- Regjistruar më
- Prill 1, 2020
- Mesazhe
- 8,416
- Pëlqime
- 2,710
Jeta te meson shume gjera! Por tema ishte per forumin qe realisht ste meson asgje?Jeta Eshte shkolle, ky forum me ka mesuar kunjat injorancen ce une se kisha idene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Jeta te meson shume gjera! Por tema ishte per forumin qe realisht ste meson asgje?Jeta Eshte shkolle, ky forum me ka mesuar kunjat injorancen ce une se kisha idene
Analizes*Keqardhje, ne fakt njerezit qe kam njohur ketu dhe live sme kane zhgenjyer sepse sic i kam njohur kane qene. Por flas ne shumice te Analises sime qe bej me aq sa mundem se dhe mund te jem gabim, por sic eshte nje llaf“ Halle Halle kjo dynjo“ ndoshta keshtu jane mesu ne jete njerezit te djallezuar dhe mundohen te jene dhe ne Vietualitet.
une dhe pse jam cun mundohem te bej kujdes dhe te kaloj kohen e paket we kam pa i prish vetes dhe askujt terezine
Po keto gjera mi ka mesu forumi, po te mos kisha ble kte foeum skisha mesu kto budalliqeJeta te meson shume gjera! Por tema ishte per forumin qe realisht ste meson asgje?
Kesaj i thone te blesh budallikun me leket e tua?Po keto gjera mi ka mesu forumi, po te mos kisha ble kte foeum skisha mesu kto budalliqe
Kurr
Po te pakten kam taku njerz te mire, nje shumice buerk nje pakice po te ishte nevoja do shkrija gjith pasurine pze ta!Kesaj i thone te blesh budallikun me leket e tua?
E gezofsh vella
Te meso o ylle te meso.Jeta te meson shume gjera! Por tema ishte per forumin qe realisht ste meson asgje?
Lottttt cicin e kam bo sa kam qesh ?♀?????????????????????????????????? oooo lotttt dmthKesaj i thone te blesh budallikun me leket e tua?
E gezofsh vella
Me jep 1000 euro se me duhen , pastaj shkrije pasurine ?Po te pakten kam taku njerz te mire, nje shumice buerk nje pakice po te ishte nevoja do shkrija gjith pasurine pze ta!
Ti je shume e bukurTe meso o ylle te meso.
.edhe sesi te dashurohesh,lendohesh te njofesh njerez qe mund te behen njerzit me tmir te jetes tende ka edhe te lig njerez te djallzuar por po flasim per ato njerez qe vertet pas ktyte germave jan sic hiqe. eka nga ato qe luajjne aq bukur e ne fund merr zgenjim sado qe jan germa jemi njerez qe fshihemi mbas nje tastiere apo tel aman mendimet sjellje veprimet ne i boj karakteri jone njeriu ?
Une s futem kurre ne forum , pa kryer nevojat personale ??Lottttt cicin e kam bo sa kam qesh ?♀?????????????????????????????????? oooo lotttt dmth
Direkt duke kerku borxh tiMe jep 1000 euro se me duhen , pastaj shkrije pasurine ?
Ka njerz ketu ce e dine, @centos nuk e ka problem pune e lekut por besnikerineMe jep 1000 euro se me duhen , pastaj shkrije pasurine ?
Zemer flm ?se ma ke bere e kte kur hudha foto flm shum edhe ty te rujt zoti ska lidhje deri tni jam e bekuar qe kam njerez qe ndoshta sdo i takoja kurr e do humbisja shum dashni ❤Ti je shume e bukur
I placin syte atij qe te zgenjen ty jarebi
Po I bie nga kina per te thene qe ur rich bro??Ka njerz ketu ce e dine, @centos nuk e ka problem pune e lekut por besnikerine
Hhahhahahhaah mossssss aman se plasaaaa ????Une s futem kurre ne forum , pa kryer nevojat personale ??
Ke duhet te pyes per ty ? Kujt i ke dhene lek ? ?Ka njerz ketu ce e dine, @centos nuk e ka problem pune e lekut por besnikerine
Po rich eshte me zemer flori qe ska karat qe e pesho me aq sa ka tregu ktu gjithmone ?Po I bie nga kina per te thene qe ur rich bro??
Ca ke ngrene ne darke he dreq? ?Hhahhahahhaah mossssss aman se plasaaaa ????
Ashtu rich jam dhe UnePo rich eshte me zemer flori qe ska karat qe e pesho me aq sa ka tregu ktu gjithmone ?
Kam pi kembet nuk me mbajne jam bo gipsCa ke ngrene ne darke he dreq? ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.