Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili eshte libri i fundit qe keni lexuar ose jeni duke lexuar ?

Unë nuk e kam ofenduar fare Islamin. Madje Islamin nuk e pêrmenda fare.. Thjeshtë thash se në Arabi gratë i mbulojne me zort dhe jam kundêr që të mbulohen me zort. Nëse lexon librat e shkrimtares amerikane Jean Sasson ose Një mijê diej vezullues të Khaled Hosseinit do e kuptosh se nê Arabi i mbulojnè me zort. Jo në të gjitha vendet e Arabisë, por ka vende që mbulohen vajzat dhe gratë me zort.
Nêse lexon edhe librin Sikur tê isha djalê tê Haki Stêrmillit do e kuptosh se më parë edhe nê Shqipêri i kanê mbuluar vajzat me Zort. Dijen prej tek "Sikur tê isha djalê" e kanë mbuluar me zort sapo i kanê ardhur menstruacionet e para.
Per cilen Dije e ke fjalen?!!
Nqs thu pwr librin e Haki Stermillit.

Autori nxerr ne pah jeten e nji Dijes.

Ku ne fakt Dija e ka shkru ne form ditari. Dija tregon realietin ne jeten e përditshme të një familjeje të zakonshme shqiptare, ku ndihet edhe prapambetja e theksuar shoqërore, edhe pozita e e gruas ne familje.
Une se di per cilin liber e ke fjalen por nqs flasim per te njetin liber .
Dija nuk e mbulojne me zor biles nuk permndet mbulesa hiq shumeee pak ne pak fragmente.
Se Dija jeton ne nji familja ku fjala e babit ishte ligj edhe te shpia e burrit duhet ti bindej atij.

Se ky libri tregon fatin e femne.
Ajo ndryshe prej tjerave i del kunder menyres sw jetes.
E ligjeve patriarkale fillon e ik në shkoll me lexon per te zgjeruar kulturen nepemjet librave, me protesren për të mos u mbuluar me ferexhe e nuk mbulohet.

Ajo bjen ne dashuri me Shpwndin edhe madje krijojne dicka bashke e babi vet del kunder se den me martu me nji tjeter qe ka sh pozit edhe pse asht sh i madh.
E njwrka qe e keqtrajton.
Etj

Duhet ta kesh ngaterru me librin tjeter.
Une jam Malala.

E kuqe dhe e zeza .. dmth e lexova me ne fund pasi kisha 1 muaj qe e merrja me vete ne cand , nje her i shkreti u perdor si mbajtse per projektorin te shkolla se i ishte thyer kemba ….. ishte i bukur por mendoj si lexuese e pjekur qe jam ? duke qen se kam arritur te kuptoj shijet e mia ne letersi , mendoj se librat me dashurira fatale sjan me per mua tani me pelqejn mister dhe policesk . Tani po lexoj Kodi Davincit hera 2 se heren e par e lexova ne gjimanz po se mora vesh se isha kalama ?

Un kam ngel tek "Nostalgia" kam thy rekordin ?

The psychology of Kundalini Yoga - Nga Carl Gustav Jung

Kur'ani

kam ne dore kte per momentin , po shume faqe ama ka gjera interesante
OIP.wOIubMDEQMnLHSYbgyf_1gHaJQ

Per momentin kam nje liber fantashkencor .

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back