- Regjistruar më
- Korrik 14, 2021
- Mesazhe
- 21,535
- Pëlqime
- 13,878
@Blue_butterfly sa e mire je
Yll fotoja e profilit
Yll fotoja e profilit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Kemi palesterBohhhh souffleeeeee
Une skam nevoje jam si ngjalKemi palester
Ahh mojjjj don me ma jap infraktin , do tbaj miss jupiteriUne skam nevoje jam si ngjal
Dikujt nuk do t'ja bëj hallall kurre.
Ka disa veprime që, pavaresisht sa kohe kalon, nuk mund të harrohen. Disa njerez e kanë shkaterruar besimin tim dhe e kanë
lenduar shpirtin tim ne menyra qe nuk meritojne falje.
Kur dikush te tradhton, ndihesh si te kesh humbur nje pjese te vetes.
Dhimbja behet nje kujtim i vazhdueshem, nje hije qe te ndjek,pavaresisht se sa perpiqesh ta lesh pas.
Disa fjale jane te thjeshta, por plaget qe lene jane te thella dhe te paharrueshme.
Edhe kur ata kerkojne falje, ndjenja e tradhetise mbetet.
Ajo që ndodhi eshte e verteta ime dhe ndonjehere e vetmja zgjedhje eshte te mbaj qendrim.
Disa veprime kalojne cdo kufi dhe,pavaresisht se sa shume do te doja te isha ne giendje te falja, e di që disa gjera jane te pamundura per t'u lene pas.
Mund te kete kohe që kalon, por ndjenjat e mia jane te vlefshme.
Falja eshte nje proces i gjate dhe, ndonjehere, nuk ndihesh e gatshme per ta bere at hap.
Disa njerez thjesht nuk meritojne faljen time, dhe eshte ne rregull te vendos kufij per shendetin tim emocional.
View attachment 173148
Kur nje shpirt eshte i paster kundrejt personit qe dashuron asnjeher nuk fal tradhetin drejt saj/tij dhe asnjeher nuk ja ben hallall,thjesht vazhdon rrugen dhe kyc cdo dhimbje,behet me i fort dhe me i vetmuar dhe ne nje stadium me njerez.Dikujt nuk do t'ja bëj hallall kurre.
Ka disa veprime që, pavaresisht sa kohe kalon, nuk mund të harrohen. Disa njerez e kanë shkaterruar besimin tim dhe e kanë
Dhimbja behet nje kujtim i vazhdueshem, nje hije qe te ndjek,pavaresisht se sa perpiqesh ta lesh pas.
Disa fjale jane te thjeshta, por plaget qe lene jane te thella dhe te paharrueshme.
Ajo që ndodhi eshte e verteta ime dhe ndonjehere e vetmja zgjedhje eshte te mbaj qendrim.
Disa veprime kalojne cdo kufi dhe,pavaresisht se sa shume do te doja te isha ne giendje te falja, e di që disa gjera jane te pamundura per t'u lene pas.
Falja eshte nje proces i gjate dhe, ndonjehere, nuk ndihesh e gatshme per ta bere at hap.
Disa njerez thjesht nuk meritojne faljen time, dhe eshte ne rregull te vendos kufij per shendetin tim emocional.
View attachment 173148
Stronger than ever beforeKur nje shpirt eshte i paster kundrejt personit qe dashuron asnjeher nuk fal tradhetin drejt saj/tij dhe asnjeher nuk ja ben hallall,thjesht vazhdon rrugen dhe kyc cdo dhimbje,behet me i fort dhe me i vetmuar dhe ne nje stadium me njerez.
Te lexoj me kenaqesi
Ca thua o shpirtDikujt nuk do t'ja bëj hallall kurre.
View attachment 173148
Se di pse me kujtove kte nga dritero agolli10 vjecari qe shkonte cdo dite me tufe me lule te varri i Nenes se tij e cila kishte 2-vite qe kishte vdekur,aksidentohet dhe vdes me nje buqet lulesh ne dore
Nuk thone kot dele e zeze nuk zbardhet kurre.
View attachment 173164
Naten e mire nga une
E shef cthot fli shpejt
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.