Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili eshte antari me i diskriminuar ne forum ?

Niko, te hongsha shoqen.
Shyqyr qe je ti verdall e ma mbron kur nuk jam une.?
Mos ma shkurto nickun!
Shoqja mbrohet vet!
?
Por spo merja vesh pse ajo replik!
U cudita!
??

Përfundimisht me te jugut nuk kuptohem?
Ska rendesi gjuha ka konteksi un po te them qe un jam nje nga ata te diskriminuarit ti me thua qe ska te diskriminuar ktu. Si pune Edi Rames qe thot njerezit po spo ikin biles po kthehen te jetojn ne Shqiperi

Ne pirgjithsi dhe un i jap te drejt sigurisht qe ka njerez qe duan te ken vemendje ktu dhe krijojn situata negative por un sjam nje nga ata
E @Rrelse kete mendim dha!
Dhe tani po e kethen si ajo fraza!
A doni me per belulin!

Pershendetje Djali.
Ne kete platform un personalisht nuk kam pare te diskriminohet asnje antar,mund te kete pasur konflikte te ndryshme te cilat jan shkaktuar me qellim show nga disa antar por asnjeher nuk eshte lejuar agravimi dhe lejimi i situatave te tilla.
Po te jap un rastin tim pra. Un futem ktu te bej nje muhabet dhe mundohem te jap dicka pozitive. Hap nji tem qe mendoj se ka nivel inteligjence jo si ca tema ca kafshe mund te jet amtari siper. Ca ktu ka amtar nga 50 vjec bejn muhabete kalamaqsh . Dhe nejse po thosha un hap tema qe te flasim nga e perditshmja dhe gjithmon goditem nga ironit gjithmon do vij njeri sesben qe do me bej te zgjuarin mua

Po te jap un rastin tim pra. Un futem ktu te bej nje muhabet dhe mundohem te jap dicka pozitive. Hap nji tem qe mendoj se ka nivel inteligjence jo si ca tema ca kafshe mund te jet amtari siper. Ca ktu ka amtar nga 50 vjec bejn muhabete kalamaqsh . Dhe nejse po thosha un hap tema qe te flasim nga e perditshmja dhe gjithmon goditem nga ironit gjithmon do vij njeri sesben qe do me bej te zgjuarin mua
Pjeserisht e ndoqa rastin tuaj mbrem,me beso qe konsideroj disi te gabuar ty,ti ishe hapesi i temes ne ate rast dhe duhet te udhehiqje biseden ose ta lije ta vazhdonin antaret e tjere,ti zgjodhe te rrembeheshe nga emocionet e tua dhe stafi u detyrua te mbyllte temen tende pasi kishte vetem pasime jo te pershtatshme.

Nuk po më ngacmon jo. Por mbrëmë komentova me shaka në një temë te hapur nga djali dhe kaloi në ofeza personale e nisur nga ky. Nuk dua ta vazhdoj më këtë pjesë.
C1E705CC-9FA5-4B49-909A-64AC2FBA2C15.png
Moj tani mos ma manipulo muhabetin . Se hajde de te ishim perball dhe ti mirte fjalet era po jan gjera me mesazhe. Vjen ti me ben ironi e para me dendenc per tme hulur jo un dhe un prap ste ofendoj

View attachment 155609
Moj tani mos ma manipulo muhabetin . Se hajde de te ishim perball dhe ti mirte fjalet era po jan gjera me mesazhe. Vjen ti me ben ironi e para me dendenc per tme hulur jo un dhe un prap ste ofendoj
Silli dhe ato brirët që do mi fusje?
Po ik o bir se skam kohë për ty!

Pjeserisht e ndoqa rastin tuaj mbrem,me beso qe konsideroj disi te gabuar ty,ti ishe hapesi i temes ne ate rast dhe duhet te udhehiqje biseden ose ta lije ta vazhdonin antaret e tjere,ti zgjodhe te rrembeheshe nga emocionet e tua dhe stafi u detyrua te mbyllte temen tende pasi kishte vetem pasime jo te pershtatshme.
Po un kam kte pershembull nuk e dij te gabuar apo jo por hap temen per te folur me amtaret. Pra te njoh dhe un se un sa her vje me qellime miqesore vjen dikush me tregon dhembet. Dhe po u tregova emocional sepse jam njeri dhe kam emocione dhe un dua te jap emocjone te mira jo si ato qe dhash mbrem

Silli dhe ato brirët që do mi fusje?
Po ik o bir se skam kohë për ty!
Moj mua do mi dredhesh muhabet sy per sy ti .
me the ti do me ngulje brinjet jo un E2BA8C87-2E79-41FD-B1C1-903314E3A699.png
Ca harrove ti mendove se po flisje me ndonji ne rrug i kam te tera mesazhet qe ste len ty hapsira per divijime . Ne rregull ?

Po un kam kte pershembull nuk e dij te gabuar apo jo por hap temen per te folur me amtaret. Pra te njoh dhe un se un sa her vje me qellime miqesore vjen dikush me tregon dhembet. Dhe po u tregova emocional sepse jam njeri dhe kam emocione dhe un dua te jap emocjone te mira jo si ato qe dhash mbrem
Nese te vin mysafire ne shtepi u tregon dhembet apo kulturen tende,?

Nese te vin mysafire ne shtepi u tregon dhembet apo kulturen tende,?
Jo nuk i tregoj un dhembet un hap temen pa ofenduar njeri dhe tema qe sprekin personalitetin e asnjerit . Por un i ftoj ne shpin time dhe ata nuk i bien ziles por i bien deres me shqelma. Tani dale pak se kushdo te jet edhe ti vendose pak veten ne nji situat ku ti sillesh mir dhe gjithmon te kthehen keq si do ndihesh ? Pse mos te flasim per tema sociale ? Per realitetin ku ndodhemi por flasim ku do shtrihesh me amtarin cfar eshte kjo cfar eshte ajo sikur jemi ne klas te par ktu .

A quhesh i diskriminuar kur te tjeret flirtojne me te dashuren tane??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back