- Regjistruar më
- Dhjetor 9, 2024
- Mesazhe
- 4,531
- Pëlqime
- 1,439
Jemi qënie njerëzore si ju, kini mirësinë të na jepni një shans që ta tregojmë veten sa të mrekullueshëm mund të jemidomethen dole prap te fjala ime qe meshkujt jane zgjebsa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Jemi qënie njerëzore si ju, kini mirësinë të na jepni një shans që ta tregojmë veten sa të mrekullueshëm mund të jemidomethen dole prap te fjala ime qe meshkujt jane zgjebsa
Kot bëjn se si kan me vërte joJanë shumë agresive këto, të ofendojnë mëngjes drekë darkë e hiç nuk ndihen në faj![]()
sigurisht qe nese do ishe me i vemendshem per te lexuar gjithcka u fol me lart do kuptoje qe po flasim per ate lloj mashkulli i cili eshte permendur nga Daniel.ti po më thua ti them vetes zgjeps![]()
Po ti e lidh çdo gjë me tradhëtinë, nuk sheh dot pastërtinë e as besnikërinë e zemrës mashkulloreme gomer dmth qe fusin turinjet kudo![]()
shtrihu tani se prushi u be gatiJemi qënie njerëzore si ju, kini mirësinë të na jepni një shans që ta tregojmë veten sa të mrekullueshëm mund të jemi![]()
Un se fus veten ktusigurisht qe nese do ishe me i vemendshem per te lexuar gjithcka u fol me lart do kuptoje qe po flasim per ate lloj mashkulli i cili eshte permendur nga Daniel.
por dhe serisht nese do mendimin tim personal,atehere gjinia mashkullore eshte me teper se aq,nuk ka kurrsesi limite ndershmerie,perzgjedhjeje,apo vetrespekti.
te gjithe kane nje moter ne shtepi,nje nene,nje grua apo nje vajze sot apo do ta kene neser por serisht asgje nuk i ndal qe vajza e dikujt tjeter te jete vetem per pak caste vetkenaqesie te egos apo te oreve te tyre te mjera.
Unë nuk thashë që kanë më pak kërkesa për të thënë që duan lidhje kalimtare. Jo nuk e thashë në këtë kuptim por për lidhje serioze, fejesë, martesë, ta kalojnë jetën bashkë.sigurisht qe nese do ishe me i vemendshem per te lexuar gjithcka u fol me lart do kuptoje qe po flasim per ate lloj mashkulli i cili eshte permendur nga Daniel.
por dhe serisht nese do mendimin tim personal,atehere gjinia mashkullore eshte me teper se aq,nuk ka kurrsesi limite ndershmerie,perzgjedhjeje,apo vetrespekti.
te gjithe kane nje moter ne shtepi,nje nene,nje grua apo nje vajze sot apo do ta kene neser por serisht asgje nuk i ndal qe vajza e dikujt tjeter te jete vetem per pak caste vetkenaqesie te egos apo te oreve te tyre te mjera.
Po më digjni në turrën e druve pa faj, po shtrigat jeni jushtrihu tani se prushi u be gati
eshte me mashtrues thuaj,derisa arrin cfare do ta shtron rrugen me petale me pas venit petalet dhe ta ben rrugen me gjembaUnë nuk thashë që kanë më pak kërkesa për të thënë që duan lidhje kalimtare. Jo nuk e thashë në këtë kuptim por për lidhje serioze, fejesë, martesë, ta kalojnë jetën bashkë.
Që mashkulli ka më pak kushte se femra, është më tolerant, është më pak paragjykues, më shumë mendjehapur, mirëkuptues![]()
Epo këtë mund ta bëjë edhe një femër. Edhe për meshkujt nuk ka rregulla. Disa shtiren, disa jo.eshte me mashtrues thuaj,derisa arrin cfare do ta shtron rrugen me petale me pas venit petalet dhe ta ben rrugen me gjemba
Të hedhim me të qeshuraPo më digjni në turrën e druve pa faj, po shtrigat jeni ju![]()
sigurisht qe mund ta bej edhe femra por jo une dhe sigurisht mund tja bejn edhe femres por jo mua,se nuk e meritoj.Epo këtë mund ta bëjë edhe një femër. Edhe për meshkujt nuk ka rregulla. Disa shtiren, disa jo.![]()
A nuk janë të gjitha feministet vegan ? Ç'ne ju që hani mish ?
Për të rritur aneminëA nuk janë të gjitha feministet vegan ? Ç'ne ju që hani mish ?![]()
Shtrigat e SalemitTë hedhim me të qeshura![]()
Që kurShtrigat e Salemit
Do ju ndjekë gjaku im i pafajshëm në shtatë breza![]()
a ben burri keshtu mor yttttttttttShtrigat e Salemit
Do ju ndjekë gjaku im i pafajshëm në shtatë breza![]()
Po një jetë kam. Po hë se do më piqni e nuk do ankohem më. Hëngshi e mos u ngopshia ben burri keshtu mor ytttttttttt
Që kur të derdhni gjakun tim të pastër. Edhe toka do rënkojë aq krim i tmerrshëm është ky që po bëniQë kur![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.