Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Vetmija si superfuqi?

Mignonne

S.E.N.T.??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 8, 2020
Mesazhe
59,097
Pëlqime
34,760
A mund te jete vetmia koha ideale per te njohur veten dhe per te ndjekur endrrat? Apo eshte thjeshte nje boshllek??

• Pëlqej
Reactions: Mia
Vetmia mund të jetë një mundësi shumë e fuqishme për të njohur veten dhe për të reflektuar mbi qëllimet dhe ëndrrat. Pa ndikime të jashtme, mund të arrijmë një nivel më të thellë vetëdijeje dhe të kuptojmë më mirë se çfarë dëshirojmë nga jeta. Kjo mund të jetë koha ideale për të eksploruar pasionet dhe për të zhvilluar ato aspekte të vetes që mund të kenë mbetur të fshehura për një kohë të gjatë. Por ndonjëherë vetmia mund të ndjehet si një boshllëk, kur ajo kthehet në një periudhë izolimi ose ndihmon në forcimin e pasigurisë dhe dyshimeve. Varet nga mënyra se si e shfrytëzojmë, nëse e përdorim vetminë për të reflektuar dhe për të krijuar, mund të kthehet në një periudhë shumë produktive dhe të pasur personalisht

Vetmia jep një hapësirë të paanë, të cilën mund ta mbushësh si një faqe të bardhë me një skicë tek e cila ravijëzon ëndrrat dhe dëshirat që i premton vetes se do i përmbushesh në rastin më të parë.
Dëshirat ndjekin njëra tjetër me naivitetin dhe pastërtinë e tyre, shtyjnë njëra tjetrën me vërtik.
Herë me thyerje e herë me kapërcime e herë të tjera të mbajnë pezull frymën në pritje të një reagimi.
Dashuria shkruhet brenda shpirtit me një gdhendje e një daltosje që i nxjerr në pah kthjelltësinë dhe i largon papastërtitë.
Profili i saj kërkon idealen dhe të drejton në vende të panjohura në gjëra të pamundura të cilat përmbushen vetëm duke u dhënë katërcipërisht.
Prish ekuilibrat dhe gjithçka konvencionale që dije e mbivendoset me rëndësinë e saj jetike. Imazhi i saj thotë shumë, për veten, për mua, për botën dhe i peshon fjalët në mënyrën e saj origjinale për të cilën nuk i detyrohet shpjegime askujt.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back