Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Zgjidh dy antar te forumit qe do i mbyllje ne nje dhome per nje dite.Pas zgjedhjes te personave duhet ta jepni dhe shkakun pse i zgjodhet?

Unë e di dobësinë time është që bëj më shumë seç duhet por e bëj që të mos kem më pishmane, megjithëse nuk është gjë e mirë kur vë dikë tjetër mbi veten. Njerëzit të mësojnë egoizmin, megjithëse mua nuk më pëlqen. 😔
Te te them nje sekret une jam natyre qe nuk mesoj kollaj nga “bemat” e te tjereve dhe kjo eshte e vertetuar nder vite,, qendro ai qe je i mire apo i keq ne fund te dites ty te demton me shume te behesh si ata sesa lendimi qe te sollen ata

Te te them nje sekret une jam natyre qe nuk mesoj kollaj nga “bemat” e te tjereve dhe kjo eshte e vertetuar nder vite,, qendro ai qe je i mire apo i keq ne fund te dites ty te demton me shume te behesh si ata sesa lendimi qe te sollen ata
Pikërisht! Nuk ndryshoj dot. Edhe dikë tjetër që do pëlqej apo që do i kushtohem, e di që do bëj edhe më shumë. Ky jam unë, nuk ndryshoj dot pse njerëzit janë ndryshe. E gjej veten plotësisht te kjo që the.

Pikërisht! Nuk ndryshoj dot. Edhe dikë tjetër që do pëlqej apo që do i kushtohem, e di që do bëj edhe më shumë. Ky jam unë, nuk ndryshoj dot pse njerëzit janë ndryshe. E gjej veten plotësisht te kjo që the.
E perse duhet doemos te mendosh per dike tjeter qe mund te vi dhe sesi mundesh ta trajtosh??sekreti i radhes eshte qe kur dikush eshte lenduar mbi vlersimin e merituar nuk ka me pelqim per askend,neveri ka keshtu qe jepi vetes kohen te relaksohesh dhe mos u bej nje nga ata 🤗

E perse duhet doemos te mendosh per dike tjeter qe mund te vi dhe sesi mundesh ta trajtosh??sekreti i radhes eshte qe kur dikush eshte lenduar mbi vlersimin e merituar nuk ka me pelqim per askend,neveri ka keshtu qe jepi vetes kohen te relaksohesh dhe mos u bej nje nga ata 🤗
Nuk bëhem si ata por nuk mund të fus të gjithë në një kategori sepse besoj gjithmonë te mirësia njerëzore.
Megjithëse nuk e shoh të mishëruar por e besoj si ideal, që i ndryshon njerëzit për mirë dhe kjo e mirë i bashkon dy njerëz që të jenë bashkë, se ndryshe çfarë do të më frymëzonte, apo emociononte?

Që t'i quaj të gjithë të këqinj, kjo më lëndon, më vret në rradhë të parë mua dhe më duket e padrejtë se njerëzit gjithësesi duan.
Mirë apo keq ata duan dhe unë ende besoj tek vlerat njerëzore, shkruaj dhe dëshiroj të gjej çiltërsi dhe butësi.

Në fund të jetës asgjë nuk do marrim me vete përveçse këto ndjenja që patëm.. njerëzit që deshëm e që na deshën, të cilët i dhanë kuptim jetës sonë 🥹

Unë besoj që çdo gjë ndodh për një arsye .. Askush nuk vjen rastësisht në rrugën tonë ..
Për aq sa na dhuron faleminderit .. Nëse zhgënjehemi sërish jemi të fituar .. :)

Nuk bëhem si ata por nuk mund të fus të gjithë në një kategori sepse besoj gjithmonë te mirësia njerëzore.
Megjithëse nuk e shoh të mishëruar por e besoj si ideal, që i ndryshon njerëzit për mirë dhe kjo e mirë i bashkon dy njerëz që të jenë bashkë, se ndryshe çfarë do të më frymëzonte, apo emociononte?

Që t'i quaj të gjithë të këqinj, kjo më lëndon, më vret në rradhë të parë mua dhe më duket e padrejtë se njerëzit gjithësesi duan.
Mirë apo keq ata duan dhe unë ende besoj tek vlerat njerëzore, shkruaj dhe dëshiroj të gjej çiltërsi dhe butësi.

Në fund të jetës asgjë nuk do marrim me vete përveçse këto ndjenja që patëm.. njerëzit që deshëm e që na deshën, të cilët i dhanë kuptim jetës sonë 🥹
Lumsi ju qe e gjeni veten te motivuar dhe te fort te notoni serisht neper ujra te thella une sguxoj dhe as e marre me insiativen te besoj/provoj apo as te deshiroj me gjera te atilla,e shof pak veten si filmi qe pash para disa ditesh Korbi i zi dhe jam ok ne ate pozicion,sigurisht ama ty dhe kujtedo tjeter i uroj lumturi dhe sa me pak zhgenjime 🤗

Unë besoj që çdo gjë ndodh për një arsye .. Askush nuk vjen rastësisht në rrugën tonë ..
Për aq sa na dhuron faleminderit .. Nëse zhgënjehemi sërish jemi të fituar .. :)
ma thuaj fitoren tende? Ate qe mendon se fitohet pas nje zhgenjimi?

Ndoshta ..
Të rritesh është e dhimbshme .. Poooor misioni ly është :)
Kujdesu për veten! Mos lejo njeri të të diktojë kush je, sepse do e ndrydhësh veten në vuajtje.
Rrugën që rritesh ta tregon koha dhe bëhesh vetë e ndërgjegjshme, dikush që të do, mëson të presë dhe të jep kurajo duke të ndjetur pranë. Më fal nëse fola ndonjë fjalë më shumë seç duhet.

Pikërisht edhe unë këtë mendoj. Megjithëse zhgënjimi është një vuajtje dhe ndarja është një tmerr. Mos ta quajmë sikur çdo gjë është fushë me lule. Por të paktën ke jetuar, e jo të jesh spektator duke mos i dhënë mundësi vetes të shprehet ashtu siç ti do.

Mëson të duash më shumë, për ty një zhgënjim ka një efekt të kundërt sepse më duket që ke një reagim kundër vetes, duke e dënuar në njëfarë mënyre për një humbje.

Por nuk mund të fajësohet vetja, as të fajësohen të gjithë njerëzit, por vetëm njeriu me të cilin kishe të bëje dhe të mundëson që me dikë tjetër të çelësh më shumë, pa gabimet e shkuara.

Mbase me gabime të tjera, por nuk ka si përkushtimi kur beson dhe jep gjithçka për dikë.
Duam të besojmë që do të jetë e përsosur dhe asgjë nuk na përmbush më pak sesa idealja.
Atë që nuk e arrite me dikë, le të jetë një cak për ta arritur me dikë tjetër që ka të njëjtin qëllim me ty, që është frymëzuese dhe që nuk ndalet..

Besim tek vetja .. E di sa krenare ndjehesh për veten kur kupton që nuk dorëzohesh? Dhe lufton për të rikthyer buzëqeshjen?
Sepse detyrimin e vetëm e ke ndaj vetes ndaj askujt tjetër

Kujdesu për veten! Mos lejo njeri të të diktojë kush je, sepse do e ndrydhësh veten në vuajtje.
Rrugën që rritesh ta tregon koha dhe bëhesh vetë e ndërgjegjshme, dikush që të do, mëson të presë dhe të jep kurajo duke të ndjetur pranë. Më fal nëse fola ndonjë fjalë më shumë seç duhet.
Jo aspak .. The gjëra që qëndrojnë ..
Unë jetën e shoh në etapa .. Çdo gjë nis e përfundon .. Në fund mbetesh vetëm ti dhe arritjet e dështimet e tua..
Rëndsi ka ti përqafosh të dyja :)

Mëson të duash më shumë, për ty një zhgënjim ka një efekt të kundërt sepse më duket që ke një reagim kundër vetes, duke e dënuar në njëfarë mënyre për një humbje.

Por nuk mund të fajësohet vetja, as të fajësohen të gjithë njerëzit, por vetëm njeriu me të cilin kishe të bëje dhe të mundëson që me dikë tjetër të çelësh më shumë, pa gabimet e shkuara.

Mbase me gabime të tjera, por nuk ka si përkushtimi kur beson dhe jep gjithçka për dikë.
Duam të besojmë që do të jetë e përsosur dhe asgjë nuk na përmbush më pak sesa idealja.
Atë që nuk e arrite me dikë, le të jetë një cak për ta arritur me dikë tjetër që ka të njëjtin qëllim me ty, që është frymëzuese dhe që nuk ndalet..
Ju urova lumturi paqe dhe sa me shume dashuri pasci kudo ku ndodheni dhe me kedo qe do zgjidhni apo keni pran vetes tuaj une jam rehat me vendimet e mija.

Besim tek vetja .. E di sa krenare ndjehesh për veten kur kupton që nuk dorëzohesh? Dhe lufton për të rikthyer buzëqeshjen?
Sepse detyrimin e vetëm e ke ndaj vetes ndaj askujt tjetër
Hemoj dhe ti 😂😂
Dhe lufton per te kthyer buzeqeshjen nga gjinia pa shtyll kurrizore 🤣🤣🤣🤣
Futi nje kercim me mire me veten para pasqÿres dhe do ndihesh me e lumtur ta siguroj 😘

Po ca ti them me kapi koka sapo pash gjithe ate hartim bullizues kundrejt nje qenie delikate si mua.🤣
E dija që i hapa telashe vetes se të fola kundër dëshirave të tua po pikërisht më duket sikur je e ashpër me veten. 🤗

E dija që i hapa telashe vetes se të fola kundër dëshirave të tua po pikërisht më duket sikur je e ashpër me veten. 🤗
Vetes i jap cfare meritoj 🤗
Skam nevoj per keshilla te tilla sepse i kam marre vendimet e mija yyyyyyy qe shume kohe me pare dhe si kokforte legjendare qe jam nuk i ndryshoj as nje presje,.do futesha ne shume spjegime te gjata dhe do ndaje te njejtin mendim me mua por po e le me kaq.
Sinqerisht ta vlersoj dhe ta uroj qe te gjesh ate qe te don zemra ty dhe faleminderit

Hemoj dhe ti 😂😂
Dhe lufton per te kthyer buzeqeshjen nga gjinia pa shtyll kurrizore 🤣🤣🤣🤣
Futi nje kercim me mire me veten para pasqÿres dhe do ndihesh me e lumtur ta siguroj 😘
Të dyja gjinitë jemi me shtyllë kurrizore dhe nuk përfaqësohemi nga individë të caktuar. Jemi në një krizë besimi sot ku nuk dimë kujt mund t'i besosh, femër apo mashkull të jetë.. Ndaj ti në mënyrën tënde je në rregull.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back