I vogel jam do rritem e une ishalla vjen e me ushqen ndonjera me gji apo del ti vullnetare ????He moj leje ket se esht I vogel?
SMErr vesh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
I vogel jam do rritem e une ishalla vjen e me ushqen ndonjera me gji apo del ti vullnetare ????He moj leje ket se esht I vogel?
SMErr vesh
O @Bjondina2019 tlt cfar do te thot hemmm se spo e kuptoj mos ka te bej me zilen e teli kur eshte me dridhje hemmmUn them nqofsh bektesh merre vesh hmmm.
Kjo eshte neper filma hahahNuk ka dashuri në distanc, në distanc jan vetm trupat nëse mund ta them kështu, pamvarsisht distancës sado km apo ku dij unë të jetë, ai ose ajo asht pran teje gjdo sekond minut, orë, e mban nê zemrën dhe shpirtin tënd, nuk ka distanc nê dashuri, sigurisht qê mund të jetë pjesa e mallit e bën pak tê vêshtir por gjithmonê dashurit e vêrteta triomfojnê sado vêshtir tê jetê, sepse jeni njê nê gjdo gjê pasyra e njëri tjetrit ☺?
Meson moj kurr nuk eshte von hmmmHe moj leje ket se esht I vogel?
SMErr vesh
Hahahab oj @Bjondina2019 cka eshte hemmMeson moj kurr nuk eshte von hmmm
Wegen hmmmm es hat kein GrundFühle mich einwenig einversüchtig
Po ti me 16 vjecare merresh moj ??Meson moj kurr nuk eshte von hmmm
Hmmmm eshte hmmmmmHahahab oj @Bjondina2019 cka eshte hemm
Pse 16 se duron distancen se keqkuptime mund te ket hmmm.Po ti me 16 vjecare merresh moj ??
Si ato gocat e vogla ke shkruajtur por gjithesesi me pelqen fakti qe mendon keshtu se na ben te mendojm qe ka ende vajzat te mira.Nuk ka dashuri në distanc, në distanc jan vetm trupat nëse mund ta them kështu, pamvarsisht distancës sado km apo ku dij unë të jetë, ai ose ajo asht pran teje gjdo sekond minut, orë, e mban nê zemrën dhe shpirtin tënd, nuk ka distanc nê dashuri, sigurisht qê mund të jetë pjesa e mallit e bën pak tê vêshtir por gjithmonê dashurit e vêrteta triomfojnê sado vêshtir tê jetê, sepse jeni njê nê gjdo gjê pasyra e njëri tjetrit ☺?
Hahaha pz me knaqe me kte hmmmm a ka domethenje apo kot per te otesuar fjalinHmmmm eshte hmmmmm
HahahahahahaahahKjo eshte neper filma hahah
Sedi nese je mashkull beson nese je vajz jazek hahahHahahahahahaahah
Jo nuk asht në filma ??
Unë besoj tek dashurit nê distancë ?? dhe besoj fort se ka tê tilla dashuri ???..
Hmmmmmm adoleshente moj i duket sikur ka pushtuar boten ?Pse 16 se duron distancen se keqkuptime mund te ket hmmm.
Grund, weil er dich, eine geile schöne Frau, trifft und nicht ich?Wegen hmmmm es hat kein Grund
Oje nein loj gjdo gje hmmm.Grund, weil er dich, eine geile schöne Frau, trifft und nicht ich?
Distanca, ste lejon te besh romancaHahahahahahaahah
Jo nuk asht në filma ??
Unë besoj tek dashurit nê distancë ?? dhe besoj fort se ka tê tilla dashuri ???..
Gjdo problem ka zgjidhje hmmm.Distanca, ste lejon te besh romanca
Faleminderit shumê ??Si ato gocat e vogla ke shkruajtur por gjithesesi me pelqen fakti qe mendon keshtu se na ben te mendojm qe ka ende vajzat te mira.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.