- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 58,386
- Pëlqime
- 34,349
Si jo?
Nese une jam nje injorante pa nivel arsimimi dhe me nje punesim te rendomte dhe ti me fakultete dhe master shkencore nuk do ta kishe problem krijimin e nje marrdhenie serioze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Si jo?
ishte ironi moj lolSi jo?
Nese une jam nje injorante pa nivel arsimimi dhe me nje punesim te rendomte dhe ti me fakultete dhe master shkencore nuk do ta kishe problem krijimin e nje marrdhenie serioze?
behen bisha ne shum drejtime, qe ne aparence duken ok... ama me beso esht thjesht ne dukje ky fenomen sepse te jetuarit cdo dit me nje person me te cilin nuk ndani te njejtin formim intelektual shkakton barriera qe te mbysinKa njerez qe nuk jane te arsimuar dhe i ka bere jeta me shkollen e saj bisha ne cdo drejtim.
Dhe ka te arsimuar me nga 3 diploma dhe punojne taksixhinj
Aftesia e ben dallimin nder njerez dhe te dy duhet te jete te afte te perballen me jeten dhe njerezit ne te gjitha menyrat
Si pershembull?behen bisha ne shum drejtime, qe ne aparence duken ok... ama me beso esht thjesht ne dukje ky fenomen sepse te jetuarit cdo dit me nje person me te cilin nuk ndani te njejtin formim intelektual shkakton barriera qe te mbysin
nuk thash fix intelektual/e , e kisha ne formimin intelekual..... e para dhe me thelbesorja sdo kish kurr nje harmoni ne bashkbisedim.... dhe kjo beoj esht celesi i cdo mardhenieje, qoft miqesore apo dashurie.... pra nje cift qe te shkojn ne harmoni duhet patjeter te jen pak a shum ne te njejtin nivel kulturor dhe moral (mendimi im ky, mbase dhe i gabuar)Si pershembull?
Cila eshte barriera me e madhe qe mundet te mbysi nje intelektual/e nga nje ********/e?
Formim intelektual te cilit lloji? Arsimor apo njohurie jetsore?nuk thash fix intelektual/e , e kisha ne formimin intelekual..... e para dhe me thelbesorja sdo kish kurr nje harmoni ne bashkbisedim.... dhe kjo beoj esht celesi i cdo mardhenieje, qoft miqesore apo dashurie.... pra nje cift qe te shkojn ne harmoni duhet patjeter te jen pak a shum ne te njejtin nivel kulturor dhe moral (mendimi im ky, mbase dhe i gabuar)
kur themi formim intelektual mendoj formim te pergjithshem, arsimor dhe kulturor dhe mbi te gjitha REAL (jo thjesht per letra diplomash)Formim intelektual te cilit lloji? Arsimor apo njohurie jetsore?
Ne fakt njof raste konkrete te individeve me arsimimin maksimal dhe master shkencore dhe ne momente te nje mbledhjeje te nje shume minimaliste me ka terrorizuar kur ka nxjerr kalkulatorin.
Ku gjendet ose me sakt ku ndertohet ky lloj formimi??kur themi formim intelektual mendoj formim te pergjithshem, arsimor dhe kulturor dhe mbi te gjitha REAL (jo thjesht per letra diplomash)
Formimi arsimor ndertohet nepermjet studimit te librave, jo domosdoshmerisht ne auditore. Njeriu mund te mesoj ne menyre autodidakte pa qene prezent ne universitet. Mjafton qe te jet i hapur per te mesuar gjera te reja nga librat. Librat te ndryshojne menyren si mendon per gjerat.Ku gjendet ose me sakt ku ndertohet ky lloj formimi??
pikerisht ate kisha qellim kur thash studim jo per diploma e certifikataFormimi arsimor ndertohet nepermjet studimit te librave, jo domosdoshmerisht ne auditore. Njeriu mund te mesoj ne menyre autodidakte pa qene prezent ne universitet. Mjafton qe te jet i hapur per te mesuar gjera te reja nga librat. Librat te ndryshojne menyren si mendon per gjerat.
Po perse nuk gjen dot fjalet e duhura per te perkufizuar formimin e shkollimit dhe formimin e forces per mos te qen njejt me rrymen por dallimi intelektual personal te formohet nepermjet thesarit te librave ose jetes.pikerisht ate kisha qellim kur thash studim jo per diploma e certifikata
Kam pare dhe ne te njejtin formim intelektual qe i nenshtron monotonia, sepse nuk dine te jene ndryshe.behen bisha ne shum drejtime, qe ne aparence duken ok... ama me beso esht thjesht ne dukje ky fenomen sepse te jetuarit cdo dit me nje person me te cilin nuk ndani te njejtin formim intelektual shkakton barriera qe te mbysin
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.