Jo jo sësht natyra ime kjo që po thua ti.Kshu eshte natyra e juaj Dritan. Mund te jene te pakte ata meshkuj qe mund te mbajne nje shoqeri te paster me nje femer.
Un kur i them shoqe e mbaj shoqe deri në fund se shoh kurrë me sy tjetër.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Jo jo sësht natyra ime kjo që po thua ti.Kshu eshte natyra e juaj Dritan. Mund te jene te pakte ata meshkuj qe mund te mbajne nje shoqeri te paster me nje femer.
E di çfarë do të thotë shoqëri e pastër për mashkullin? Është ajo kur femra nuk i pëlqen për një arsye të caktuar dhe ndaj e fut te kategoria e femrave që nuk do lidhej kurrë. Por nuk do që ta hedhë poshtë si njeri se ajo mund të ketë plot anë të mira, kështu që e mban thjesht si shoqe.Kshu eshte natyra e juaj Dritan. Mund te jene te pakte ata meshkuj qe mund te mbajne nje shoqeri te paster me nje femer.
Spo flasim per ty personalisht, po flasim ne pergjithsi.. pastaj ti mund te hysh tek ata te paktet meshkuj qe mbajne nje shoqeri te paster me nje femer.Jo jo sësht natyra ime kjo që po thua ti.
Un kur i them shoqe e mbaj shoqe deri në fund se shoh kurrë me sy tjetër.
Fiks nga halli praE di çfarë do të thotë shoqëri e pastër për mashkullin? Është ajo kur femra nuk i pëlqen për një arsye të caktuar dhe ndaj e fut te kategoria e femrave që nuk do lidhej kurrë. Por nuk do që ta hedhë poshtë si njeri se ajo mund të ketë plot anë të mira, kështu që e mban thjesht si shoqe.
uN për veten po flasSpo flasim per ty personalisht, po flasim ne pergjithsi.. pastaj ti mund te hysh tek ata te paktet meshkuj qe mbajne nje shoqeri te paster me nje femer.
Une ne pergjithsi.uN për veten po flas
Ëhë qënkemi mar veshUne ne pergjithsi.
si pune meshire me pak fjal,nuk te dua nuk me terheq por meqe ti ke ca ane pozitive hajde te pakten behu shoqja ime??E di çfarë do të thotë shoqëri e pastër për mashkullin? Është ajo kur femra nuk i pëlqen për një arsye të caktuar dhe ndaj e fut te kategoria e femrave që nuk do lidhej kurrë. Por nuk do që ta hedhë poshtë si njeri se ajo mund të ketë plot anë të mira, kështu që e mban thjesht si shoqe.
Më fal po kështu funksiononsi pune meshire me pak fjal,nuk te dua nuk me terheq por meqe ti ke ca ane pozitive hajde te pakten behu shoqja ime??
o loti vuuuuuuMë fal po kështu funksionon![]()
Ke drejtëo loti vuuuuuu
gjinia mashkullore eshte ajo qe me perzien stomakun dhe me ngre nervin gjithmon ne cdo sekond.
a ben tja rjep lekuren se me ka cek ne seder tani,i bie qe per meshire surrati i tij me paska kerkuar te jem shoqja e tij dhe kjo nuk tolerohetKe drejtë![]()
Ekzekutojea ben tja rjep lekuren se me ka cek ne seder tani,i bie qe per meshire surrati i tij me paska kerkuar te jem shoqja e tij dhe kjo nuk tolerohet
O Feministe me pushkën në krah që mezi pret të qëllosh në mashkull.o loti vuuuuuu
gjinia mashkullore eshte ajo qe me perzien stomakun dhe me ngre nervin gjithmon ne cdo sekond.
Më mbro, ndale ! Do fshihem pas teje![]()
Po si mund t'i shpreh pëlqim unë edhe ty edhe @Thea -s ?a ben tja rjep lekuren se me ka cek ne seder tani,i bie qe per meshire surrati i tij me paska kerkuar te jem shoqja e tij dhe kjo nuk tolerohet
Sa e pamëshirshme je, më ngjethe mishtëTi do të ekzekutohesh 2fish kështu![]()
Po si mund t'i shpreh pëlqim unë edhe ty edhe @Thea -s ?
Më mirë më vrit ti si burrë të ndershëm se sa Thea si tradhëtar që luaj lojë të dyfishtë me ju të dyja![]()
Profesioni që kamSa e pamëshirshme je, më ngjethe mishtë![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.