- Regjistruar më
- Korrik 26, 2017
- Mesazhe
- 51,203
- Pëlqime
- 79,440
Vdes për luca??Luci me rrelsen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Vdes për luca??Luci me rrelsen ?
Arsyet jan te ndryshme,,shume zgjedhin te jen pjes e forumit per tu argetuar ne menyren qe ata shikojn qe relaksohen,ne nuk mund te detyrojm apo te ndryshojm rrjedhen e argetimit te antareve por ti respektojm.Jo nuk i tregoj un dhembet un hap temen pa ofenduar njeri dhe tema qe sprekin personalitetin e asnjerit . Por un i ftoj ne shpin time dhe ata nuk i bien ziles por i bien deres me shqelma. Tani dale pak se kushdo te jet edhe ti vendose pak veten ne nji situat ku ti sillesh mir dhe gjithmon te kthehen keq si do ndihesh ? Pse mos te flasim per tema sociale ? Per realitetin ku ndodhemi por flasim ku do shtrihesh me amtarin cfar eshte kjo cfar eshte ajo sikur jemi ne klas te par ktu .
Vdes për luca??
Thash se mu drejtove mua se edhe sikur te ishte mosha ime dhe modele nuk flirtoja un me ate me tipin qe ka . Per ty qoft me e mira dhe gezime pafshit neqoftse e keni dicka reale. Dhe ishalla nuk te krijon ty situata ashtu si me krijoj mua mbremLuci me rrelsen ?
Thash se mu drejtove mua se edhe sikur te ishte mosha ime dhe modele nuk flirtoja un me ate me tipin qe ka . Per ty qoft me e mira dhe gezime pafshit neqoftse e keni dicka reale. Dhe ishalla nuk te krijon ty situata ashtu si me krijoj mua mbrem
Ore un nuk e dij sa ke a sa ske un po te them sic eshte. Ti mund ta te kesh 20 vjet me ate mund mos te kesh gje eshte puna jote . Mua mu fute ne bised dhe ma prezantove si te dashuren tende un po kshu po ta marr si te dashuren dhe po te flas me seriozitet dhe po te uroj . Tani neqoftse se ke gje eshte prap pun per ty. Mua sme prish pun e ke a se ke ti mua me prish pune qe me bie mua ne qafCuq, ne duhhemi ka 5 vjet qe jemi bashke.
??Cuq, ne duhhemi ka 5 vjet qe jemi bashke.
Ore un nuk e dij sa ke a sa ske un po te them sic eshte. Ti mund ta te kesh 20 vjet me ate mund mos te kesh gje eshte puna jote . Mua mu fute ne bised dhe ma prezantove si te dashuren tende un po kshu po ta marr si te dashuren dhe po te flas me seriozitet dhe po te uroj . Tani neqoftse se ke gje eshte prap pun per ty. Mua sme prish pun e ke a se ke ti mua me prish pune qe me bie mua ne qaf
??
Oh zot. Asnjë mashkull nuk më bën replika.
Dhe djalin 19 vjeç ma hoqe?Luci iz on fajër ?
Nuk të bie në qafë njeri jo,e nisni me shaka e filloni me tendencë pastaj.Ore un nuk e dij sa ke a sa ske un po te them sic eshte. Ti mund ta te kesh 20 vjet me ate mund mos te kesh gje eshte puna jote . Mua mu fute ne bised dhe ma prezantove si te dashuren tende un po kshu po ta marr si te dashuren dhe po te flas me seriozitet dhe po te uroj . Tani neqoftse se ke gje eshte prap pun per ty. Mua sme prish pun e ke a se ke ti mua me prish pune qe me bie mua ne qaf
Nejse dhe un kam faj sigurisht . Por te falendoj qe fole kshu sic fole kaq pozitive . Dhe sikur tme thuash qe jam i keq ose ca te duash mjafton qe ma dhe ne menyr qe tme korigjoje dhe jo tme ofendoje. Kshu te ishin te gjith amtaret un do isha me i qeti ktu. Te perqafoj per sotArsyet jan te ndryshme,,shume zgjedhin te jen pjes e forumit per tu argetuar ne menyren qe ata shikojn qe relaksohen,ne nuk mund te detyrojm apo te ndryshojm rrjedhen e argetimit te antareve por ti respektojm.
Ti dhe kushdo qe hap temen kerkon te terheqi rrjedhen drejt fushes se zgjedhur nga ty/une kushdo pastaj zgjedhja eshte individuale nese te ndjekin biseden apo te refuzojn,kurresesi as ti dhe askush nuk ka te drejt per te ofenduar ne momentin qe nuk korrespondojn mendimet.
Deshira e Centosit ka qen qe kushdo te kete mendimin e lire dhe ashtu duhet.
te fajsoj disi me pak fjale o Djali duhet te jesh me i kujdesshem ne pasimin e bisedes.
Te uroj te kesh nje vazhdim te bukur. ?
Dhe djalin 19 vjeç ma hoqe?
Bravo do me then nga te gjith opinionistet un dola dreqi dora vet . Ore ka njeri qe flet pa par interesat tek nji an dhe te flasi sic eshte e drejta ktuNuk të bie në qafë njeri jo,e nisni me shaka e filloni me tendencë pastaj.
Kur hedh normal dhe do presësh o djali.
Mesa lexova mbrëmë kishe kërkuar falje.Sikur s'ka lezet me e zgjat edhe më këtë muhabet.
Fola sipas atyre që lexova dhe jo me interesa.Bravo do me then nga te gjith opinionistet un dola dreqi dora vet . Ore ka njeri qe flet pa par interesat tek nji an dhe te flasi sic eshte e drejta ktu
Nuk do merresha me fare un e mbylla jo me ate se un thash mbase u keqkuptuam ajo vazhdoj me viktimizimin e saj. Dhe thash neqoftse kisha gabim jam kaq burr sa te kerkoj falje ajo iku dhe shkruajti sot sikur skishte ndodhur asgje . I kputi dhe nje te ndryshuar muhabetit sot. Me thuaj ti per tu marr me eshteFola sipas atyre që lexova dhe jo me interesa.
Gjithsesi,do ishte mirë t'a hidhni pas krahëve.
Keqkuptime ndodhin,aq më tepër me gërma.
E dij un pse e ke cuar emrin spinaqi ti qe kur te hapet teme me cilen perime ngjason antari siper te shkruash emrin tend. Gjeni qenke o spinoNe nq diskriminoj turku, taljoni, gjermoni, komunistat ene kto tjer me radh e ti pyt jena apo sjena te diskriminum?
E ken tgjith ne adn
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.