Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Vajzat ju pergjigjen pyetjeve tuaja...

si ka mundesi qe ju femrat nuk kenaqeni kurre ?? por jeni gjithmone ne kerkim te me se mires ??
Apo jeni si laraskat qe terhiqen nga gjerat qe shkelqejne.........
Si fillim po te pergjigjem une... nuk e di por shum stst qe juve postoni jam kumdrra femrave ..."ose jeni kundrra ne disa gjera ps ekeni kaqe mellef...?! Nese.e dyta asnje femer nuk esht njesoj as gishtat e dores nuk jane njesoj cso gje esht reciproke ne kete jet ca do japesh aq do marresh ..cfar te mbjedhesh do korresh ..nuk ka lidhje shkelqimi apo nuk kemaqemi kurreee thjesh i mendojm gjonat me gjat se ju meshkujt ???

Si fillim po te pergjigjem une... nuk e di por shum stst qe juve postoni jam kumdrra femrave ..."ose jeni kundrra ne disa gjera ps ekeni kaqe mellef...?! Nese.e dyta asnje femer nuk esht njesoj as gishtat e dores nuk jane njesoj cso gje esht reciproke ne kete jet ca do japesh aq do marresh ..cfar te mbjedhesh do korresh ..nuk ka lidhje shkelqimi apo nuk kemaqemi kurreee thjesh i mendojm gjonat me gjat se ju meshkujt ???
A tu befte mone kula ty sa bukur ke fol :P

BUkuroshe po tete them dicka
ti nuk simbolizon femrat....... ashtu edhe une meshkujt.......
por di me te thene vetem 1 gje........
femrat e sotshme jane bere shume fodulle hipokrite interesaxhie etj et etj
qe do te thoje !!! Liria e tepert ndaj nji femere e cila nuk njef stop
te shakterron..... toleranca e teepr ta shkaterron lidhjen
femres dhuroji 100000000 trendafila te kuq qe ajo aq shume i ka deshiruar
e prape sdo te jete e kenaqur sepse do te kerkoje ate qe i ka munguar
trndafilin e bardhe

kjo qe po te shkruaj eshte e vertete
JANE SHUME TE RRALLA FEMRAT SOT QE E VLERESOJNE DASHURINE
SHUMICA E FEMRAVE VLERESOJNE PASIONIN PER X PERSON
DASHURINE ????
harroje ka vdekur ajo rahmet paste

BUkuroshe po tete them dicka
ti nuk simbolizon femrat....... ashtu edhe une meshkujt.......
por di me te thene vetem 1 gje........
femrat e sotshme jane bere shume fodulle hipokrite interesaxhie etj et etj
qe do te thoje !!! Liria e tepert ndaj nji femere e cila nuk njef stop
te shakterron..... toleranca e teepr ta shkaterron lidhjen
femres dhuroji 100000000 trendafila te kuq qe ajo aq shume i ka deshiruar
e prape sdo te jete e kenaqur sepse do te kerkoje ate qe i ka munguar
trndafilin e bardhe

kjo qe po te shkruaj eshte e vertete
JANE SHUME TE RRALLA FEMRAT SOT QE E VLERESOJNE DASHURINE
SHUMICA E FEMRAVE VLERESOJNE PASIONIN PER X PERSON
DASHURINE ????
harroje ka vdekur ajo rahmet paste
Okk por eshet e dge per meshkujt e njejta gje psee mendoje 50 50 ...jo vetem njeren krah

bukuroshe realiteti eshte qe:
Femra piqet me shpejt se mashkulli
por plaket me shpejt,,,,,,

Une jam Une !!!!!!
krenar per kete qe jam e sme interesojne se cfare mendojne te tjert
Kam respekt per veten time njihere pastaj per femren qe do kem ne krah
Cilado qofte ajo
e do te jem une njihere pastaj do te te vije ajo ne lidhjen tone
jo per gje..... Por sdini m e e majt nji lidhje << e kam nga eksperienca personale >> e cfare te kam shkruajtur deri tani me lart qendrojne

do te kete respektin maksimal nga une. besimin dhe sinqeritetin..........
per ate arsye statusi im personal eshte Still Loading.....................

Okk por eshet e dge per meshkujt e njejta gje psee mendoje 50 50 ...jo vetem njeren krah
Deri dike te jap te drejt.....un flas personalisht per veten time...boj 21...vjec tani....edhe nk di te kem lenduar dike me qellim apo ta dua per interes apo ku di un se cfr jooo nese rri me dik rri se edu nese srri me.ate do thot se du pik....me vjen keqe qe je lenduar kaq shum por....edhe nese nje femer nuk esht idealja per ty pse nuk e ben ti ndryshoje ti...jepi dorn ta ndihmosh e ja ta shash m.ekeq...sado e poshter te jet nje femer kurr nuk duhet tja thuash sepse edhe ajo e rruges po ta shash thot kjo esht puna ime kshu mbaj familjen ndaj te them

Nes
bukuroshe realiteti eshte qe:
Femra piqet me shpejt se mashkulli
por plaket me shpejt,,,,,,

Une jam Une !!!!!!
krenar per kete qe jam e sme interesojne se cfare mendojne te tjert
Kam respekt per veten time njihere pastaj per femren qe do kem ne krah
Cilado qofte ajo
e do te jem une njihere pastaj do te te vije ajo ne lidhjen tone
jo per gje..... Por sdini m e e majt nji lidhje << e kam nga eksperienca personale >> e cfare te kam shkruajtur deri tani me lart qendrojne

do te kete respektin maksimal nga une. besimin dhe sinqeritetin..........
per ate arsye statusi im personal eshte Still Loading.....................
Je lendu ti nga eksper....vlla une akoma se kam provu dashurin e vertet...askoma sjam djeg ....por nese je djeg ti nuk do te thot qe te gjith jan te vuajtur

Pse po ju shkrep ne mendie nje gje edhe ne 2 te nates do ta beni sesben ?

Vetëm për bukë e bëj atë gjë nëse më hahet se ndryshe se lëviz këmbën

Edht si puna nepsit...kur e do dicka duhet ta gjesh se sben...kshu esht dhe puna femres kur i shkrepet dicka do e beje se sben edhe mes nates...

@
Nes

Je lendu ti nga eksper....vlla une akoma se kam provu dashurin e vertet...askoma sjam djeg ....por nese je djeg ti nuk do te thot qe te gjith jan te vuajtur

@Eniueda une jam fmije I vetem skam as motra e as vellezer nji moter we e Kam ba eshte @Dorina

Te uroj we mos ta provosh kurre..... Mgjth. Nji prove e tille re been me tecforte necjete

Është e thjeshtë mendoj unë
Për të mbrojtur bindjet , parimet tona .. gjithmonë shikohemi si ajo ana e '' dobët fragile '' , ndaj kur i thua një femre jo kështu , harroje atë , ajo bën gjithçka për ta arritur , jo se preket ana egos , por sepse vjen në shprehje përbuzja : )

Është e thjeshtë mendoj unë
Për të mbrojtur bindjet , parimet tona .. gjithmonë shikohemi si ajo ana e '' dobët fragile '' , ndaj kur i thua një femre jo kështu , harroje atë , ajo bën gjithçka për ta arritur , jo se preket ana egos , por sepse vjen në shprehje përbuzja : )
Sa e thjeshte qenka...sme duket normale ...! :P

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back