Ju kujtoni se ata që janë pa këmbë e pa sy do ta cojnë përpara Shqipërinë, prandaj jeni gati të mblidhni brenda një dite paratë që ju duhen. Mirë bëni ,nuk bëni keq,por unë kam parë të mblidhen lekë brenda një dite edhe për sharlatanë dhe karagjoza. Ju mendoni se artistët që mund të japin dicka,nuk vlejnë asgjë. Japonezët shkulen nga ana e anës, dhe shkojnë në Austri për të parë vendin ku ka lindur Johan Spyri, autorja e librit "Heidi". Ju nuk doni që në Shqipëri të krijohet një art me vlerë,që ti bëjë të huajt ta kthejnë kokën nga ky vend. Nejse, punë për ju. Unë po e le me kaq ,se u lodha me juve. Nuk kam as nerva, as kohë. Nesër jam prapë në punë, të marr ato pak lekë për të paguar qiranë në një hotel të ndyrë grek ne Gumenicë. Unë, biri i një qytetareje greke dhe një qytetari shqiptar, tani nuk jam as grek as shqiptar. Të dyja palët ma bërën naftën. I lutem administratorit ta fshij këtë postim timin. Nuk jam as hajdut ,as aventurier. Ndihmë kërkova,dhe nuk e mora. Tash për gallatë ,është kot të vazhdojmë.