Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Vazhdoni fjalinë

Sa me kish marrë malli per të! I përkedhela flokët dhe u mbusha plot me aromën e saj!

Aroma e saj nuk eshte si dikur,cdo gje eshte ndryshe

Eshte ndryshe kur dashuron dike me shpirt.
Vetem ata qe e posedojne dine se cdo te thote.

Asnjehere mos mendo se ti kurre nuk do gabosh.
Jeta ka dhene prova se te gjithe gabojne, por kur behet fjale per dashurine, eshte gabimi me i bukur i jetes, qe te ngjall deshiren se po te kthje kohen pas, do veproje po njesoj.

Dhe pasioni i saj kërkon të jetojë i patretur në kohëra por i purifikuar në ngjarje dhe kujtime të papërsëritshme që lënë gjurmë

dhe e bëjnë atë një testament të shpirtit njerëzor, një dëshmi të fuqisë së emocioneve dhe dëshirës për të kapur përjetësinë në momentet më të thjeshta, por më domethënëse të jetës

sepse dashuria asnjëherë nuk vdes, ajo merr formën dhe hapësirën që njerëzit i japin dhe nëse përkujdesesh do të jetë gjithmonë e freskët, e veçantë, origjinale, dashuria di të ripërtërihet e të ngrihet lart si një udhërrëfyese

për shpirtin dhe zemrën, duke na dhënë forcë të përballojmë çdo sfidë dhe të gjejmë kuptim edhe në ditët më të errëta

e në errësirën më të thellë do të jesh përherë drita e farit të anijes së shpirtit tim të lodhur të munduar në shtrëngata e në tallaze të jetës dhe ti përtërin ditë pas dite dëshirën për të qenë gjithmonë ...

drita që ndriçon edhe netët më të errëta, një udhërrëfyes që më mban të lidhur me shpresën dhe më bën të besoj se gjithçka ka një qëllim

sigurisht që qëllimi është të mbërrijmë tek çasti që ndihemi sikur jemi njohur prej një jete ndërsa..

ecim përpara, ndihemi sikur çdo hap ka qenë një pjesë e një historie të pafund, që vazhdon të krijohet me çdo ditë që kalon

e që sjell pak më shumë nga zëri i shpirtit tënd, forumi shndërrohet një vendtakim, ku atëherë kur nuk je, unë gdhend nëpër drurë fjalë dhe mesazhe për ty..

Per ty mendoj se je nje narcist cinik, por qe furcat neper fjale i ke me ngjyra.

Ke ngatërruar temë, nuk është se çfarë mendon për mua 😅

e që sjell pak më shumë nga zëri i shpirtit tënd, forumi shndërrohet një vendtakim, ku atëherë kur nuk je, unë gdhend nëpër drurë fjalë dhe mesazhe për ty..
dhe vazhdoj te eci perseri perpara, pa e kthyer koken pas me asnjeher, per cudi …

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back