- Regjistruar më
- Nëntor 17, 2018
- Mesazhe
- 1,064
- Pëlqime
- 1,154
Po ta perkthesh ma qart i bie qe do zgjedhje karrieren para fmis , cfar lloj mesazhi asht ky ??
Une do zgjidhja dashurine ne çdo lloj situate ?
Hahahahah jo nuk eshte e vertet, profesioni im i pare eshte Agoge dhe 2003-2005 kam punu me Fmij te moshave te ndryshme dmth zanati im i pare eshte mar nga Fmijet kam punu ne edukim sipas Maria Monetesori ne Wipkingen ZH, te Kita kjo Foto qe eshte ngjitur.
Pastaj vazhdova shkollen e ekonomis.
mendoj se behen paralel edhe Kariera edhe Familja.
Mirpo e kam then ashtu sepse dashuria te len ne balte ndersa kariera jo
Pastaj kur ke pune te sigurt eshte edhe nje lloj sigurie per ne Femrat sepse e dim mire qe nga Familjet shqiptare zakonisht ke mbeshtetje minimale dhe shumica as nuk i perfshjn ne Testament ose te ndajn gjerat sic e ben Europa apo vendet tjera.
Si Femer shqiptare je e humbur ne te gjitha aspektet perpos nese je i cik Lavire dhe shikon te pasurohesh nga xhepat e meshkujve.
Une personalisht dua te jem e pavarur kur e them kte e perfshi edhe shtetin, dhe nuk dua askush te me caje koken te dhash kte apo te dhash ate ne nje raste ne nevoj sepse jam Femer Krenare dhe nuk i perkulem askujt pervec Zotit keshtu qe gjithmon do zgjidhja Karieren higher n higher