Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çfarë doni t'i thoni ?

Filloi fushata për dënimin kolektiv ku të gjithë jemi fajtorë për korrupsionin e partiakëve që pasurohen në kurriz të popullit.

Editimi i fundit:
Unë mendoj duke parë secili hapat e tij , mund të ecim para . Se ti jep votën e i thua “ta dhash ec më shiko mua” .. Joo Gunsoo secili mban përgjegjësi individuale e nis që nga ajo letra që duhet hedhur në kosh e jo në tokë . Që nga ai momenti kur kalon në semafor të kuq se nl respekton as kur je në këmbë as kur në timon etj etj ..
Të bëhemi qytetar njëherë past të tjerat ..
Te thash ishalla ne mandatin e katert do mundem te te jap te drejte … un skam gje kundrejt partise kam kundrejt individit sic ja kam dhene voten nje here mund te them qe sja jap dot me :) sosht per mua i keq ai osht i keqi memedheut tim :) mu sme ka ber gje ska cme beje sepse sjetoj aty por shikoj mjerimin … te dish kte sepse osht e thjeshte ta verifikosh jemi populli me perqindjen me te madhe te larguar ne 8 vitet e fundit… dhe po flasim per nje popull ne shengen jo per nje shtet ne trazira lufte sa i perket statistikave mbi numrin e popullsis jemi permbi sirine… ktu ndalu e mendoje pak ore te jen 2 milion shqiptar budallej qe lene vendin apo ka dicka qe nuk shkon :)

Te thash ishalla ne mandatin e katert do mundem te te jap te drejte … un skam gje kundrejt partise kam kundrejt individit sic ja kam dhene voten nje here mund te them qe sja jap dot me :) sosht per mua i keq ai osht i keqi memedheut tim :) mu sme ka ber gje ska cme beje sepse sjetoj aty por shikoj mjerimin … te dish kte sepse osht e thjeshte ta verifikosh jemi populli me perqindjen me te madhe te larguar ne 8 vitet e fundit… dhe po flasim per nje popull ne shengen jo per nje shtet ne trazira lufte sa i perket statistikave mbi numrin e popullsis jemi permbi sirine… ktu ndalu e mendoje pak ore te jen 2 milion shqiptar budallej qe lene vendin apo ka dicka qe nuk shkon :)
Të jap të drejtë .
Mos mendo se jam pro .
Por i shoh të dyja dhe zgjedh të keqen më pak ..
Nuk zgjedh dot një njëri ku e kam parë ça ka katranosur .. 🫩🫩

Të jap të drejtë .
Mos mendo se jam pro .
Por i shoh të dyja dhe zgjedh të keqen më pak ..
Nuk zgjedh dot një njëri ku e kam parë ça ka katranosur .. 🫩🫩
Shqiperia ska vetem dy lidsr politik… ju akoma vazhdoni jo njeri po tjetri… pse mos shikojm te rinjte nje fryme te re por duhet se sbem qe te luhatemi midis edit e saliut :) e te themi midis ktyre dyve zgjedh te keqen me te vogel… pastaj 3 mandate te plota cberi? Kemi zbritur nje shkalle me poshte se republika qendrore e afrikes nje nder shtetwt me te varfera ne planet… tashi nese ne 3 mandate pam vetem mashtruesa e korrupsion vrasje perfshirje te politikanve si ne vrasje ne trafikime narkotikesh tju besojm e nje mandat tjeter? Kjo osht zgjidhja jone? Ju qe jeni ne shqiperi kte duhet mendoni para se te detyroheni e te merrni rrugen e kurbetit se ne qe e hengrem kte marmelate tash skemi mundsi me kthimi pas

Shqiperia ska vetem dy lidsr politik… ju akoma vazhdoni jo njeri po tjetri… pse mos shikojm te rinjte nje fryme te re por duhet se sbem qe te luhatemi midis edit e saliut :) e te themi midis ktyre dyve zgjedh te keqen me te vogel… pastaj 3 mandate te plota cberi? Kemi zbritur nje shkalle me poshte se republika qendrore e afrikes nje nder shtetwt me te varfera ne planet… tashi nese ne 3 mandate pam vetem mashtruesa e korrupsion vrasje perfshirje te politikanve si ne vrasje ne trafikime narkotikesh tju besojm e nje mandat tjeter? Kjo osht zgjidhja jone? Ju qe jeni ne shqiperi kte duhet mendoni para se te detyroheni e te merrni rrugen e kurbetit se ne qe e hengrem kte marmelate tash skemi mundsi me kthimi pas
Po kto ma serviren ..
Kë mendon të zgjedhësh ? Partitë e vogla janë rol mbështetës jo lidër .. Nk bëhet ndryshimi siç thua ti

Llogaritë këtu janë shumë pragmatiste, kush më fut në punë e kush më heq nga puna.

Atë përzgjedhje e bën një njeri i lirë por shqiptarët historikisht si njerëz pa identitet, janë të robëruar pas partive edhe pse e dinë që po bëjnë marrëveshje me djallin dhe po e shesin shpirtin, pas militantizmit dhe patronazhistëve siç kanë qenë në komunizëm.

Këtu ku vetëm gjysma e popullsisë është e nënës parti dhe gjysma tjetër është e njerkës.

E vetmja revoltë që u mbetet njerëzve që duan të jetojnë me ndershmëri, është që të largohen se nuk u ka mbetur rrugë tjetër meqënëse janë të tradhëtuar nga vendi dhe njerëzit e tyre dhe të përçmuar.
Të trajtuar pa dinjitet si skllevër nga pushtetarët, që edhe kur kjo rini ikën, pa pasur të drejta, pa u dëgjuar kurrë, të rinjtë zëvendësohen me të tjerë skllevër në heshtje, por këtë herë të huaj, të Filipineve, të Indisë e çdo lloji tjetër.

@daniel00 ku më kishe bërë tag??
Desha të të përgjigjesha thjesht por pastaj më frymëzove një ide për të shkruar me më shumë përshtypje dhe e ndala veten, por harrova ta heq tagun 🫣
Do të bëj përsëri sa ta plotësoj 🤗

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back