Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Te thash ishalla ne mandatin e katert do mundem te te jap te drejte … un skam gje kundrejt partise kam kundrejt individit sic ja kam dhene voten nje here mund te them qe sja jap dot meUnë mendoj duke parë secili hapat e tij , mund të ecim para . Se ti jep votën e i thua “ta dhash ec më shiko mua” .. Joo Gunsoo secili mban përgjegjësi individuale e nis që nga ajo letra që duhet hedhur në kosh e jo në tokë . Që nga ai momenti kur kalon në semafor të kuq se nl respekton as kur je në këmbë as kur në timon etj etj ..
Të bëhemi qytetar njëherë past të tjerat ..
Të jap të drejtë .Te thash ishalla ne mandatin e katert do mundem te te jap te drejte … un skam gje kundrejt partise kam kundrejt individit sic ja kam dhene voten nje here mund te them qe sja jap dot mesosht per mua i keq ai osht i keqi memedheut tim
mu sme ka ber gje ska cme beje sepse sjetoj aty por shikoj mjerimin … te dish kte sepse osht e thjeshte ta verifikosh jemi populli me perqindjen me te madhe te larguar ne 8 vitet e fundit… dhe po flasim per nje popull ne shengen jo per nje shtet ne trazira lufte sa i perket statistikave mbi numrin e popullsis jemi permbi sirine… ktu ndalu e mendoje pak ore te jen 2 milion shqiptar budallej qe lene vendin apo ka dicka qe nuk shkon
![]()
Miremengjesi se pari dhe ne kapemi gjithmon pas se mires ndaj e te permendim.:…dmth me pak fjale sapo tbera kompliment![]()
Shqiperia ska vetem dy lidsr politik… ju akoma vazhdoni jo njeri po tjetri… pse mos shikojm te rinjte nje fryme te re por duhet se sbem qe te luhatemi midis edit e saliutTë jap të drejtë .
Mos mendo se jam pro .
Por i shoh të dyja dhe zgjedh të keqen më pak ..
Nuk zgjedh dot një njëri ku e kam parë ça ka katranosur ..
E sjam sic me pershkruan joMa rregullove ditën![]()
Po kto ma serviren ..Shqiperia ska vetem dy lidsr politik… ju akoma vazhdoni jo njeri po tjetri… pse mos shikojm te rinjte nje fryme te re por duhet se sbem qe te luhatemi midis edit e saliute te themi midis ktyre dyve zgjedh te keqen me te vogel… pastaj 3 mandate te plota cberi? Kemi zbritur nje shkalle me poshte se republika qendrore e afrikes nje nder shtetwt me te varfera ne planet… tashi nese ne 3 mandate pam vetem mashtruesa e korrupsion vrasje perfshirje te politikanve si ne vrasje ne trafikime narkotikesh tju besojm e nje mandat tjeter? Kjo osht zgjidhja jone? Ju qe jeni ne shqiperi kte duhet mendoni para se te detyroheni e te merrni rrugen e kurbetit se ne qe e hengrem kte marmelate tash skemi mundsi me kthimi pas
Shum gabimPo kto ma serviren ..
Kë mendon të zgjedhësh ? Partitë e vogla janë rol mbështetës jo lidër .. Nk bëhet ndryshimi siç thua ti
Llogaritë këtu janë shumë pragmatiste, kush më fut në punë e kush më heq nga puna.Shqiperia ska vetem dy lidsr politik… ju akoma vazhdoni jo njeri po tjetri… pse mos shikojm te rinjte nje fryme te re por duhet se sbem qe te luhatemi midis edit e saliute te themi midis ktyre dyve zgjedh te keqen me te vogel… pastaj 3 mandate te plota cberi? Kemi zbritur nje shkalle me poshte se republika qendrore e afrikes nje nder shtetwt me te varfera ne planet… tashi nese ne 3 mandate pam vetem mashtruesa e korrupsion vrasje perfshirje te politikanve si ne vrasje ne trafikime narkotikesh tju besojm e nje mandat tjeter? Kjo osht zgjidhja jone? Ju qe jeni ne shqiperi kte duhet mendoni para se te detyroheni e te merrni rrugen e kurbetit se ne qe e hengrem kte marmelate tash skemi mundsi me kthimi pas
Desha të të përgjigjesha thjesht por pastaj më frymëzove një ide për të shkruar me më shumë përshtypje dhe e ndala veten, por harrova ta heq tagun@daniel00 ku më kishe bërë tag??
Spash gje asnjer ste kam pa kur hedh shtremse@No_Money shtremaluq ca ki bre qe qan![]()
po ku je ti shtremaluq kur hudh une sbehesh I gjalSpash gje asnjer ste kam pa kur hedh shtremse![]()
Amelsine je per bese
Po ca te bej.ti je vet I mire po gocat I ke shumm te mira te dashura zemra te vogla kjo e madhja te ka ngjar tyAmelsine je per bese
Po po e shef ti qe sjam une edhe e hudhpo ku je ti shtremaluq kur hudh une sbehesh I gjal
Ja prot se ta coj dreqPo po e shef ti qe sjam une edhe e hudh![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.