Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dashurinë apo karrierën?!

Po ta perkthesh ma qart i bie qe do zgjedhje karrieren para fmis , cfar lloj mesazhi asht ky ??‍♂️

Une do zgjidhja dashurine ne çdo lloj situate ?

Hahahahah jo nuk eshte e vertet, profesioni im i pare eshte Agoge dhe 2003-2005 kam punu me Fmij te moshave te ndryshme dmth zanati im i pare eshte mar nga Fmijet kam punu ne edukim sipas Maria Monetesori ne Wipkingen ZH, te Kita kjo Foto qe eshte ngjitur.
Pastaj vazhdova shkollen e ekonomis.
mendoj se behen paralel edhe Kariera edhe Familja.

Mirpo e kam then ashtu sepse dashuria te len ne balte ndersa kariera jo :)

Pastaj kur ke pune te sigurt eshte edhe nje lloj sigurie per ne Femrat sepse e dim mire qe nga Familjet shqiptare zakonisht ke mbeshtetje minimale dhe shumica as nuk i perfshjn ne Testament ose te ndajn gjerat sic e ben Europa apo vendet tjera.
Si Femer shqiptare je e humbur ne te gjitha aspektet perpos nese je i cik Lavire dhe shikon te pasurohesh nga xhepat e meshkujve.
Une personalisht dua te jem e pavarur kur e them kte e perfshi edhe shtetin, dhe nuk dua askush te me caje koken te dhash kte apo te dhash ate ne nje raste ne nevoj sepse jam Femer Krenare dhe nuk i perkulem askujt pervec Zotit keshtu qe gjithmon do zgjidhja Karieren higher n higher :)

Attachments

• 545AE930-8E94-45C1-B6D4-0B59824A58C4.jpeg
    545AE930-8E94-45C1-B6D4-0B59824A58C4.jpeg
    681.2 KB · Shikuar: 3
Nese ste pelqeu komenti im,injoroje.
Nuk ofendova asnje:D:D.
Shpresoj qe dashuria mos tju verboje??
Ta dija qe prekesh kaq shum sdo reagoja hic me dislike , ti je edhe burrelse dhe te shitesh dashurin per karrier nuk ta fali ? Noshta dhe me sigur je zhgenjye, gja qe tregon qe ska pas dashuri ne mes. Dashuria hy nfuqi kur asht e dyanshme jo fiksim adoleshnt qe me pas kthehet ne pesimizem ☹️☹️☹️ Pastaj ne shqipni a fakt qe jo cdo martes ka dashuri qe asht teme tjeter kjo (trupi yll e menja fyll fiks di armina mevlani ) lol mos e merr kaq personale se vetem po ndajm mendimet mbi nje teme te caktume dhe jo detyrimisht duhet te jem dakord ? ?

Nga nje pytje e thjesht plasi full out war ?

Ta dija qe prekesh kaq shum sdo reagoja hic me dislike , ti je edhe burrelse dhe te shitesh dashurin per karrier nuk ta fali ? Noshta dhe me sigur je zhgenjye, gja qe tregon qe ska pas dashuri ne mes. Dashuria hy nfuqi kur asht e dyanshme jo fiksim adoleshnt qe me pas kthehet ne pesimizem ☹☹☹ Pastaj ne shqipni a fakt qe jo cdo martes ka dashuri qe asht teme tjeter kjo (trupi yll e menja fyll fiks di armina mevlani ) lol mos e merr kaq personale se vetem po ndajm mendimet mbi nje teme te caktume dhe jo detyrimisht duhet te jem dakord ??
LOL.
Per mu filloja nga mengjesi deri ne darke me dislike;);)
Personalisht sbesoj ne dashuri,jo ti po asni sma ndryshon mendimin.
Karriera te jep jetese,ushqim,strehim.
Dashuria juj te fut shkelmin sapo ti jepet mundesia.

LOL.
Per mu filloja nga mengjesi deri ne darke me dislike;);)
Personalisht sbesoj ne dashuri,jo ti po asni sma ndryshon mendimin.
Karriera te jep jetese,ushqim,strehim.
Dashuria juj te fut shkelmin sapo ti jepet mundesia.
Te uroj me tan zemer te bash karrier yll ?

I pytje per ju te Karrieres
Po karriera nuk esht kot kur ske me ke ta ndash frutin??

Hahahahah jo nuk eshte e vertet, profesioni im i pare eshte Agoge dhe 2003-2005 kam punu me Fmij te moshave te ndryshme dmth zanati im i pare eshte mar nga Fmijet kam punu ne edukim sipas Maria Monetesori ne Wipkingen ZH, te Kita kjo Foto qe eshte ngjitur.
Pastaj vazhdova shkollen e ekonomis.
mendoj se behen paralel edhe Kariera edhe Familja.

Mirpo e kam then ashtu sepse dashuria te len ne balte ndersa kariera jo :)

Pastaj kur ke pune te sigurt eshte edhe nje lloj sigurie per ne Femrat sepse e dim mire qe nga Familjet shqiptare zakonisht ke mbeshtetje minimale dhe shumica as nuk i perfshjn ne Testament ose te ndajn gjerat sic e ben Europa apo vendet tjera.
Si Femer shqiptare je e humbur ne te gjitha aspektet perpos nese je i cik Lavire dhe shikon te pasurohesh nga xhepat e meshkujve.
Une personalisht dua te jem e pavarur kur e them kte e perfshi edhe shtetin, dhe nuk dua askush te me caje koken te dhash kte apo te dhash ate ne nje raste ne nevoj sepse jam Femer Krenare dhe nuk i perkulem askujt pervec Zotit keshtu qe gjithmon do zgjidhja Karieren higher n higher :)
karriera sdo t’thot pavarsi , ti thjesht nuk do te jesh e varur nga burri po nga shefi lol jam shum dakord me ty po qe dashuria asht dicka tjeter shum ma e madhe se kto qe ke citue ti besoj , edhe pse se kam provue nojher noshta do ndryshoj menim kur ta provoj ??

karriera sdo t’thot pavarsi , ti thjesht nuk do te jesh e varur nga burri po nga shefi lol jam shum dakord me ty po qe dashuria asht dicka tjeter shum ma e madhe se kto qe ke citue ti besoj , edhe pse se kam provue nojher noshta do ndryshoj menim kur ta provoj ??

Exakt nuk dua te varem nga askush hiq qoft edhe nje (Mashkull).
Nuk eshte per mua ”dashuri“ ti vesh tjetres/it kushte, duke u munduar ta ndryshosh ate ?

”puno me pake” ose ndrysho profesionin ose lere fare, ri ke shpia dhe izulohu ( une te maj me buke) etc.
Nese kto jan per dike ktu ( dashuri atehere me plote vetdije NUK E DUA ATE (Dashuri) flm.

Dashuria e vertet te pranon ashtu sic je me gjitha te mirat dhe te ligat qe ke. Nuk eshte dashuria Duke manipulu tjetren te rije ke shpija dhe te zije groshen, dhe Partneri pastaj vrapo pas atyre te pa (varurave)!
Gjithsesi une me nuk i ka haj keto lloj corbash sepse i kam ber ca vite dhe e di mire cfare eshte dashuria pa kushte dhe pa tentuar te ndryshosh partnerin :)

Ti sikur paske qen peng e dashurise dhe ke frik te dashurosh prap ☹ Gjithsesi jam shum dakord me ca ke shkrujt ?? po kjo miranda ma hjek trunin kur thot du mu ba balerin si jozefina topalli ??

Ti sikur paske qen peng e dashurise dhe ke frik te dashurosh prap ☹ Gjithsesi jam shum dakord me ca ke shkrujt ?? po kjo miranda ma hjek trunin kur thot du mu ba balerin si jozefina topalli ??
Vetëm sii ty mos u befsha kurrë :D.

• Kiss
Reactions: Zap
beni si tju doj zemra, po mos gjykoni kend qe mendon ndryshe.. :)

• Pëlqej
Reactions: Iva
Nuk e di sepse neve vim nga gërqia por ne kemi zgjedhur Telekom

• Kiss
Reactions: Iva

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back