- Regjistruar më
- Qershor 13, 2021
- Mesazhe
- 8,859
- Pëlqime
- 5,996
Mos ma shkurto nickun!Niko, te hongsha shoqen.
Shyqyr qe je ti verdall e ma mbron kur nuk jam une.?
Shoqja mbrohet vet!
?
Por spo merja vesh pse ajo replik!
U cudita!
??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mos ma shkurto nickun!Niko, te hongsha shoqen.
Shyqyr qe je ti verdall e ma mbron kur nuk jam une.?
Ska rendesi gjuha ka konteksi un po te them qe un jam nje nga ata te diskriminuarit ti me thua qe ska te diskriminuar ktu. Si pune Edi Rames qe thot njerezit po spo ikin biles po kthehen te jetojn ne ShqiperiPërfundimisht me te jugut nuk kuptohem?
E @Rrelse kete mendim dha!Ne pirgjithsi dhe un i jap te drejt sigurisht qe ka njerez qe duan te ken vemendje ktu dhe krijojn situata negative por un sjam nje nga ata
Përfundimisht me te jugut nuk kuptohem?
Po më prish punë mu qejflilliku i tyre??Mos ju ndaj tironsave se jane qefli dhe nuk prishin qef.?
Po te jap un rastin tim pra. Un futem ktu te bej nje muhabet dhe mundohem te jap dicka pozitive. Hap nji tem qe mendoj se ka nivel inteligjence jo si ca tema ca kafshe mund te jet amtari siper. Ca ktu ka amtar nga 50 vjec bejn muhabete kalamaqsh . Dhe nejse po thosha un hap tema qe te flasim nga e perditshmja dhe gjithmon goditem nga ironit gjithmon do vij njeri sesben qe do me bej te zgjuarin muaPershendetje Djali.
Ne kete platform un personalisht nuk kam pare te diskriminohet asnje antar,mund te kete pasur konflikte te ndryshme te cilat jan shkaktuar me qellim show nga disa antar por asnjeher nuk eshte lejuar agravimi dhe lejimi i situatave te tilla.
Bravo tani po qe i vure kapakun muhabetit
Po e kupton qe ne cdo replik!Bravo tani po qe i vure kapakun muhabetit
Se kisha ven re kaq artist qenkam. Ik shihemi neser tek tema ca kafshe eshte amtari siperPo e kupton qe ne cdo replik!
Qe po ben po e permend veten!
Naten!
Pjeserisht e ndoqa rastin tuaj mbrem,me beso qe konsideroj disi te gabuar ty,ti ishe hapesi i temes ne ate rast dhe duhet te udhehiqje biseden ose ta lije ta vazhdonin antaret e tjere,ti zgjodhe te rrembeheshe nga emocionet e tua dhe stafi u detyrua te mbyllte temen tende pasi kishte vetem pasime jo te pershtatshme.Po te jap un rastin tim pra. Un futem ktu te bej nje muhabet dhe mundohem te jap dicka pozitive. Hap nji tem qe mendoj se ka nivel inteligjence jo si ca tema ca kafshe mund te jet amtari siper. Ca ktu ka amtar nga 50 vjec bejn muhabete kalamaqsh . Dhe nejse po thosha un hap tema qe te flasim nga e perditshmja dhe gjithmon goditem nga ironit gjithmon do vij njeri sesben qe do me bej te zgjuarin mua
Nuk po më ngacmon jo. Por mbrëmë komentova me shaka në një temë te hapur nga djali dhe kaloi në ofeza personale e nisur nga ky. Nuk dua ta vazhdoj më këtë pjesë.
Silli dhe ato brirët që do mi fusje?View attachment 155609
Moj tani mos ma manipulo muhabetin . Se hajde de te ishim perball dhe ti mirte fjalet era po jan gjera me mesazhe. Vjen ti me ben ironi e para me dendenc per tme hulur jo un dhe un prap ste ofendoj
Po un kam kte pershembull nuk e dij te gabuar apo jo por hap temen per te folur me amtaret. Pra te njoh dhe un se un sa her vje me qellime miqesore vjen dikush me tregon dhembet. Dhe po u tregova emocional sepse jam njeri dhe kam emocione dhe un dua te jap emocjone te mira jo si ato qe dhash mbremPjeserisht e ndoqa rastin tuaj mbrem,me beso qe konsideroj disi te gabuar ty,ti ishe hapesi i temes ne ate rast dhe duhet te udhehiqje biseden ose ta lije ta vazhdonin antaret e tjere,ti zgjodhe te rrembeheshe nga emocionet e tua dhe stafi u detyrua te mbyllte temen tende pasi kishte vetem pasime jo te pershtatshme.
Nese te vin mysafire ne shtepi u tregon dhembet apo kulturen tende,?Po un kam kte pershembull nuk e dij te gabuar apo jo por hap temen per te folur me amtaret. Pra te njoh dhe un se un sa her vje me qellime miqesore vjen dikush me tregon dhembet. Dhe po u tregova emocional sepse jam njeri dhe kam emocione dhe un dua te jap emocjone te mira jo si ato qe dhash mbrem
Jo nuk i tregoj un dhembet un hap temen pa ofenduar njeri dhe tema qe sprekin personalitetin e asnjerit . Por un i ftoj ne shpin time dhe ata nuk i bien ziles por i bien deres me shqelma. Tani dale pak se kushdo te jet edhe ti vendose pak veten ne nji situat ku ti sillesh mir dhe gjithmon te kthehen keq si do ndihesh ? Pse mos te flasim per tema sociale ? Per realitetin ku ndodhemi por flasim ku do shtrihesh me amtarin cfar eshte kjo cfar eshte ajo sikur jemi ne klas te par ktu .Nese te vin mysafire ne shtepi u tregon dhembet apo kulturen tende,?
Kush po flirton ?A quhesh i diskriminuar kur te tjeret flirtojne me te dashuren tane??
Kush po flirton ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.