Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

T'jesh apo t'mos jesh Mason?

• Thread starter Thread starter Zio
  • Data e fillimit Data e fillimit
Ju faleminderit per pjesmarrjen ne kete teme. Ju lutem te jeni me serjoz dhe pershtatjuni temes.

Kerkoj qe te diskutohet & te arkivohet informacioni (per ne & lexuesit e ardhshem) dhe jo barcaleta apo topmodela.
Sa serioz qenke mo ?

Jo nuk jam.

Prgj dhe pytjet nuk duhet te Jen gjithmon personale, se nuk do arrijm dot te krijojn informacionin e duhur.

Argumentoni dhe diskutoni me idet qe keni, dhe mos postoni materiale nga web e tjera.

Po kerkoj te krijojm sbashku nje materia pak unik.
Nga këto fjalë që lexoj, kam një pyetje: a ke të përgatitur fletë miratimi që të “përdorësh” shkrimet e informantëve këtu?
Nëse po, atëherë mbase mar pjesë edhe unë në temë ?

cila nga pjeset qe te permend aty nuk eshte e vertet?
qe duhet te japesh nje info pak me te zgjeruar kur hapet nje teme me nje pyetje konkrete?
apo qe jo cdo njeri e di cfare do te thot Mason apo cfare jan masonet?

E para, masoneria mbeshtetet dhe ndjek arkitektin.

E dyta, akitekti nuk esht zoti-perendia-allahu.

E treta, qeshtja esht: egzisto apo jo zoti-kreator (allahu,perendia) i plotfuqishem?

E katerta, un jam nje njeri normal qe kerko dhe jep nga shoqeria tverteten.

E para, masoneria mbeshtetet dhe ndjek arkitektin.

E dyta, akitekti nuk esht zoti-perendia-allahu.

E treta, qeshtja esht: egzisto apo jo zoti-kreator (allahu,perendia) i plotfuqishem?

E katerta, un jam nje njeri normal qe kerko dhe jep nga shoqeria tverteten.
sa mire keshtu e sheh kur jep info eshte
me bukur dhe me kendshme. Zoti ekziston kjo eshte pak por 10000000000%%%%e sigurt .
une jam njeri normale qe jap me shume sec duhet per miqesi e shoqerin

• Pëlqej
Reactions: Zio
Nga këto fjalë që lexoj, kam një pyetje: a ke të përgatitur fletë miratimi që të “përdorësh” shkrimet e informantëve këtu?
Nëse po, atëherë mbase mar pjesë edhe unë në temë ?

Nuk je e detyruar.

Un thjesht kerkoj te hap debat sepse ja vlen. Ka njerz qe jan te interesuar, ndoshta ti I ke mbaru shenimet dhe je ok.

Gjithsesi te pershendes nga ekrani ✋

me bukur dhe me kendshme. Zoti ekziston kjo eshte pak por 10000000000%%%%e sigurt .
Ke fillu me perdor pikat ?

Me vjen mir qe mendo kshtu.

Por duhet te argumentosh ? Jo per mua, se un jam I bindur ne ate qe besoj, por per lexuesit e tjer.

Nuk je e detyruar.

Un thjesht kerkoj te hap debat sepse ja vlen. Ka njerz qe jan te interesuar, ndoshta ti I ke mbaru shenimet dhe je ok.

Gjithsesi te pershendes nga ekrani ✋
Përshëndetje dhe nga këndej.

T'jesh apo t'mos jesh Mason?​

Aq e rëndësishme besoj se nuk është, sepse hyn në grupin e pseudo-religjioneve (parë në këtë aspekt).
Sa i përket karakterit të idealit etik, nuk janë të vetëm, sepse çdo shoqëri ka të tilla. Nga ana e kodekseve të rrepta/rralla morale, nuk do e preferoja Masonizmin.
Me pak fjalë, duhet të jesh vetja, pa ndonjë përcaktim grupi shoqëror si fillim. Ose, është çështje shijesh individuale.
Unë hyj në shpirtërat e lirë. Respektoj rregulla por edhe i thej. Jam njeri.

tema qe i kam shtjerru me kohe …

po c’rendesi ka sot jemi ba lamsh …

miqte e mi!

mireseardhet ne boten e cudirave…

Lexoni Albert Pike … ehehe sa do msoni …

Meqe ra fjala lexoni edhe Modern Mekaniks …

hajt ma teme e gjane por qe mblidhet ne nje kontekst ne shqipni Banka ABI ….

tema qe i kam shtjerru me kohe …

po c’rendesi ka sot jemi ba lamsh …

miqte e mi!

mireseardhet ne boten e cudirave…

Lexoni Albert Pike … ehehe sa do msoni …

Meqe ra fjala lexoni edhe Modern Mekaniks …

hajt ma teme e gjane por qe mblidhet ne nje kontekst ne shqipni Banka ABI ….

Na trego pra dhe ne rezultatin?!
Un prsh, dyshoj se Ty te esht shperla truri pavetdije!

Nuk esht e vertet kjo qe the ktu.

Masoneria prej kohesh funksiono si instrument i Hebrejve, e kshu me rradh.

Nje shpirt i pastert nuk pajtohet kurrsesi me festa apo gezime te gjakosura.

Gabimi i pare ......qe masonet si instrument i hebrejve ...ajo eshte nje hit qe ka dale ...
Duhet te jemi apo jo mendoj se edhe dicka shume personale e cdo kujt ...dhe nje person qe eshte ose ka deshire te behet mason asnjehere nuk e tregon ...kane kodet e tyre dhe ndoshta dikush që eshte ose don e behet qesh me shkrimet tona ....

@Hera dikush me lart tha: dua tjem e lire (jam e lire).

Eshte e kuptueshme qe, te gjithe ne ndjekim deshirat personale.
Deri tani nuk mora asnje pergjigje per temen! Te jesh, pse? Apo anasjelltas pse?

@Hera dikush me lart tha: dua tjem e lire (jam e lire).

Eshte e kuptueshme qe, te gjithe ne ndjekim deshirat personale.
Deri tani nuk mora asnje pergjigje per temen! Te jesh, pse? Apo anasjelltas pse?

Mendoj qe pergjgjen te pakten nga une e more ....qe eshte dicka shume personale asnjehere sdo tregoja dicka rreth kesaj çeshtje ....dhe te mos doja dhe te doja te isha....dhe nje nga "ligjet" qe ka eshte ....heshtja eshte kapak floriri

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back