Juno
Kontributor
- Regjistruar më
- Korrik 25, 2017
- Mesazhe
- 32,446
- Pëlqime
- 23,550
Sjemi ne studio televizive tbojm debat ? thjesht pyeta per kureshtje eshte mendimi jot e respektoj!
Te citova sepse e more fjalen budalla jashte konteksit te fjalise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Sjemi ne studio televizive tbojm debat ? thjesht pyeta per kureshtje eshte mendimi jot e respektoj!
Morsh nai msus fizike per burr tiPer ne femrat ndikon sic ke me te.
Shkon ne shtepi dhe u thua prinderve se ke vendosur te fejohesh.
Pyetja e pare qe te drejtohet:-"Cfare arsimi ka"?.
"Cfare pune ben"?.
Kur ti u thua se ai eshte thjesht me shkolle te mesme,ata dalin kunder.
Per ne femrat eshte shume e rendesishme qe familja ta pranoje burrin tend te ardhshem.
Ne momentet e para te lidhjes,nuk e veren diferencen midis teje dhe atij per shkak te shkolles.
Por kur vendos ta prezantosh me koleget e tu,e kupton sesa ndryshe jeni dhe fillon e kthjellohesh.
(E thene cope nje bankiere te lidhet me nje mekanik te thjeshte.Ose drejtori i spitalit me nje pastruese).
Cuditerisht nuk pajtohem @ArtinPër mua vetë nuk ndikon, por e di që për shumicën e njerëzve ndikon.
Arsimim do të thotë mundësi per te pasur një pune më të mire dhe pavaresi.
Por nga ana tjetër, pavaresi do te thote që njerezit e kanë më të lehte te ndahen dhe të jetojnë vetëm.
Cuditerisht nuk pajtohem @Artin
Nivelet e botekuptimet japin ne nje forme pasoje me vitet qe vijne.
Eshte me mire deri diku botet te kene nje nivel ,qe te ecin te ekuilibruar me vitet.
Gjithmone mendoj une.
Absolutisht ka me nivel mendor te ulet,edhe anasjelltas,por ajo qe dua te them eshte se me vitet ka nje ndikim niveli.Nuk eshte e thënë që të mendojmë kudo njësoj, Pasion.
E thashë, sepse shkolla nuk të bën më të zgjuar. Shkolla të jep njohuri në një fushë të caktuar, për të pasur një punë të atij profili.
Ka dhe njerëz të shkolluar me nivel mendor të ulët, që kanë mësuar përmendsh disa gjëra dhe i ushtrojnë si robotë.
Nga ana tjetër, ka njerëz të pashkolluar që kanë një zgjuarsi dhe mprehtësi natyrale, që e kuptojnë dhe përshtaten më mirë me realitetin.
Megjithatë ne jetojmë në vende të ndryshme dhe realiteti është i ndryshëm.
Shqipëria po kërkon të bëhet dhe do të bëhet si Evropa Perëndimore.. Dmth njerëzit do të jenë të shkolluar, por nga ana tjetër shumica do të jenë të ndarë dhe do të jetojnë vetëm.
shume dakort me ty motrusheee nuk ka te bej shkolla ne nje lidhje . nuk po heq apo te shtoj gje ne kete mendim ke bere telepati ne ketr rast motrushee????Personalisht nuk e mendoj kete gje sepse ska te beje arsimi ne nje lidhje ...kam pare njerëz me shume diplloma dhe nuk vlejnë asnje qindarkë por kam pare njerëz qe sdine na shkolla po avra e tyre le pa mend
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.