Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Eshte koha per.......

kan fillu dhe andej e
po ci duan se skerkohet shume malli juaj i blejn nga fqinjet fruta perimet ata te zgjuarit lol
Ktu domate plot kta i marrin nga jasht,shtet leshi. Jan ber dhe fshataret te ndyre. Une kam gjyshin qe ka nje bahce dhe ai na furnizon😂

shumica ushqimeve sot skan mjaftueshem vitamina prandaj lol
pak vende jan qe kan ushqime bio e mbase aty futet dhe Shqiperia:)
Po leje aman a mbahet trupi me medikamente e gjona tkota , lyp se gjen edhe gjera bio vetem duhet te jesh aq kembengules siq je dhe ne keto gjera te kota bie fjala 🙂

Ktu domate plot kta i marrin nga jasht,shtet leshi. Jan ber dhe fshataret te ndyre. Une kam gjyshin qe ka nje bahce dhe ai na furnizon😂
gjynaf qe se shfrytzojn gjithe ate toke , mir e the shtet pambuku lol

Po leje aman a mbahet trupi me medikamente e gjona tkota , lyp se gjen edhe gjera bio vetem duhet te jesh aq kembengules siq je dhe ne keto gjera te kota bie fjala 🙂
Jo se mua faktikisht medikamentet me kan ndihmuar me shume ne "luften" qe kam me anemin

sgjen kollaj kendej jo , plus duhet kohe me u mare dhe jeta e ngjeshur sna lene shume kohe i biem shkurt kshu me vitamina lol
megjithse mundohemi prap nuk esht e lehte me mare gjithmone vitaminat qe kerkon trupi .

Jo se mua faktikisht medikamentet me kan ndihmuar me shume ne "luften" qe kam me anemin
Beb 🤍 tjt gja eshte anemia tjt gja eshte ajt se do i mar keto e te jesh shendosh e mire ka dallim nga ajo ce cek ti

Beb 🤍 tjt gja eshte anemia tjt gja eshte ajt se do i mar keto e te jesh shendosh e mire ka dallim nga ajo ce cek ti
Normale ushqyerja eshte gjeja baze ti ke te drejt,aman kur ske pulen do hash sorren

sgjen kollaj kendej jo , plus duhet kohe me u mare dhe jeta e ngjeshur sna lene shume kohe i biem shkurt kshu me vitamina lol
megjithse mundohemi prap nuk esht e lehte me mare gjithmone vitaminat qe kerkon trupi .
Nuk jam aspak aspak dakord me ca thua , ti automatikisht po e hedh posht shendetin tend para punes para gjerave qe jan gjithmon mbrap shendetit auu thua jete e ngarkuar aman se me shum e bejm vet me komplekse qe kem ne koken tone

Nuk jam aspak aspak dakord me ca thua , ti automatikisht po e hedh posht shendetin tend para punes para gjerave qe jan gjithmon mbrap shendetit auu thua jete e ngarkuar aman se me shum e bejm vet me komplekse qe kem ne koken tone
nuk esht kollaj po skam si ta shpjegoj se duhet te jetoni vet ta kuptoni :)
gjithsesi po e lej krushken me fol vete
un vec jod mar se kam tiroidet keq
dhe vitamin b ndonjehere se me jep goxha energji edhe e rekomandoj .

Ca jan gjith kto mer , ca te duhen ti sje 60 vjec me mar kaq energji smh
Ke te drejte te mendosh qe jam edhe 100!
Sjam as ne Kosove e as ne ishujt Kanarine lol , por jam ne nje vend te ftohte qe te pakten omega 3 dhe vitamina D duhet marre me patjeter se nuk ngrihem dot nga krevati ne mengjes! Spo te tregoj analizen e vitamines D se do tmerrohesh 😎

Mungesa e diellit , koha e ftohte te detyron te marresh suplemente :) ndaj bejani yzmetin atij vendi se na ka bekuar zoti me klimen :)

Po ske ku e gjen bio jasht shtetit, nje e njohura e familjes time ne gjermani perpiqej te hante keshtu sic thuaj ti vetem me vitamina sheqerin se perdornin fare dhe kur erdhi puna djali u be me kancer.

Sjam as ne Kosove e as ne ishujt Kanarine lol , por jam ne nje vend te ftohte qe te pakten omega 3 dhe vitamina D duhet marre me patjeter se nuk ngrihem dot nga krevati ne mengjes! Spo te tregoj analizen e vitamines D se do tmerrohesh 😎

Mungesa e diellit , koha e ftohte te detyron te marresh suplemente :) ndaj bejani yzmetin atij vendi se na ka bekuar zoti me klimen :)
Pse a ne Siberi po jeton ?

nga 365 dite vitit , 300 i ka me Diell Shqiperia :)

nuk esht kollaj po skam si ta shpjegoj se duhet te jetoni vet ta kuptoni :)
gjithsesi po e lej krushken me fol vete
un vec jod mar se kam tiroidet keq
dhe vitamin b ndonjehere se me jep goxha energji edhe e rekomandoj .
Mir mir un dhash keshilla qe ti shmangeni por ju e dini me mire !!

Kur tbe dem mos e bej.

Gjyshi yt qenka budalla qe beka bahqe ?
Po prindrit e mi qe skan bahce ne gjermani cte bejn? Po ktu ne tiran si thot ollga lopen ku ta mbaj ne kuzhine apo ne krevat😂
Sti jep kushtet vendi,sipas vendit behet e kuvendi.

Po ske ku e gjen bio jasht shtetit, nje e njohura e familjes time ne gjermani perpiqej te hante keshtu sic thuaj ti vetem me vitamina sheqerin se perdornin fare dhe kur erdhi puna djali u be me kancer.
Ahh keto pun i ka ne duar Zoti jo pesticidet e bahqet , un njoh njeri qe ka pi duhan e raki per 90 vjet e akoma gjalle eshte

Po prindrit e mi qe skan bahce ne gjermani cte bejn? Po ktu ne tiran si thot ollga lopen ku ta mbaj ne kuzhine apo ne krevat😂
Sti jep kushtet vendi,sipas vendit behet e kuvendi.
un po mendoj te mar nja dy pula ti mbaj ne bahce
me shkrive me krahasimet haha

Mir mir un dhash keshilla qe ti shmangeni por ju e dini me mire !!
Realisht, ka te beje klima i vendit ku ti jeton!

Magnezin e marr sepse me ndihmon me gjumin e nates ne vend te melatonines. Kolagjeni thjesht eshte e keshillueshme mbas moshes 25 per ne gocat :)

Sic tha dhe @Nina te duhet te jetosh qe ta kuptosh :)

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back