Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Besimtare apo Ateist?

Shiko mendjen tënde çakall ekstremist.
Del në dritë mos u masko si dele paqësore.

Une ne drite jam, por me dhimbsesh se qenke ne erresire. Me bind mua se ke mend, une do te konvertohem ne fene tende. Nuk i shoh dot ment e tua ??

Ku jane ?

:rolleyes:

Besoni dhe mos paragjykoni Zoti eshte nje Zoti i madh qe ne atij i besojme

nje Zot ka per gjith
feja esht zgjidhje personale
gjithsesi i Krishter ?

Rrespektoj njerezit normal dhe edukimin dhe besimin e tyre ...personalisht jam ateiste ose me fjale te thjeshta e pa fe ....nuk besoj ne krijimin e jetes nga qenia hyjnore

Une jam Ateist..Respektoj besimin gjithkujt qoft ne xhamia apo kisha ......Por i qendorja bindjes time prej Ateisti ...Qe feja esht krijuar per te mbledh tufa tufa njerzit..

Besoj me zot ..
jom muslimone..
Pooooor kurr nuk e kom praktiku fen pos qe ha bakllav ??
Ne fakt e festoj edhe krishlindjet

Besoni ne frymen qe e merrni pee te fonksionuar mushkrit tuaja?
besoni ne token ne te cilen ecni?
Besoni qe makinat t’cilat i ngasni jan tuajat?
Sa matematike e leht eshte k’jo!

Musliman Elhamdulilah qe jam,
Miqt me te mire te familjes i kemi Nga Osek-pasha e Gjakoves.
Rrespektoj te gjitha fete dhe te 4 Librat e Zotit ?

Besoj ne zot, qe kujdeset per ne ne cdo moment ?

Më kanë bërë përshtypje varrezat katolike familjare në Shkodër.

1. Në shumicën e tyre kishte shumë familjarë në një varr, në disa vende kishte edhe 10 veta me një varr. Në Tiranë me 2 apo rrallë me 3 kam parë e shumta, ke këto varrezat normale.

2. Më ka bërë përshtypje qëke këto varrezat katolike familjare në Shkodër jo gjithë varret kishin një drejtim, përgjithësisht kishin një drejtim por bienin në sy edhe devijimet.

Më kanë bërë përshtypje varrezat katolike familjare në Shkodër.

1. Në shumicën e tyre kishte shumë familjarë në një varr, në disa vende kishte edhe 10 veta me një varr. Në Tiranë me 2 apo rrallë me 3 kam parë e shumta, ke këto varrezat normale.

2. Më ka bërë përshtypje qëke këto varrezat katolike familjare në Shkodër jo gjithë varret kishin një drejtim, përgjithësisht kishin një drejtim por bienin në sy edhe devijimet.
Ne fakt kjo pjesa e varreve qe kane ndertim te tille kte vit e kam kuptuar se ishin varre familjare. Me tha nji kolge tek puna ne nji diskutim qe po benim.
Tha qe i ndertojne dhe si shtigje edhe ja rrethojne.
Realisht jam.habitur.

Besoj ne zot por jo ne fe!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ehe kur u bom dhe ne besimtar te devotshem pika ho tgjithve… krishterimin na e prun pas lindjes krishtit islamizmin para 300 vjetesh e tash o burra… te besosh ne kto te ashtqujtmw fe qe gjysa e tyre jan me te reja se origjina e mbiemrit tim.. marrim islamizmin fe 1600 vjecare meqen se sipas tyre jemi ne vitin 1600 e ca historia mbiemrit tim o me s vjeter se kjo fe qe na dolli turku.
proud to belive in ☀️ the eternal light

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back