Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

E pyeta dashurinë dhe i thash: Për besë, më thuaj sinqerisht të vërtetën se kush je ti...?
Ajo më tha: Unë jam pjesa e mbetur e jetës tënde dhe rigjenerimi yt.

Rumi

314755743_5405122759617499_7475842223735222958_n.jpg

Buzëqeshja do të jetë gjithmonë adresa e personalitetit tim, pavarësisht sa mund të lëndohem nga të tjerët!

Me fare pak mirësi i bën të ndihen keq shpirtrat e mirë. Po ata të këqijtë, edhe shpirtin tënd ta djegësh për ta, do të pretendojnë se ende u je në hak.

Një shpirt i bukur le aromë të mirë në çdo zemër.
Tek ata qe kane zemer sigurisht.

Dije se disa njerëz do të jenë të pasjellshëm ndaj teje pa asnjë arsye.
Por, ti do tê jesh e sjellshme sepse është vlerë e jotja.

“Nëse nuk arrin ta ngresh dikë në nivelin e moralit tënd, mos e lejo që të arrijë të të ulë në nivelin e moralit të ulët të tij.”

Bernard Shaw

“Asnjëherë mos bëj sërish mik një person që është përpjekur të të shkatërrojë karakterin, paratë apo marrëdhëniet e tua. Një gjarpër thjesht ndërron lëkurën e tij për t’u bërë një gjarpër më i madh”

Zemrat fshehin, kurse sytë tregojnë..

“Nuk ka asgjë më të lehtë se urrejtja. Ndërsa dashuria, ajo ka nevojë për një shpirt të madh.”

Shams Tabrizi.

Mos u tall, mos nënvlerëso, mos nënçmo askënd prej njerëzve!
Nuk i dihet si ka me qenë gjendja jote nesër!

Ali Tantawi r.h.

Njerëzit i dëgjojnë tingujt, ndërsa Zoti i dëgjon pëshpëritjet e zemrës, rënkimet dhe dëshirat e pathëna të saj.
Thuaje atë që të duhet dhe prit që i Gjithëmëshirshmi t'a jetësojë.

Ti akoma mbetesh në mendjen dhe zemrën time, ama si kujtim dhe përjetim i hidhur.?

Hoxhë Ekrem Avdiu

Jetën shikoje me buzëqeshje edhe në vështirësi, do të ta kthej me të njëjtën mënyrë ...

Kur je në mirëqenie shumë shfaqen se të duan shumë, e kur je në vështirësi pak janë që mendojnë dhe luten për ty, apo vijnë e të thonë një fjalë të mirë!

Kur sheh tek tjetri diçka të bukur, ndjehu i obliguar që ta komplimentosh dhe ti japësh kurajo me pastërti zemre, se ia vlen të vazhdojë në mënyrën e duhur!
Ka plot që nuk të japin kurajo aty ku duhet dhe të fërkojnë shpatullat me lajka aty ku nuk duhet!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back