa merakRrofsh për "mbështetjen". Shyqyr që ju femrat jeni të parrezikshme nga ajo anë..
@Juno ndihmoje ta publikoje kte se kaq bukur shkuan ky.Vallahi,keq kom shkrujt edhe për Zotin prandaj tashti ai po hakmerret me mua. Në një nga tregimet e mija ,Zoti pendohet që ja dha Even Adamit,edhe kërkon ta marri për vete. Eva nuk pranon,dhe Zoti e përdhunon. Si pasojë e këtij përdhunimi,lindi Djalli,që vendosi të hakmerrej kundër Zotit. Nuk më kujtohet qartë si vazhdon ky tregim,sepse ka 20 vjet që e kam humbur,por më kujtohet që e çova në konkursin kombëtar të vitit 2003,dhe mora çmim special me të. Ma dha vetë Moikom Zeqo.
MOS LUAJ ME FJALEN E ZOTIT OKKKKKKKKKKKKKKPo ti çfarë pate? Çfarë të bëra?
Femrat qenkan perfekte?....mua më duken më shumë di "prefekte",se atë rol dun me lujt.Kjo nuk eshte e sakte.
Zoti ne fillim krijoi mashkullin. Pa qe ai nuk ishte perfekt dhe nga brinja e tij krijoj qenien perfekte ,femren.
@Juno ndihmoje ta publikoje kte se kaq bukur shkuan ky.
@Harrakati ??????????????????? kte meriton ti!
Po ju çfarë ju gjeti ...çfarë,nuk ju pëlqeu? Unë gjithmonë vrisja mendjen si mund të ishte krijuar Djalli,edhe prandaj e shkrova.@Juno ndihmoje ta publikoje kte se kaq bukur shkuan ky.
@Harrakati ??????????????????? kte meriton ti!
Femrat qenkan perfekte?....mua më duken më shumë di "prefekte",se atë rol dun me lujt.
Qashtu ,qashtu....Mua me duket teze interesante. Te tilla shkrime me ngjallin kureshtje, nuk prekem pasi jam ateist.
AhaaaMua me duket teze interesante. Te tilla shkrime me ngjallin kureshtje, nuk prekem pasi jam ateist.
Ok,understand ...Perfekte me mashkullin ne krah mik.
?
Bej romaneVallahi,keq kom shkrujt edhe për Zotin prandaj tashti ai po hakmerret me mua. Në një nga tregimet e mija ,Zoti pendohet që ja dha Even Adamit,edhe kërkon ta marri për vete. Eva nuk pranon,dhe Zoti e përdhunon. Si pasojë e këtij përdhunimi,lindi Djalli,që vendosi të hakmerrej kundër Zotit. Nuk më kujtohet qartë si vazhdon ky tregim,sepse ka 20 vjet që e kam humbur,por më kujtohet që e çova në konkursin kombëtar të vitit 2003,dhe mora çmim special me të. Ma dha vetë Moikom Zeqo.
Po ju çfarë ju gjeti ...çfarë,nuk ju pëlqeu? Unë gjithmonë vrisja mendjen si mund të ishte krijuar Djalli,edhe prandaj e shkrova.
Kureshtje me budallik??Mua me duket teze interesante. Te tilla shkrime me ngjallin kureshtje, nuk prekem pasi jam ateist.
Ti qenke pervers pra jo un?Po ju çfarë ju gjeti ...çfarë,nuk ju pëlqeu? Unë gjithmonë vrisja mendjen si mund të ishte krijuar Djalli,edhe prandaj e shkrova.
Kureshtje me budallik??
Për fat të keq,ai tregim ka humbur,bashkë me gjithë tregimet e mija te kohës së gjimnazit ,gjithë tregimet që ishin vlerësuar me cmime. Ajo që më dhembi më tepër ishte humbja e tregimit tim "Shtegëtimi i Ëndrrave",kushtuar emigrantëve që u mbytën ne Otranto. Me atë tregim,kisha fituar çmim të parë në konkursin kombëtar të 2001. Pastaj ma hoqën çmimin e parë dhe më dhanë të dytin,po nejse,me të futme si përherë.Eshte interesante si teze Harrakati, une e pelqej si ide.??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.