Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Veset

Lokja

Le t'dal ku t'dal se nuk bohet ma zi
Limited
Regjistruar më
Gusht 28, 2020
Mesazhe
865
Pëlqime
1,143
Cfare vesi ju besdis me shume tek njerzit qe ju rrethojne?

Cfare do ishte dicka nese partneri juaj do e kishte nuk do vazhdonit marredhenjen me te?

Une sdo e filloja kurre jeten apo familjen me nje njeri te varur nga bixhozi. ?

Varet me fakt se jemi njerez te gjithe ne nje menyre apo tjetren kemi vese por sa per veset ekstreme si bixhozi droga e tjera normal larg

Droga e bixhozi thon grat ? Lind pyetja a keni njihur naj bigjozgji ju o gra qe i pershkruani si te tille ? genjeshtrat spara i kam qef se genjej vete mjaftushem ?

Droga e bixhozi thon grat ? Lind pyetja a keni njihur naj bigjozgji ju o gra qe i pershkruani si te tille ? genjeshtrat spara i kam qef se genjej vete mjaftushem ?
kam njoh un pjes te fisit mundsisht...mbeso esht gjeja me e trisht qe kam pa?
pastaj droga alkoli per mendimin tim jan t kurueshme
ah, edhe nj mashkull qefli nuk rregullohet kurr?

Kam pasur fatin e keq te njoh person qe duke lojtur bixhoz la e femine peng dhe u ngritem te gjithe si koleg te mblidhnim leke te lanim borxhin ????

kam njoh un pjes te fisit mundsisht...mbeso esht gjeja me e trisht qe kam pa?
pastaj droga alkoli per mendimin tim jan t kurueshme
ah, edhe nj mashkull qefli nuk rregullohet kurr?
Bixhoz ka loz edhe une ? po qe ta dini ju gra te dashura 90% e njerzve qe lozin bixhoz pas 1 kohe shpesh here jo te shkurter nuk lozin me po ne fund te fundit jan njerz sh te mire qe kan nevoj per mbeshtetje

Kam pasur fatin e keq te njoh person qe duke lojtur bixhoz la e femine peng dhe u ngritem te gjithe si koleg te mblidhnim leke te lanim borxhin ????
Tani sa per pjesen e par gje qe ndodh , por mire bixhozxhiu po ky tjetri qe pranon femin peng ca i bje te jet ??se tipat e till skam par ti pershkruaj na nji nga ju?

Bixhoz ka loz edhe une ? po qe ta dini ju gra te dashura 90% e njerzve qe lozin bixhoz pas 1 kohe shpesh here jo te shkurter nuk lozin me po ne fund te fundit jan njerz sh te mire qe kan nevoj per mbeshtetje
e nxorre koken ti ku e paske pas mhb?
po flas per familje te shkaterruar un dhe per femij pa pik te ardhmje sot (rast konkret qe njoh un)
ka dhe qe e lene, shum dakort dhe nuk gjykoj njeriun uj nbaz qe a lun apo jo bixhoz, po sdo doja t ishte baba i fmive te mi neser. ktu e kisha un?

• Pëlqej
Reactions: .
Tani sa per pjesen e par gje qe ndodh , por mire bixhozxhiu po ky tjetri qe pranon femin peng ca i bje te jet ??se tipat e till skam par ti pershkruaj na nji nga ju?
Kjo ska asnje justifikim. Jam totalisht dakort me ty @NOUR ??

e nxorre koken ti ku e paske pas mhb?
po flas per familje te shkaterruar un dhe per femij pa pik te ardhmje sot (rast konkret qe njoh un)
ka dhe qe e lene, shum dakort dhe nuk gjykoj njeriun uj nbaz qe a lun apo jo bixhoz, po sdo doja t ishte baba i fmive te mi neser. ktu e kisha un?
Jo te keqe une koken nxjerr e kam pas se sesht turp te bej ca te dua me leket e mia por po e pershkruani si perbindesh ?edhe te gjitha kto bixhozi droga alkoli e kan 1 te perbashket nuk loz njeri bixhoz se ka lek per te hedhur posht po ata qe ska si dalin as per tanga per grua nuk pi njeri alkol se ska ca ben po ne 90%te rasteve e pi sepse nuk mund ti japi te ardhmen qe meriton femive nuses prinderve a di une pastaj droga eshte mhb tjeter se ju edhe barit drog i thon ?po duhet par per cfar droge behet fjal

Kjo ska asnje justifikim. Jam totalisht dakort me ty @NOUR ??
Qy eshte realiteti ju thoni sdua tna bjer per pjes 1 burr karagjoz qe sdi cesht respekti se te tjerat rregullohen!

Kur do te me largosh largohem .!
Kur me ben si e shkathet ta dhes 10fish

Une tpakten mos tje verku ? se sot pervec nderit burrit si ka ngel gje tjeter ? edhe grat jan ber qeflesha shume te medha ???

Qy eshte realiteti ju thoni sdua tna bjer per pjes 1 burr karagjoz qe sdi cesht respekti se te tjerat rregullohen!
jojo zemra po i merr gjerat ngusht spo kuptohemi...un me shum mendoj per t ardhmen qe do ken fmit e mi neser sesa per vujtjet ose lumturin qe mund tkem un..sjam egoiste n kte pik. Po edhe duartrokitje bixhozit nuk i japim dot. T thash, sa per alkol apo per drog (spo them per barin) aty nese ka mjaftushem ndjenje besoj jan gjera t kapercyshme

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back