Ta kesh me jetê fëmijên! ??
Më fal edh mua që ndoshta po flas pa të drejtë, por kur e lexova nuk rrija dot të them të drejten.
Nuk them dot që nuk ke tê drejtë sigurisht e vlersoj mendimin tënd..
Do doja ti mirrja pikat e parshtruara dhe ti "analizoja" sipas mendimimt dhe opinonit tim, por po ta them edhe një herë, nuk dua ta marsh personale aspak..
Pika1
▪Nëse shëndeti i nënës ështê në rrezik, nê rregull, dhe pse sigurisht êshtë e dhimbshme.(Tek kjo pik kishe cituar qê, nësë fëmija ka dëmtime brênda 3-mujorisht tê parê i bie, ose sindorma dawn, ose autizmi,qê janê mê të shpeshta)
2▪jam totlisht kundër, gjdo fëmij ka të drejten të jetoj, dhe nuk mund ta heqim vetm se êshtë i veçantë, kurr por kurr nuk do jem dakort.
3▪Rasti i abuzimit
Jam dakort ta mbaj fëmijên, nuk e heq dot se një kafsh, ka abuzar, se ai ose ajo është e pafjshem/im, mê fal por si mundem unë ta heq një jetê që po zhvillohet
☺☺
▪Pika 4 dhe jo më pak e rêndësishme, siq e the ti, shêndeti i nênës , duke mos lên pas babin sigirisht.Shëndeti (psiko-fizik)
Gjdo çift, qoftin bashkjetues, apo të martuar, fillimisht krijojn kushtet dhe janê të shëndetshem si fiziksht dhe mendërisht..