Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Thënia e ditës

Disa njerez perdorin shum shprehi, te cilet horizonti i tyre nuk arrin ti kuptoje thelbin!
Thjesht jepi te drejte, te kenaqen ne ate qejfin dhe kenaqesine e tyre, por per fatin e tyre te keq jam i drejtperdrejte!

"Kujdesi per te mos lenduar,eshte forma me e bukur e respektit"....

Ka sherim per cdo plage, mjafton nese deshiron te sherohesh

Ndonjehere ditet mund te duken bardhe e zi, por gezimi i nje shendeti, ngrohtesia e nje perqafimi, shkelqimi i nje buzeqeshje dhe aroma e kafese, e ngjyrosin gjithcka me ngjyrat e gezimit!

Kush je ti që gjykon mënyrën si e jetoj unë jetën time?
E di që s’jam perfekt
-dhe nuk jetoj për të qenë i tillë-
por përpara së të vesh gishtin diku…
sigurohu që duart e tua janë të pastra!

Nëse unë kam gabuar, mos harro se jam njeri, andaj më ndihmo që të përmirësojë gabimin. Por, mos e bëjë këtë duke më luftuar mua por më ndihmo që të luftojmë gabimin tim.

FB_IMG_1660039834983.jpg

Femra per injorantin eshte epsh
Kurse per te diturin eshte frymemarje.

Qetësoje vetën tënde dhe shfrytëzo mundësitë që ke sot për të ndërtuar të nesërmen. Ajo që ishte dje ka kaluar andaj mos lejo që te të ndikojë në të tashmen dhe kështu të ta shkatërrojë të nesërmen...

306086042_5236113883185055_4122783739946782166_n.jpg

Është thënë se "Dashuria është e verbër"...?!
Kjo është prej thënieve më të pabesuara ngase sikur të ishte dashuria e verbër atëherë përse të shoh edhe kur nuk je pranë meje...

306103285_5234916359971474_4808894674835498602_n.jpg

Femra per injorantin eshte epsh
Kurse per te diturin eshte frymemarje.
Qetësoje vetën tënde dhe shfrytëzo mundësitë që ke sot për të ndërtuar të nesërmen. Ajo që ishte dje ka kaluar andaj mos lejo që te të ndikojë në të tashmen dhe kështu të ta shkatërrojë të nesërmen...

View attachment 155276
E nezim i cigareIMG_20220914_185153.jpg
Mtha njona si je?
Jam lodhur i thashe mezi pres pushimet.
A te qeras i dehon tha?
Po mi i thashe dhe pse jo?
Une spi duhan por sja prisha.
Mbaruam cigaren, pagoi dhe iku?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back