Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A ndikon arsimimi në një lidhje?

Si jo?
Nese une jam nje injorante pa nivel arsimimi dhe me nje punesim te rendomte dhe ti me fakultete dhe master shkencore nuk do ta kishe problem krijimin e nje marrdhenie serioze? 🤔

Si jo?
Nese une jam nje injorante pa nivel arsimimi dhe me nje punesim te rendomte dhe ti me fakultete dhe master shkencore nuk do ta kishe problem krijimin e nje marrdhenie serioze? 🤔
ishte ironi moj lol

Që marrdhëniet partnerike të funksionojnë duhet që të dy partnerët të jenë nga i njëjti background, të kenë të njëjtin nivel ekonomik, të njëjtin nivel edukimi dhe të kenë personalitet të njëjtë. Kaq do të mjaftonte për të pasur një marrdhënie të shëndetshme.

Ka njerez qe nuk jane te arsimuar dhe i ka bere jeta me shkollen e saj bisha ne cdo drejtim.
Dhe ka te arsimuar me nga 3 diploma dhe punojne taksixhinj😂
Aftesia e ben dallimin nder njerez dhe te dy duhet te jete te afte te perballen me jeten dhe njerezit ne te gjitha menyrat🙌

Ka njerez qe nuk jane te arsimuar dhe i ka bere jeta me shkollen e saj bisha ne cdo drejtim.
Dhe ka te arsimuar me nga 3 diploma dhe punojne taksixhinj😂
Aftesia e ben dallimin nder njerez dhe te dy duhet te jete te afte te perballen me jeten dhe njerezit ne te gjitha menyrat🙌
behen bisha ne shum drejtime, qe ne aparence duken ok... ama me beso esht thjesht ne dukje ky fenomen sepse te jetuarit cdo dit me nje person me te cilin nuk ndani te njejtin formim intelektual shkakton barriera qe te mbysin

behen bisha ne shum drejtime, qe ne aparence duken ok... ama me beso esht thjesht ne dukje ky fenomen sepse te jetuarit cdo dit me nje person me te cilin nuk ndani te njejtin formim intelektual shkakton barriera qe te mbysin
Si pershembull?
Cila eshte barriera me e madhe qe mundet te mbysi nje intelektual/e nga nje ********/e?

Si pershembull?
Cila eshte barriera me e madhe qe mundet te mbysi nje intelektual/e nga nje ********/e?
nuk thash fix intelektual/e , e kisha ne formimin intelekual..... e para dhe me thelbesorja sdo kish kurr nje harmoni ne bashkbisedim.... dhe kjo beoj esht celesi i cdo mardhenieje, qoft miqesore apo dashurie.... pra nje cift qe te shkojn ne harmoni duhet patjeter te jen pak a shum ne te njejtin nivel kulturor dhe moral (mendimi im ky, mbase dhe i gabuar)

Edhe mundet të jetë ndikues po thjeshtë nëse e don dikë ska të bëj nganjëherë sa arsim ke.

nuk thash fix intelektual/e , e kisha ne formimin intelekual..... e para dhe me thelbesorja sdo kish kurr nje harmoni ne bashkbisedim.... dhe kjo beoj esht celesi i cdo mardhenieje, qoft miqesore apo dashurie.... pra nje cift qe te shkojn ne harmoni duhet patjeter te jen pak a shum ne te njejtin nivel kulturor dhe moral (mendimi im ky, mbase dhe i gabuar)
Formim intelektual te cilit lloji? Arsimor apo njohurie jetsore?
Ne fakt njof raste konkrete te individeve me arsimimin maksimal dhe master shkencore dhe ne momente te nje mbledhjeje te nje shume minimaliste me ka terrorizuar kur ka nxjerr kalkulatorin.

Formim intelektual te cilit lloji? Arsimor apo njohurie jetsore?
Ne fakt njof raste konkrete te individeve me arsimimin maksimal dhe master shkencore dhe ne momente te nje mbledhjeje te nje shume minimaliste me ka terrorizuar kur ka nxjerr kalkulatorin.
kur themi formim intelektual mendoj formim te pergjithshem, arsimor dhe kulturor dhe mbi te gjitha REAL (jo thjesht per letra diplomash)
:)

kur themi formim intelektual mendoj formim te pergjithshem, arsimor dhe kulturor dhe mbi te gjitha REAL (jo thjesht per letra diplomash)
:)
Ku gjendet ose me sakt ku ndertohet ky lloj formimi??

pa arsimim veshtir..... :) ama sigurt qe arsimimi ka vetem nje perqindje te formimit.... rolin me kryesor e luan familja, mentaliteti mbi te gjitha

Ku gjendet ose me sakt ku ndertohet ky lloj formimi??
Formimi arsimor ndertohet nepermjet studimit te librave, jo domosdoshmerisht ne auditore. Njeriu mund te mesoj ne menyre autodidakte pa qene prezent ne universitet. Mjafton qe te jet i hapur per te mesuar gjera te reja nga librat. Librat te ndryshojne menyren si mendon per gjerat.

Formimi arsimor ndertohet nepermjet studimit te librave, jo domosdoshmerisht ne auditore. Njeriu mund te mesoj ne menyre autodidakte pa qene prezent ne universitet. Mjafton qe te jet i hapur per te mesuar gjera te reja nga librat. Librat te ndryshojne menyren si mendon per gjerat.
pikerisht ate kisha qellim kur thash studim jo per diploma e certifikata

pikerisht ate kisha qellim kur thash studim jo per diploma e certifikata
Po perse nuk gjen dot fjalet e duhura per te perkufizuar formimin e shkollimit dhe formimin e forces per mos te qen njejt me rrymen por dallimi intelektual personal te formohet nepermjet thesarit te librave ose jetes.

Kam pare dhe ne te njejtin formim intelektual qe i nenshtron monotonia, sepse nuk dine te jene ndryshe.
Megjithate njeriu duhet te luftoje te pershtatet dhe te jape me te miren e vet ne nje mardhenie, cilado qofte ajo.
Pershendetje!

Spara ndjek emisione e politikane shqiptare shum por degjova nje copez video nga ajo duma qe ishte bere gazetare apo opinioniste se di more
Njeriu ekaelent osht ai me mesatar 7.5 8 qe do te thote kohen e ka dedikuat dhe horizontit te dijes dhe jetes private… jam krejt kundra humbjes se jetes per nje synim tvetem

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back