Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çfarë po bëni në këto momente?

Kur eci nga deti ndiej një qetësi të veçantë, si një hapësirë ku mendimet e mia ndalojnë dhe shpirtit i jepet mundësia të qetësohet. Dallgët që shuhen në breg më kujtojnë se çdo moment ka një fillim dhe një mbarim por pas çdo valëje ka gjithmonë një të re, një mundësi të dytë. Ndjej se shpesh të humbësh në mendime është mënyra më e mirë për të gjetur atë që kërkon dhe ndoshta përgjigjet nuk janë diçka që mund t’i shoh menjëherë por janë gjithmonë aty, në heshtjen që ndjek pas zhurmës. Të eci pranë detit është si të marr një frymë të thellë, të hap zemrën për të pranuar gjithçka që është e bukur, e thjeshtë dhe e vërtetë në botën që më rrethon
Sa përshkrim mbresëlënës! Të falenderoj shumë! Sepse unë pikërisht atë po përpiqesha të arrija, botën tënde dhe përshtypjet e tua.
Ti vëren dhe nxjerr përfundime me shumë domethënie, sepse edhe unë besoj që njeriu ka mundësi të dyta apo të treta për çdo gjë por rëndësi ka të jesh gati për t'i dhënë rëndësinë që u takon.
Meditimi apo humbja në mendime është thelbësore sepse përpiqesh të kapësh përtej shqisave me anë të shpirtit, ti i jepesh në madhështinë e tij detit e merr prej tij mësime jete, rigjallëron shpresën e mundësive të reja tek ti, rigjallëron dëshirën dhe dashurinë për botën që të rrethon.

• Përqafime
Reactions: Mia
Sa përshkrim mbresëlënës! Të falenderoj shumë! Sepse unë pikërisht atë po përpiqesha të arrija, botën tënde dhe përshtypjet e tua.
Ti vëren dhe nxjerr përfundime me shumë domethënie, sepse edhe unë besoj që njeriu ka mundësi të dyta apo të treta për çdo gjë por rëndësi ka të jesh gati për t'i dhënë rëndësinë që u takon.
Meditimi apo humbja në mendime është thelbësore sepse përpiqesh të kapësh përtej shqisave me anë të shpirtit, ti i jepesh në madhështinë e tij detit e merr prej tij mësime jete, rigjallëron shpresën e mundësive të reja tek ti, rigjallëron dëshirën dhe dashurinë për botën që të rrethon.
Faleminderit shumë për fjalët e tua të mrekullueshme! Meditimi dhe humbja në mendime janë dy elementë që na ndihmojnë të dalim përtej gjithçkaje që është sipërfaqësore dhe të lidhemi me një dimension më të thellë të vetes dhe të botës përreth nesh. Është pikërisht kjo ndjenjë e lidhjes me gjithçka që na rrethon : deti, natyra, apo thjeshtë vetë bota që krijojmë me ndjenjat dhe mendimet tona, ajo që na jep forcë dhe mundësi për të parë dhe ndjerë më shumë. Kur i japim rëndësinë e duhur çdo momenti dhe çdo mundësie atëherë kemi mundësinë të rritemi dhe të zhvillohemi duke i dhënë një kuptim më të thellë çdo eksperiencë që përjetojmë. Siç thua edhe ti, kur jemi gati t’i pranojmë mundësitë dhe mësimet që jeta na ofron, kur jemi të hapur dhe të gatshëm për të dëgjuar dhe për të reflektuar, gjithçka bëhet një mundësi për rinovim dhe përparim. Në fund është dashuria dhe dëshira për të mësuar, për të kuptuar dhe për të krijuar lidhje të thella me botën dhe shpirtin tonë, që na udhëhoqen drejt një ekzistence më të pasur dhe më të plote 🙂

Faleminderit shumë për fjalët e tua të mrekullueshme! Meditimi dhe humbja në mendime janë dy elementë që na ndihmojnë të dalim përtej gjithçkaje që është sipërfaqësore dhe të lidhemi me një dimension më të thellë të vetes dhe të botës përreth nesh. Është pikërisht kjo ndjenjë e lidhjes me gjithçka që na rrethon : deti, natyra, apo thjeshtë vetë bota që krijojmë me ndjenjat dhe mendimet tona, ajo që na jep forcë dhe mundësi për të parë dhe ndjerë më shumë. Kur i japim rëndësinë e duhur çdo momenti dhe çdo mundësie atëherë kemi mundësinë të rritemi dhe të zhvillohemi duke i dhënë një kuptim më të thellë çdo eksperiencë që përjetojmë. Siç thua edhe ti, kur jemi gati t’i pranojmë mundësitë dhe mësimet që jeta na ofron, kur jemi të hapur dhe të gatshëm për të dëgjuar dhe për të reflektuar, gjithçka bëhet një mundësi për rinovim dhe përparim. Në fund është dashuria dhe dëshira për të mësuar, për të kuptuar dhe për të krijuar lidhje të thella me botën dhe shpirtin tonë, që na udhëhoqen drejt një ekzistence më të pasur dhe më të plote 🙂
Ti më lë pa fjalë e megjithatë do e marr veten e do flas.
Meditimet e tua janë mesazhe jete dhe asgjë që bëjmë me vepra nuk mund ta zëvendësojë këtë dëshirë për të kuptuar më mirë veten dhe jetën. Tek mendimet e tua çelin lulet e dashurisë që i jep botës si një dhuratë e në të njëjtën kohë ti komunikon me një dimension më të plotë të vetes.
Shkon nga një botë që njeh tek e cila jeton, tek një botë e panjohur brenda vetes me të cilën përballesh. Ndoshta shumë pyetje ngelen pa përgjigje, por ashtu si the ti, përgjigjet janë përpara teje, si një sekret që zbulohet kur e meriton. Humbja në mendime na çon që të lidhemi me rrënjët e origjinës se nga vijmë, në natyrë ku edhe e gjejmë veten..

• Përqafime
Reactions: Mia

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back