Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

..."provat e Zotit jane te njejta ndonjehere ne njerez, per te kuptuar zemrat e tyre.
kisha ne dore dike ta therrmoja, por nuk e bera se nuk mundja une.
kur mundesia ju dha te me therrmonte, u cudita si me therrmoi aq shume"...

"Mos ja bej gropen shokut, se shoku bie brenda", apo eshte ndryshe kjo shprehja?!??
Meduket se eshte ndryshe, por saktesisht s'guxoj me e then se sigurt jam gabim??

Meduket se eshte ndryshe, por saktesisht s'guxoj me e then se sigurt jam gabim??
Ne fakt eshte keshtu si them une? po ja bere gropen shokut normale qe bie brenda?

Njerëzit qe lepijne aty ku peshtyjne, jane per te ardhur keq!

Disa beteja duhen humbur, në mënyrë që të kthjellohemi e të kuptojmë se nganjëherë kemi luftuar kot, duke gabuar, për hir të disa iluzioneve!

Simon Vejl

Çfare te duhet zemra, kur miresine nuk e posedon dhe ligesia te ka zaptuar çdo qelize!

Jane te cuditshem ata njerez, qe bien ne kundershtim me ato qe thone, e ato qe bejne!

" nuk te ka tradhetuar Besniku , por i ke besuar Tradhetarit "

(( Aliu RadijAllahu Anhu ))

" jan disa qaste gjate jetes , kur dikush ju mungon aq fort , saqe do te doje ta nxirrje nga enderra , per ta perqafuar."

Prejardhja, nuk e ben fisnik individin. Eshte Individi qe e Fisnikeron prejardhjen...!"

Dante Alighier

"Mjaft!!!"
"Ti nuk ke të drejtë!!!"
"Ti nuk di!!!"
"Ti je pa vlera!!!"

E di sa vajza e gra i dëgjojnë këto ofendime çdo ditë??

E di sa vajza e gra ndjehen të nënvlerësuara çdo herë??

Vajzë e dashur, grua e dashur, mos ki frikë nga paragjykimet...njerëzit do vazhojnë të flasin sido që të jetosh ti, por ti s'do jesh më në gjendje të kthesh kohën pas.
Do iki koha bashkë me ty, bashkë me gabimet e tua, bashkë me zhgënjimet e dashurisë, bashkë me lotët e tu.
Ngrihu vajzë e grua e dashur, ngrihu dhe mendohu mirë kë të zgjedhësh në rrugëtimin tënd, mendohu mirë që ai që do të të shoqërojë, të të meritojë, të ta dijë vlerën që ke.
Ta dijë që në krahë ka nje thesar dhe jo një copë rrecke që të fshijë këpucët.
Ti vlen, edhe pa e ditur këtë, edhe pse të ka mbuluar errësira, TI VLEN.
Ti ke të drejtë, ti nuk je një hiç.
Përkundrazi, shpesh herë, ai është një hiç pa ty, e dashur!:
"Femer"

Ti sheroj dhimbjet e shpirtit vetê në jet, me mesoi te mos kem më nevojen e ASKUJT!

Nje francez i njohur ne fushen e letrave dhe themeluesi i Librave te Xhepit Pocket Books, eshte shprehur se... Mendja e njeriut eshte si nje parashute, funksionon vetem kur eshte e hapur. Dhe ne kete hapje, mendoj se, domosdoshmerisht duhet celur nje tip lufte per te hetuar thellesine e mendjes e shpirtit te tjetrit!

Quajne Putini diktator dhe te çmendur. Nderkohe detyrojne te rritur dhe femije te vaksinohen kunder deshires se tyre me 3-4 e me shume vaksina ekperimentale, nuk i lejojne te udhetojen, te punojne, te arsimohen, te vizitohen te mjeku, te hyne ne spital apo edhe te pine nje kafe ne bar pa qen 2-3 here i vaksinuar. Madje as ne supermaket per te blere ushqime nuk donin t'i lejonin.
Hipokrizia medjatike çifuto kabaliste sataniste perendimore.

Sėmundje shekullore...çdokush vrapon pas asaj të bëhet dikush....apo te duket dikush, duke vrapuar, bie në ankth dhe depresion, sepse mendon për tjerët nuk eshte i mjaftueshëm...
Ka pak njerëz që nuk shikojnė nė këtë mėnyrė, dhe nė fund janë mė të suksesshmit, sepse koncentrohen në thelbet, idete, objektivat dhe forcen e guximin e tyre...
Ato pranojnë tjerët ashtu sic janė por njëherit edhe veten e tyre...

Njerzive nese ju jep dashuri pa kushte ,dashuri falas ,ata e nenvlesojn,sepse xhdo gje falas nuk i jepet vler,andaj ritua cmimin si karburantes dhe e ndjejn xhdo pik ne palc ?

E vetmja gje qe mund ta besh pa u menduar asfare, se ciles nuk mund t'i druhesh me vone nga meraku se s'ke qelluar ne shenje, eshte: te merzitesh...

Askush smundet te te bej te ndihesh inferior,pa lejen tende.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back