Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Lajte leshh ooo @No_Sens aty mendja te rinn ??Kjo pyetje me shume me ngjason me misterin e vjeter te pules dhe vezes, gjithesesi mendoj se nuk mund te egzistoje nje lidhje kaq e afert midis nje madhkulli dhe nje femre per aq kohe sa qenia njerzore tundohet dhe vazhdimisht mendon per seksin e terheqjet fizike.
E kam ne funksion e perdorim mendjen ndajLajte leshh ooo @No_Sens aty mendja te rinn ??
Patjeter qe besoj ndonjehere ?.
Pse ne kolektive ku ka femra e meshkuj nuk ka shoqeri te ngushta mendoni ju ? ?
Varet nga mentaliteti dhe kufiri qe vendos gjithsecili ne nje marrdhenie femer-mashkull qofte virtualisht apo realisht .
Per arsye te ndryshme nga miq te ngushte mund te kthehen dhe ne armiq ose te dashur .
Nese jane beqare , kam persjtypjen se dashuria qe lind midis dy njerezve qe jane me pare miq eshte me e sigurt se dashuria e atyre qe kane terheqje momentale e nuk njihen mire .
Shume e drejte,me mire se ne kolektiv e t'a kesh me pare mik/e ku do e njihesh me mire?
Nga dashuria veshtire te kthehet ne miqesi ndersa nga shoqeria (miqesia ) eshte gjeja me e bukur qe mund te ndodhe nese lind nje dashuri kur ndjenja eshte reciproke ,varet se per cfare shoqerie po flasim ... por kur ka shoqeri smund te ket dashuri !
ahaaa se kisha kuptu mir temen pra .. kerkoj ndjes ... normalisht qe nga nje lidhje nuk mund te kthehet kurr ne shoqeri ! kjo esht sh e sigurt !Nga dashuria veshtire te kthehet ne miqesi ndersa nga shoqeria (miqesia ) eshte gjeja me e bukur qe mund te ndodhe nese lind nje dashuri kur ndjenja eshte reciproke ,
Te besoj dhe raste duhet te kete plot.Nje mashkull dhe Nje femer mund te jen Edhe shok , miq e me shume se kaq pa patur domosdoshmerisht interesin per te permbush njeri tjetrin.
personalisht Besoj ne kte maredhenie per vête faktin se.si réal Edhe virtual pershtatem me shume me gjinine mashkullore se ate femerore.
e te siguroj qe eshte vertete dicka e bukur e pa asnje lloj benefiti mren vec respektit Edhe deshires per ta pare sa me mire njeri tjetein edhe prezences .
Te pershendes me kengen qe po degjoj duke te falenderuar per mjaltin qe nxjerr nga goja si gjithmone .Te besoj dhe raste duhet te kete plot.
Eshte ndryshe te kesh deshiren dhe te jesh njeri i mire dhe shprtarte sikur ti je e te demostrash miresine gjithandej
Jam dakort me ty po kur i ke te qarta idete dhe ndjenjat per miqt, shoket edhe dashurine ? Personalisht Nese shoh nje shenje sado te vogel Qe e prish kte maredhenie nuk mendoj dy here .por eshte tjeter te jesh me nje femer dhe ta njohesh deri diku, e te mos kesh e ndiesh ndjelljen qe te shqelmon hormonet.
Ne kte faqe kam dy meshkuj qe i dua si vellezer. Zoti mos me vente ne prove te pesoj zhgenjimin me ta sepse kur i them vella me del nga zemra .Kush femer mendon se ka te tille shoke te mire, le ta provoje nje here e te shtiret sikur eshte e dehur, e le te vre ne sprove mikun e saj.
Rrofsh per dedikimin me kenge dhe eshte shum e bukur, te falenderoj nga zemra.Te pershendes me kengen qe po degjoj duke te falenderuar per mjaltin qe nxjerr nga goja si gjithmone .
Jam dakort me ty po kur i ke te qarta idete dhe ndjenjat per miqt, shoket edhe dashurine ? Personalisht Nese shoh nje shenje sado te vogel Qe e prish kte maredhenie nuk mendoj dy here .
sepse Nese te quaj mik/shok e ti ke synime te tjera ndjenja ime per ty vdes ne ate moment pavaresisht dhimbjes ose me sakte zhgenjimit qe mund te pesoj.
Ne kte faqe kam dy meshkuj qe i dua si vellezer. Zoti mos me vente ne prove te pesoj zhgenjimin me ta sepse kur i them vella me del nga zemra .
Kam dhe dy miq qe jan te shtrenjte per mua Edhe mendoj se e meritojne kte titull pasi kur kam kaluar momente te veshtira ktu ( Besoj e kupton per ke e kam fjalen ) me jan gjendur shume prane .
sa per réal kam nje mik shume te afert . Me te ndaj pothuaj cdo gje . Eshte i kosoves . Me ka ven emrin shqiponja .
me te me ka ndodh edhe e dehur kam qen tme sjelle poshte shtepis Edhe tme dergoj 100 sms deri sa me ka zen gjumi e ka ik i sigurte qe me ka len mire .
Deri tani Eshte i vetmi qe pothuaj mi ka dhen provat qe Eshte mik dhe pa benefite.
Per me vone Zoti e di Nese do vazhdoj ajo miqesi e paster Por mendoj se po .
Te Besoj.Rrofsh per dedikimin me kenge dhe eshte shum e bukur, te falenderoj nga zemra.
Me behet qefi qe vertet ke gjetur ata qe te vleresojne dhe respektojne pasi te tilla virtyte jane ekzemplar ne ditet e sotme qe jetojme dhe kjo ma ngroh zemren besoje apo jo
Te Besoj.
Sa nje jete
Sa nje jete
Sa nje jete
Me urrén dot ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.