Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Vazhdon të lexosh aty?Pasion i fshehtë në watpad sdi në quhen libra këto ?
Tani kam nis një tjetërVazhdon të lexosh aty?
Si filloj,?E kam një libër që e lexoj herë pas here, është 20 vëllime, por nuk e lexoj vazhdimisht, por e lexoj vetëm kur jam i disponuar. Libri titullohet "el-Bidaje ve en-nihaje", në shqip "Fillimi dhe fundi"... shpjegon si filloi ekzistenca në këtë botë dhe si do të përfundoj gjithçka...
hidhi i sySi filloj,?
Sa keq qe nuk e kam trurin translatehidhi i sy,ky është vëllim i parë:
المجلد الأول - البداية والنهاية - ابن كثير - طريق الإسلام
المجلد الأول - البداية والنهاية - ابن كثير. التصنيف: التاريخ الإسلاميar.islamway.net
versioni i shkurt i përgjigjes për pyetjen tate:Sa keq qe nuk e kam trurin translate
lexon zemra?Po lexoj zemrën e dikujt..
Sa mirë ??Po lexoj zemrën e dikujt..
Unë lexoj aty ku më lënë të deportoj.lexon zemra?
ma lexo timen
ajo fjala me yje është p.arajsa s'di pse është fjalë e ndaluarversioni i shkurt i përgjigjes për pyetjen tate:
Në fillim ishte Zoti dhe askush e asgjë tjetër. Pastaj ka mospajtime çka u krijua në fillim, lapsi, Froni (Arshi i Zotit), apo uji. Pastaj u krijuan shtatë pal qiej dhe shtat pal toka.. pastaj u krijuan kushtet për jetesë në Tokë. Pastaj u krijuan engjëj dhe xhinët (mes tyre ka të mirë dhe këqij, por djalli është një nga xhinët), pastaj u krijua njeriu i parë Ademi. Pas Ademit u krijua e shoqja e tij Havaja. Fillimisht jetuan në parajsë, por djalli i mashtroi që të hanin nga një pemë e ndaluar, e ky ishte momenti kur ata u nxorën nga ******* dhe filluan jetën mbi këtë Tokë. Pastaj lindën shumë fëmijë, zakonisht binjak, një djalë e një vajzë. Motër e vëlla ishin vetëm binjakët, ndaj edhe s'mund të martoheshin mes vete, por duhet të martoheshin me binjakët tjerë.... Ja kështu.
Ti e di??Sa mirë ??
T'kam zemër ?Ti e di??
Se në ferr nuk lejohet ajo fjalê.ajo fjala me yje është p.arajsa s'di pse është fjalë e ndaluar
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.