Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Zhgenjimet !!!!

Adisa

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Mars 22, 2021
Mesazhe
2,743
Pëlqime
1,587
Sa herë që ndjehemi të zhgënjyer me një rezultat të caktuar, me sjelljen tonë ose të një personi tjetër, kjo ndodh sepse kemi krijuar më parë shpresa të caktuara që janë larg realitetit. Zhgënjimi është ndjenja e papritur e trishtimit që na godet kur nuk marrim atë që prisnim nga njerëzit që besonim. Ndajm copza jete (zhgenjimi ) histori tonat …
Po e nis unn hmmm pooo jam zhgenjyer shum her ??‍♀️ Tipi im e embel e dashur me njerzit shpesh her e pa djallzuar ??‍♀️ Kshu me kan quajtur … ndodh qe besojjj dhe mar zhgenjime por prap eci perpara ??‍♀️ Me pyesin siii mundesh ? Ehhhh mer shokkk femer hesapi ??….

Te gjith jemi zhgenjyer nga dikush apo dicka, rendesi ka qe zhgenjimi per mu personalisht ndodh dhe harrohet po ne ato caste!

Te gjith jemi zhgenjyer nga dikush apo dicka, rendesi ka qe zhgenjimi per mu personalisht ndodh dhe harrohet po ne ato caste!
I hidhke mbas shpine shum shpejt gjerat ?

Ty koke lope te rren mendja se do te shkruaj njeri zhgenjimet qe ka perjetuar ?? te zhgenjehesh ne ditet e sotme do te thote te kesh besuar,te kesh besuar do te thote te kesh qen pak si shume naiv, te jesh naiv do te thote te jesh pa pervoj,te jesh pa pervoj do te thote qe pjeserisht e meritove ? E dashur @Adisa ?

Ty koke lope te rren mendja se do te shkruaj njeri zhgenjimet qe ka perjetuar ?? te zhgenjehesh ne ditet e sotme do te thote te kesh besuar,te kesh besuar do te thote te kesh qen pak si shume naiv, te jesh naiv do te thote te jesh pa pervoj,te jesh pa pervoj do te thote qe pjeserisht e meritove ? E dashur @Adisa ?
???? pik se pari te kesh besuar nuk esht gabimmm ? pik se dyti te jesh naive dhe pa pervoj prap nuk esht gabim sepse do te thot qe duet te mesojm akoma ??‍♀️ Pik se treti tduuuuu ?

???? pik se pari te kesh besuar nuk esht gabimmm ? pik se dyti te jesh naive dhe pa pervoj prap nuk esht gabim sepse do te thot qe duet te mesojm akoma ??‍♀️ Pik se treti tduuuuu ?
Pike se katerti, cpune kemi ne me zhgenjimet ?
Pike se 5-sti zgjenimet vijn nga dicka ose diksuh.
Pike ze 6-ti un jam zhgenjy nga nji person qe se prisja, por sic me zhgenjeu e zhgenjeva sepse se priste tmerja vendimin qe kam mor.

Kshuqe te gjith jemi zhgenjyer, e rendesishme eshte te vazhdojm perpara, jemi zhgenjy dhe do zhgenjehemi, dhe do zhgenjejm.

Pike se katerti, cpune kemi ne me zhgenjimet ?
Pike se 5-sti zgjenimet vijn nga dicka ose diksuh.
Pike ze 6-ti un jam zhgenjy nga nji person qe se prisja, por sic me zhgenjeu e zhgenjeva sepse se priste tmerja vendimin qe kam mor.

Kshuqe te gjith jemi zhgenjyer, e rendesishme eshte te vazhdojm perpara, jemi zhgenjy dhe do zhgenjehemi, dhe do zhgenjejm.
Me pelqeu cfar lexova ?

Personalisht nuk kam pritshmeri nga njerezit, e kam tipin te mos krijoj shpresa dhe iluzione dhe dua qe cdo levizje e mire ndaj meje te me vije surprize dhe te me lumturoje.
Zhgenjim po nga vetja, mendoja qe ne kete kohe te kisha arritur shume larg po jam as ne gjysmen e rruges ?

Jo se dashurohesh ???? (dikush tani do thonte i jep shum renci vetes ) ??‍♀️Me mir ti jap renci vetes sesa njerzve pa vler ?
Ska ma bukur kur nje person ka vetbesim ose i jep rendesi vetes! Nese si jep rendesi vetes ose si kushton rendesi vetes ne rradhe tparw mos prit te kushtojn tjeret!
Hiqi syzet pra t shofim iher si eshte dashuria ?

Ska ma bukur kur nje person ka vetbesim ose i jep rendesi vetes! Nese si jep rendesi vetes ose si kushton rendesi vetes ne rradhe tparw mos prit te kushtojn tjeret!
Hiqi syzet pra t shofim iher si eshte dashuria ?
? zduuuuu

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back