Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ju kërkoj falje shqiptarëve

Mysybet vajti.... Unë doja vetëm të botoja librin,edhe jo ti bashkohesha sektit të tyre fetar. Ata e kuptuan,edhe më kthyen shpinën....dmth,prapanicën. Edhe unë ika me vrap.

Mesa mbaj mend te gjithe te paralajmeruam per kete gje.
Qe ta marrim pak seriozisht, nese do ndihme me shkruaj. Do perpiqem te te ndihmoj te botosh dicka., keshtu heq dhe merakun tend.

Ai mashkulli nga doli
?nga nje femer si Nene Tereza.
Nje ditë në parajsë Eva thëret zotin:
- Zoti im, kam një problem!
- Ç'farë problemi?
- E di që t'i krijove kafshët dhe pemët, por unë nuk jam e gëzuar!
- Po pse?
- Ndjej vetmi.U mërzita duke ngrënë gjithmonë mollë!
- Mire atëhere. Do të krijojë një burrë.
- Ç'farë është burri, zoti im?
- Do të jetë nje krijesë me trup pak më të madh se ty, me të meta, agresiv dhe egoist.
Shpesh do ta vështirësoj jetën, por në brëndësi nuk është i keq...Do ta krijoj, por vetëm me një kusht.
- Ç'fare kushti?
- Ta lësh të besoj që e krijova të parin!
?????

Në fakt librat e shenjta kështu thonë. Por unë vras mendjen çfarë bënte Adami vetëm ,kur nuk e kishte Evën?...

Ndizte zjarrin me dore ?

Mos mendo per Adamin, shif ku te pikon çatia jote o Harrakat.?

- Ç'farë problemi?
- Po pse?
- Do të jetë nje krijesë me trup pak më të madh se ty, me të meta, agresiv dhe egoist.
Shpesh do ta vështirësoj jetën, por në brëndësi nuk është i keq...Do ta krijoj, por vetëm me një kusht.
- Ç'fare kushti?
?????
Qashtu?

- Ç'farë problemi?
- Po pse?
- Ç'fare kushti?
?????
Lexo @Juno ?
?

Vallahi,keq kom shkrujt edhe për Zotin prandaj tashti ai po hakmerret me mua. Në një nga tregimet e mija ,Zoti pendohet që ja dha Even Adamit,edhe kërkon ta marri për vete. Eva nuk pranon,dhe Zoti e përdhunon. Si pasojë e këtij përdhunimi,lindi Djalli,që vendosi të hakmerrej kundër Zotit. Nuk më kujtohet qartë si vazhdon ky tregim,sepse ka 20 vjet që e kam humbur,por më kujtohet që e çova në konkursin kombëtar të vitit 2003,dhe mora çmim special me të. Ma dha vetë Moikom Zeqo.

Vallahi,keq kom shkrujt edhe për Zotin prandaj tashti ai po hakmerret me mua. Në një nga tregimet e mija ,Zoti pendohet që ja dha Even Adamit,edhe kërkon ta marri për vete. Eva nuk pranon,dhe Zoti e përdhunon. Si pasojë e këtij përdhunimi,lindi Djalli,që vendosi të hakmerrej kundër Zotit. Nuk më kujtohet qartë si vazhdon ky tregim,sepse ka 20 vjet që e kam humbur,por më kujtohet që e çova në konkursin kombëtar të vitit 2003,dhe mora çmim special me të. Ma dha vetë Moikom Zeqo.
?un skam pas lind para 20 viteve bre

o tyy te shplafte zoti faree more vesh mora thujjjj

Kjo nuk eshte e sakte.

Zoti ne fillim krijoi mashkullin. Pa qe ai nuk ishte perfekt dhe nga brinja e tij krijoj qenien perfekte ,femren.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back