Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Njeriu meso sa here merr Fryme gjer ne ditet e fundit te jetes si ne Virtualitet ashu dhe Realitet, spara kam pasush shume te mesoj ketu, Pooor dhe kam mesuar se e ka nje te mire shef Karaktere te ndryshme te njerezve dhe mund te japin Profilin e njeriut Real dhe pse eshte Virtualitet, dhe ky eshte nje mesim ne nje menyre, prandaj jam dhe pjese e Forumit dhe te humbim kohen por dhe ndonje gje ngulitet nga Sjelljet apo fjalet e njerit apo tjetrit, qofte ato Pozitive ashu dhe Negative.
Zoti ju ruajte✌️
Pranoje qe je I lumtur qe me ke njohur mua:p

Shum mesime qe ndoshta do me duheshin koh ti nxirrja
...identitet qe ndoshta per hic gje harrojne se cilet jann pas nje maske !

Qe ka njerez qe i kam dhen zemren time, besimin tim dhe per fat te keq e kan keqperdorur.
dhe un nuk ve mend vazhdoj bej po te njejtin gabim.
Me jepni ndonje keshille ca duhet te bej te ndryshoj?

Rri vetja
Ai lart gjykon me se miri ??
Zotin i kam len Edhe Pse kjo me duket shume e rende si shprehje sepse Eshte shum i shenjte ( zoti) per tu permend .?
Je t’aime ma chérie ?

Sinqerisht une s’kam pasur idene ce ka ksi gjona me heret por tani kam pare shum gjona te cilat nuk e kisha pasur idene
Prz e kisha Seriozisht dhe une, pavarsisht Djallezive qe kam perjetuar ne jeten Profesionale , ketu kalonte cdo kufi, por sic the ti dhe thashe dhe une, eshte nje mesim me shume.

Prz e kisha Seriozisht dhe une, pavarsisht Djallezive qe kam perjetuar ne jeten Profesionale , ketu kalonte cdo kufi, por sic the ti dhe thashe dhe une, eshte nje mesim me shume.
Momeee mplq shum bukur fundja jepi cdo njeriu ate qe merito

Une kam pare e jasht foeumit shum njerz te mire, e shum nga ta ce me kan zhgenjy jasht mase deri tani vetem 4 me kan dal si duhet:

@Raid & @Liber8 dhe 2 tjere si them por jasht tyre pupupuppypypypy

Off mo , edhe veten ketu e njoha... ketu mesova kush jam dhe kush s jam . E vetmja e keqe e forumit eshte se e ka tualetin pa pasqyre dhe letren higjenike duhet ta marresh me vete ?

Une kam pare e jasht foeumit shum njerz te mire, e shum nga ta ce me kan zhgenjy jasht mase deri tani vetem 4 me kan dal si duhet:

@Raid & @Liber8 dhe 2 tjere si them por jasht tyre pupupuppypypypy
Keqardhje, ne fakt njerezit qe kam njohur ketu dhe live sme kane zhgenjyer sepse sic i kam njohur kane qene. Por flas ne shumice te Analises sime qe bej me aq sa mundem se dhe mund te jem gabim, por sic eshte nje llaf“ Halle Halle kjo dynjo“ ndoshta keshtu jane mesu ne jete njerezit te djallezuar dhe mundohen te jene dhe ne Vietualitet.
une dhe pse jam cun mundohem te bej kujdes dhe te kaloj kohen e paket we kam pa i prish vetes dhe askujt terezine

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back